PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)
Raspunsuri - Pagina 9
julax spune:
Nicolica,Buli,Norocutza,multumim pentru urari,a fost bine la mare,Alex s-a iritat putin(se scarpina cam mult)drept pentru care am renuntat la soare in totalitate,am incercat sa stam sub umbrela si a fost ok.O sa pun si poze zilele astea.Nicomico,felicitari pentru bebe.Ma bucur ca a fost totul bine
Nicolica,am vazut si eu filmuletul,frumos.Alex nu a vrut deloc in apa,l-am pacalit sa mearga putin pe malul marii,dar nimic mai mult.
Mada,MapIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
nicolica spune:
Buna seara!
Hop si noi la galerie pentru Monica si Mada
Anasia, cum mai e Alessia?
Norocuta, a fost nasol la doctor. Se pare ca Philip si-a amintit de el si de ultimul control si a plans aproape continuu. Da, i-a facut vaccinul pentru doi ani, Prevenar plus suplimentar la cerere, vaccinul impotriva capuselor, Encepur.
Ieri a fost ok, dar azi a facut febra 39 cu 5 si cu greu a scazut la 38 cu 2. Este la fel de activ si vrea doar lapte sa bea. Sper sa scapam de febra pana sambata cand Philipica face 2 ani.
Rianna multa fericire alaturi de parinti.
Noapte buna
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
norocuta spune:
quote:
Originally posted by anasia
si Bucovina merita vizitata, sunt multe de vazut si sunt multe pensiuni;
sau in Delta, la Portita, Lacul rosu;
De Portita asta am auzit numai chestii faine, iar la Lacul Rosu am fost de doua ori de fiecare data am fost impresionata de frumusetea locului.
Toate sunt deosebite, ai dreptate, dar mai astept sa mai creasca copiii ca acum nu cred ca as face fata...Si asa am o stare "confuza" fata de Ro ca nu am mai fost de mult, iar mie imi placea sa "stiu tot". Soacra calitatea I
norocuta spune:
quote:
Originally posted by nicolica
Norocuta, a fost nasol la doctor. Se pare ca Philip si-a amintit de el si de ultimul control si a plans aproape continuu. Da, i-a facut vaccinul pentru doi ani, Prevenar plus suplimentar la cerere, vaccinul impotriva capuselor, Encepur.
Ieri a fost ok, dar azi a facut febra 39 cu 5 si cu greu a scazut la 38 cu 2. Este la fel de activ si vrea doar lapte sa bea. Sper sa scapam de febra pana sambata cand Philipica face 2 ani.
Multumesc de raspuns , voi tine seama de asta sa fac rezervare dupa ziua lui, macar sa nu fie marait chiar la petrecere.
astia sunt pupici pentru Philip sa treaca repede peste faza asta.
noapte buna!
anasia spune:
nicolica, pt Philip sa-i treaca febra;prevenarul este vaccinul obligatoriu? la noi e circ de fiecare data cand mergem la dr; nu suporta s-o consulte si urla, numai bine ca deschide gura
Alessia e bine, multumesc, de luni seara n-a mai avut febra, probabil a fost de la caldura din masina sau i-a mai spart un dinte, dr mi-a spus sa evit sa-i dau dulciuri cu crema pt timp de vara;nici nu-i dau, in afara de eugenie mai rar, dar, ggata si cu asta;
norocuta, ai dreptate, tb sa mai creasca putin copiii pt portita, numai ca daca veniti acolo (candva), sigur ne vedem;
La multi ani piersicutzelor!!!
Rares Andrei, Petra, Daria, Rares Cristian
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
nicolica spune:
Anasia, da prevenarul este vaccinul obligatoriu, ce se repete peste 5 saptamani. Azinoapte pe la 1 Philip s-a trezit si zicea ca "ade"= arde si el avea febra 39,5. I-am dat sirop antitermic si tinut doar in pampers si abia pe la 4 i-a scazut la 38 si ne-am culcat pana la 7. Acum nu mai are febra, sper sa o tina asa si sa fi scapat.
mamaluidavid, bafta azi lui David la operatie.
Pupam livada
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry da ieri nu am mai reusit sa intru.
Deci pot sa zic ca nici ieri nu mi-a facut sweep m-a amanat pe maine dim. Cu toate ca moasa de data trecuta a zis ca pe 2 iulie face sweep si maxim pe 5 merg la spital, ei moasa de ieri a zis ca pt sweep sa merg maine la clinica si mi-a facut deja programarea pt spital pt inducere daca sweep-ul nu functioneaza pe data de 9 iulie adik la 42 de sapt.
Am fost f dezamagita ieri ca sincer speram sa imi faca ceva, am ascultat inimioara lui bebe a zis ca este extrem de jos efectiv e la iesire trebuie numai sa ma dilat de la contractii si vine si bebe da nu sunt contractiile destul de puternice si de dese.
Asa ca mai asteptam si maine speram dupa sweep sa se intample vreo ceva poate cu putin noroc weekndul asta vine si bebitza noastra.
Uff merg ca am niste rufe de intins si apoi cu printesa la nani revin mai pe seara.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
7 Days Overdue...hopefully this is the last week...
ralu80 spune:
Nu am mai scris de un secol, in schimb va citesc aproape zilnic.
Va multumesc in numele Rianei pentru urari...le doresc tuturor copilasilor care au implinit 2 ani si celor care se vor serba lunile urmatoare sa creasca mari, sanatosi, cuminti, destepti, baftosi...mamicilor care asteapta al doilea bebe, sa aiba parte de o nastere usoara si de multa intelegere din partea primului nascut.
La noi lucrurile stau cam asa...Riana este la ghinitza(asa ii spune ea) iar eu am inceput serviciul...stam din raceala in raceala, o ia de la gradi sau cand merge la piscina la bunici(asa cum s-a intamplat acum)...la olita nu face, dar ar fi facut, ca dadea semne, dar fiindca am dus-o la gradi am lasat-o in pace...in rest e cuminte si ascultatoare cand vrea si cu cine vrea(dar nu cu noi), vrea sa faca totul singura, sa manance, sa se imbrace, sa se dezbrace si chestia asta se trage de la gradi, vorbeste mult si pe limba noastra si pe a ei...am avut prima serbare si trebuia sa spuna cateva versuri dar nu a zis nimic, in rest a dansat de mama focului. Maine o sa pun si cateva poze ca sa va mai aduceti aminte de noi.
Pe mine m-a apucat un chef nebun sa mai fac un bebe, dar abia am inceput serviciul si am hotarat sa mai amanam o perioada...dar poate la anu, cine stie.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
nicolica spune:
A nascut Monica!
Redau mesajul primit de la ea: Voinicelul Luca, 4 kg si 54 cm s-a nascut azi prin cezariana la ora 11:38.
Bun venit pe lume, micutule Luca. Iti dorim o viata minunata alaturi de parinti si fratior!
Muuh spune:
Bine ai venit Luca. Monica refacere rapida si usoara si sa te bucuri alaturi de sot de amandoi baietii tai.
Miruna 29+ si Alexei (13.07.2006)