PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

mada_mxm nastere usoara si refacere rapida
sa va intoarceti sanatosi si cu multi nervi....sau poate nu e nevoie
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

map nastere usoara si aceleasi urari ca pentru madalina
nu stii la ce sa te astepti, sunt dragalasi si deodata te musca sau te zgaraie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ms de urari si galerie.
Eu de ieri dupa amiaza am contractii la 7 minute dar nu dureroase cum ar trebui ci asa slabutze bebe se agita de numa nu am reusit sa dorm asta noapte de agitata ce a fost si de la caldura azi e mai racoare, acuma stau cu emotii pana la control sa vedem ce facem cu separarea asta de membrane speram sa functioneze si sper sa imi faca asta azi sa nu ma mai amane ca deja nu mai pot vreau si eu sa nasc odata sa stiu ca e bine bebitza si ca nu sunt pb sa o pot tine in brate.
Asa ca azi o sa lasam fata dormind si noi sa mergem la control ca in caz ca imi face chestia asta si incep contractiile sau ceva sa putem sa ne miscam rapid, ca am auzit de multe cazuri unde dupa separarea asta nici bine nu au ajuns acasa ca a trebuit sa mearga la spital si cazuri unde in doua ore deja il tineau pe bebe in brate.
Sa vedem ce va fi la noi, uff am emotii si asa as vrea sa se intample ceva sa nu ma mai lase sa astept ca deja nu mai vreau sa astept.
Pupici si va tin la curent daca apar ceva schimbari daca nu va anunt cum a fost la control.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
6 Days Overdue...baby enjoys torturing mummy...already

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna la toata lumea!
Ne mai tineti minte? Am revenit si noi din vacanta in Creta, a fost senzational, cel mai frumos concediu de pana acum iar fii-mea a fost de-a dreptul extaziata dupa apa, nu mai iesea din mare. A cazut cu nasul intr-un val dar nu s-a speriat prea tare, striga "ualu maee". Deci, a fost foarte bine si frumos, promit sa pun si poze cand am vreme.
Nico mico sa iti traiasca piticelul, sa fie sanatos si voi alaturi de el!
Tweety, sarcina usoara si ma bucur tare pentru tine!
Mada, iti tin pumnii sa fie bine si sa vina cat mai repede pe lume Amira! Nastere usoara!
Map, si voua asemenea, nastere usoara si multa sanatate!
Sabina, multa sanatate! Sunt alaturi de voi!
Bulinto, ma bucur sa citesc mesaje vesele de la tine
Mamaluidavid, sa va ajute Doamne Doamne sa gasiti cea mai usoara si buna solutie si multa sanatate Patriciei si lui David sa treaca bine peste operatie!
Norocuta, eu iti recomand muntele pentru ca la noi la mare, (desi cred ca esti satula de soare) nu are rost sa mergi, asa cum a scris si Bulinuta, te enervezi si chiar nu merita. Dar la munte sunt multe locuri frumoase de vazut. De ex, mie imi place tare mult la Bran. E plin de pensiuni frumoase acolo si aerul e foarte curat. Statiunile Sinaia, Busteni, Predeal sunt mai tot timpul ultra pline, mai bine cauti ceva mai ferit.

Pupicei la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Pupam livada,

nu am rezistat sa nu arunc si azi o privire pe aici. si asa o sa raman apoi destul in urma nu? vreau sa plec cu stirile la zi

in primul rand pe toata lumea pentru ca va ganditi la noi. Maine la ora asta sper sa-l tinem pe bebe in brate si sper ca va fi sanatos, asta ma intereseaza cel mai tare de fapt.

Anasia ma simt bine, eu nu stiu ce-s acelea contractii. Clar ca ma simt ciudat candstiu camerg la taiat dar si abia astept sa se termine ca abia ma misc pe strada (la Robert a fost mai usor). Din cauza pozitiei pelvine a lui bebe si datorita agitatiei lui (cred ca vrea sa iasa).

norocuta drum bun in Ro, vreme buna si distractie faina, ce fain, o sa mergem si noi in sept si stam 6-7 saptamani.

Nicomica asa face si Robert, vine ne iubeste de zici mama ce este aia si apoi odata ba incepe sa muste, ba sa zgarie. Mai nou ma trage tare de obraji si apoi imi ia mana si mi-o pune la ochi sa plang si incepe "au, au" si-mi si arata cum sa plang Om vedea ce-o urma ca-i camimprevizibil si el.

Bysko felicitari pentru reusita si fii sigura ca va veti descurca. Din experienta proprie de-a locui in mai multe tari (la voi alt oras dar tot aia pana la urma ) iti spun sigur ca totul va fi bine. Clujul este un oras frumos si cu siguranta n-o sa va para rau de alegerea facuta.

Gina felicitari pentru petrecere si pentru cei doi anisori. Noi la doi ani vom face in cadru ffff restrans pentru ca va fi greu cu doi pitici

Mada tinem pumnii sa apara bebelina repede.

Eu plec in seara asta la spital asa ca de maine chiar ca nu mai am cum sa apar

Monica 37+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutam si noi livada.
Nu prea am timp de scris, fuguta sa felicit un pui de Nico, sa tin pumnii lui Mada si sa decurga totul bine la Monica.
Sanatate tuturor si multa putere si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map, ce emotii!!!
mada,
genie,bine ati revenit acasa!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Heiiii lume noua

map, mada suntem aici

Gina chiar ma gandeam la pozele de la ziua lui Razvan, dar mi-a fost jena sa intreb ca banuiam ca am avut viteza prea mare la citit si trebuie sa reaiu.
Pare ca toata lumea s-a distrat , mai ales piticutii...
Da' tortul, tortul arata bestial
Multi ani fericiti si noroc!

nicolica cum a fost la Doctor? Ati facut si vaccin?
Mie pe fisa mi-a scris ca la vizita asta de doi ani va avea si vaccin.
Cica ar fi ultimul ...pana la intrarea in colectivitate.

Genie cum sa va uitam ? Ma gandeam cat sunteti plecati in vacanta. Poze ceva?
Multumesc pentru ideea cu Bran. Sincer eu am vizitat partea asta a Romaniei tarziu, adica pe la 28 de ani...si am fost foarte impresionata cat de frumos este. Valea Prahovei brusc a cazut pe locul II si cu prima ocazie am rezervat la o pensiune chiar langa Castel. Am foarte dezamagita de organizare, drum, etc...castelul nu era deschis in totalitate, am luat masa la diverse localuri care mai de care mai nasoale si...ca in bancuri cu p...am descoperit o taverna faina chiar in ultima zi.
N-am mai avut curajul sa mai merg a doua oara, iar acum cu copii mici dupa mine curajul e din ce in ce mai invizibil .
Tu cunosti vreo pensiune draguta acolo?

Inca mai astept impresii ori vreun site ceva, mi-e mai usor sa iau hotarari daca stiu cate ceva de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Cine are petrecere azi?

La multi ani Riana (Ralu80)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

uf, noroc cu tine, norocuta, am uitat s-o felicit pe
La multi ani pierscutza Rianna!
gina, foarte frumoase pozele de la petreceri si, da!!! e si poza cu tort
norocuta, si Bucovina merita vizitata, sunt multe de vazut si sunt multe pensiuni;
sau in Delta, la Portita, Lacul rosu;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput