Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Adra eu ii dau avocado cu banana si putin laptic facute la blender.Mai merge si papaya dar al meu a preferat banana si lapticul

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sunt fericita ca nu a facut febra dupa vaccin si sper ca asa va ramane.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Totul bine azi, daaa?

Eu tot incurca lume, dar gata, am scapat de masterul asta. Diseara vreau sa ma delectez la shopping si la sport ca merit.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Felicitari Roxana.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ramonaiani, incerc sa ajung, nu promit, depinde de cum se trezeste Cristi si daca nu are tati nevoie de masina.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by rnico

ceau!

adimercedeseu ii dau branza de vaci facut in casa (cu lamaie) in care pun fructele de la ora 10 (mar, para, caisa, piersica si suc de morcov) in raport cam de 5 lingurite branza si 15 lingurite de bb de fructe (restul fructelor i le dau tot atunci)
la 13-13.30 legume cu carne sau ou
apoi la ora 16 ii dau iaurt (zuzu de 3%) cu 1/2- 1/3 banana
pe la 19 ii dau nan2 120ml lapte cu cereale (ca pe cutie)
si pe la 20.30 ma lupt cu ea sa ii dau sa bea niste lapte nan2 ca sa renunte la san (inca mai suge dimim si seara). si daca reusesc sa ii dau 30-40ml nan2 is tare fericita, ca nu prea vrea. nu vrea sa bea cu biberonu, decat cu cana cu cioc sau cu paharul.
oricum pana in urma cu 5 zile se scula si nopatea de 2 ori sa suga, dar de cand am bagat iaurtu cu banana (sau pt ca a mai crescut?) nu se mai trezeste noaptea ci doar dimi pe la 6.30-7 (urraaaa!!!!)

roxanasucces joi! si o sa revin cu info despre adresa

bb alesia 23oct2007

rnico, multumesc. Ma bucur pt tine ca Alesia nu se mai trezeste. Cred ca au si ei etape. Si Lisa se trezea pe o vreme, acum vreo cateva saptamani. Asta cand inca ii mutasem cina de la 7-8 la 6-7. Insa si-a impins-o la loc, mai tarziu si e ok. S-a mai trezit ea, dar numai daca nu papa bine seara.

Cum am zis mai sus, i-a fost extrem de rau de la branza facuta in casa si nu am mai incercat asa. Poate de la textura, nu stiu. Acum cateva zile i-am pus branza de cedru si a papat ok. Nu s-a entuziasmat, dar avea pui si nu e ea mare prietena cu puiul. Desi pastele bolognese au fost delicioase - a fost prima data ca a papat din mancarea gatita pt noi.

Lisa nu stie ce e biberon. Din cana cu cioc de la Avent bea doar apa. Nu i-am dat alte lichide, decat apa simpla. De cand i-am pus supapa inapoi la cana, bea f bine.

Aaa, si ca ziceai de programul de masa. Lisa papa dimineata la 6-7 tzitzi, apoi pe la 9-10 mic dejun, la 11 un snack mic, la 14 pranz, la 4-5 snack si la 7 cina. Snackurile sunt asa, de forma: 1/2 de biscuite de orez expandat sau 1/2 de banana si azi a papat prima data singura 1/2 de felie de mar crud.

Alesia de cand papa formula?

Multumesc inca o data .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

nan2 incerc eu sa ii dau din cana cu cioc sau din pahar. incerc cam de 2 saptamani. dar au fost seri in care am sarit, ca era prea obosita sa manace nan2. eu prepar cerealele cu nan de la inceput (noi am inceput cu cereale la 6 luni, alesia fiind exclusiv alaptata la san). ea nu vrea mai deloc. adica jumate inghite jumate da afara.

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

RAMONAIANI eu vin sigur, adika noi. Zi-mi cum ne recunoastem!!!
Eu am un carut Chicco cu galben si gri, si vin la bancutele din fata Teatrului de Vara, acolo unde dimineata sunt stropitori. OK??? Si noi stam pana tz. VOi ajunge pe la 19. OK???

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Nu mai stiu cine din diaspora se plangea ca bebelul n-are nici un dinte, si Carpatina (sau Yaia) a raspuns ca Zana Maselutza are treaba multa in RO.
Ei bine, sa stiti ca asa este! Adineauri mi-a luat fata mana si mi-a dus-o in guritza sa-mi arate ca i-a iesit un colt de dintisor (dreapta jos)!!!

Pai uitati cum ne recunoasteti: noi avem un www.flickr.com/photos/21231089@N02/2613272186/" target="_blank">carucior rosu

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello
ce mai faceti ?

Rox, felicitari ! nici nu ma asteptam sa fie altfel.

Cecilia, l-ai bagat pe Cristi in mare ? Sau in piscina ?
Tati i-a adus piscina lui Ghighi si nu-i place-n ea ( nu i-am pus apa, am facut ca Roxana , da n-am cum sa-i pun apa, face prapad in camera), i-am pus jucarii, m-am bagat si eu , degeaba. Poate fiindca-i acoperita, are o ciuperca deasupra....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sim, voi ce mai faceti ? cum e cu frigi, esti multumita ?
Ce mai papa Stefan ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput