PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Bun venit Luca si refacere grabnica Mamicii tale dulci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Map,felicitari pentru voinicul LucaSa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

felicitari, map refacere cat mai rapida!Bine ai venit , bebe Luca!!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Felicitari Monica si refacere rapida.Bun venit bebe Luca

Hai Mada

Mergi la inceput
Mergi la inceput

julax, frumoase poze, iar Alex e asa de dragalas!woow , dar ai burtica mare!

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare. Nu am mai scris de un car de vreme dar am mai tras cu ochiul ce face livada.

La Multi Ani! tuturor celor care au serbat deja 2 anisori (am vz poze care mai de care mai delicioase)

Bulinutza am trait alaturi de voi emotiile cu capusa. Bine ca totul s-a terminat cu bine.

Mada urmaresc zilnic sa vad cand apare printesa. Ma alaturi galeriei si sa auzim ca s-a incheiat promotia 2 in 1

Tweety felicitari pt sarcina si pt piersicutza vorbareata. De fiecare data ma minunez cand ne povestesti cate mai vorbeste.

Map sper ca-ti tii deja puiutul in brate.

Mamaluidavid m-am gadit la voi. Sper ca ati trecut bine peste operatie. Stiu cat e de greu sa nu ai cu cine lasa puiutii in caz de nevoie.

Nicomico felicitari pt baietel. Sa creasca mare si sanatos alaturi de surioara lui.

Fetelor a pup pe toate dar cam atat mi-am amintit acum.

Anasia o sa trimit si eu o poza pe mailul comun daca mai e valabila oferta. Multumim ca te ocupi de imaginea livezii (aici ma refer si la Norocuta)

Despre noi... am inceput gradinita de o luna. Deabia il mai iau de la copii si a inceput sa-si mai dea drumul la vorbit. Oricum chineza e limba de baza. La olita... nici o sansa. Am incercat si varianta cu lasatul fara scutec dar dupa cateva zile am renuntat. Nu-l deranjeaza deloc ca face pe el sau sta ud. Asa ca mai incerc intr-o luna doua.

Pupam pe toata lumea si sper sa scriu mai des.

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Acum vad ca bebe Luca a venit pe lume. Felicitari Monica pt voinicel si sa va bucurati de el

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

oanaalex, astept poza;

La multi ani piersicutzelor!

Maya Alexandra, David Andrei, Maria Ioana

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am intrat rapid ca tre sa ma camuflez la dush fara sa ma vada fata si apoi tot asa sa ies pe usa ca daca ma vede plange dupa mine, la 9 trebuie sa fiu la clinica ca e primul venit primul servit cu numere si moasa vine la 9 jumate si sta numai pana la 11.
Sper sa fie bine am emotii de numa sper sa nu mai vin cu buza umflata si sa aiba efect sweep-ul asta.
Va pup pe toate revin eu cu vesti mai incolo.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
8 Days Overdue...will this be the day?...

Mergi la inceput