Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu sunt in mare verva cu bagajele, parca m-as muta, iar ma intreaba tati daca mai venim acasa????? o luna de rasfat la mama cred si eu, pacat ca nu poate sta cu noi(tati)......ne duce si apoi vine dupa noi.
Acolo nu o sa am net, asa ca slabe sanse sa va mai scriu pana la sfarsitul lui iulie cand ma intorc.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Danielle, Cecilia, , raceala n-am dat-o, ca nu-i virala. E o porcarie de raceala de la curent sau aer conditionat, habar n-am. Dar m-am simtit tare rau. Si colac peste pupaza, de duminica pana azi a fost si Mihai plecat din tara. Zau daca nu m-am simtit abandonata zilele astea... N-am vorbit cu nimeni trei zile. Nici macar sor-mea nu m-a sunat, ca e si ea in concediu.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Cecilia, drum bun si sa va rasfatatzi la Baia Mare.Cand plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by slippers76

va mai amintiti de mine?

Apar si eu dupa cea mai crunta saptamana din viata mea. O raceala groaznica, o depresie de toata frumusetea, doua zile de bocit in continuu si evident husband plecat in delegatie. Cred ca mi-am traumatizat copilul cu rahatul meu de stare

cand mai ai faze de-astea naspa, da si tu un semn pe-aici, ne mai ajutam intre noi, asiguram suport moral....mie imi pica pe barbatu-meu de regula, dar daca ai fost singurica....sa-ti fi picat pe mine ca zau de nu te-ntelegeam .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc frumos. Nota nu mi-ai zis-o dar am vazut eu cand scria. Si era maximul.

Ana, te inteleg cum simti, si eu am trecut printr-o perioada mai nasoala, si tot asa nu am mai scris nimic. Dar uite ca a mai rasarit soarele si pe strada mea si sunt sigura ca si la tine va fi totul perfect cat de curand.

Fetele va pup, ma duc la sport.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Ana, plec maine noapte.

Papanas, parca tu ziceai de piscina, da am pus apa in ea la mare, a stat destul de putin. In mare l-am bagat cu picioarele( il tineam in brate) si cu mainile.

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia Teatrul de Vara este chiar la intrarea principala. Acolo pe la Riviera unde e panta aceea.

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am avut 2 zile pline, pline.

Papanash, multam de intrebare, alerg. Stefan papa bine, l-am 'retrogradat' la piureurile lui si vad ca papa daca ii pun cate o rosie in el.

Ana, pai de ce nu ai dat un semn, ceva? Macar pe YM.

Rox, felicitari. Pfii, ce balaceala as trage si eu, astept cu nerabdare concediul. Apropo de sport, mie nu imi mai trebuie sala, azi m-a sunat unul din mesterii de la casa ca mai au nevoie de 10 saci de CM9, asa ca am fost pe la Praktiker si am carat singura cei 10 saci * 25 kg/sac, deci vreo 250 kg. M-am chinuit sa ii asez si in portbagaj, eram lac de apa cand am terminat. Am o febra musculara de nu mai pot, il astept pe tati sa presteze masaj. Am ajuns la casa cu ei si m-a luat ameteala cand am vazut ca usa e inchisa si mesterii pauza. Ma gandeam ca trebuie sa ii descarc tot eu, dar din fericire a aparut unul din ei pe acolo si a prestat la descarcare.

Mariana, azi nu ajung, dar as veni maine daca mai iesiti. Ce zici? Da-mi un PM cu nr tau de tel ca sa vorbim. Stefan mi-a zis ca neaparat vrea sa se vada cu Eliza.

Azi am fost la revizia de 10 luni, a luat 600 g si luna asta si 1.5 cm in lungime, a ajuns la 81 cm. Toate bune, luna viitoare o sa iau si lista de medicamente pt concediu.

Am dus-o si pe soacra la microbuz, tare bine a fost cat a stat aici ca l-am mai lasat pe Stefan in grija ei si am mai facut si eu cate ceva prin casa. Vine iar saptamana viitoare 2 zile, am corupt-o si pe ea sa mearga la dentist Miercuri o duc sa ii fac radiografie si joi intra si ea in lucru . Partea nasoala e ca luni dimi duc masina in service la Serus pe langa Carrefour Militari si nu am cu ce sa ma deplasez saptamana care vine si am o gramada de alergat . Sa vedem, poate gasesc o masina de imprumut de la servici ca daca nu e jale.

Gata, ma duc la Stefan sa ii dau sa pape, apoi vine tati si ii trimit la plimbare iar eu ma rasfat cu o baie. Pup you all!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Imi pare tare rau, dar nu mai ajung in parc, am descoperit ca mai am cateva drumuri de facut si maine chiar nu mai am timp......sunt importante si tati nu le poate face, aa ca am plecat acum la plimbare.....ufffff sper sa nu urle Cristi in scaunul de masina.

poze noi

Mergi la inceput

Rox, sper si eu sa fie mi bine. Cred ca sursa principala e oboseala la mine. Dar acum, ca e tati acasa si in seara asta vin si ai mei, o sa imi fie mai usor si o sa ma odihnesc putin. Si peste o saptamana oricum plecam solo, doar noi doi ca porumbeii pentru 5 zile. Sper sa imi incarc bateriile. Sper doar sa se obisnuiasca Vlad cu ai mei, ca sa nu plec cu inima indoita.

Sim, n-am dat nici un semn pentru ca n-am stat nici doua secunde. Vlad, servici, mancare, rufe si mega-oboseala. Si Miruna e la soacra-mea, ca altfel cred ca o luam razna.

Papanash, de obicei si mie imi pica tot pe husband. Oricum pe el mi-a picat, chit ca a fost in absenta.

Gata, nu ma mai vaicaresc. Promit.

Mergi la inceput