PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)
Raspunsuri - Pagina 7
map spune:
Stefania sa dea Doamne, Doamne sa gasiti solutia cea mai buna si sa se faca repede cat mai bine puiutii tai. Asa de bine te inteleg acum, si eu plang zilele astea de cate ori apuc si nu ma vede nimeni Mi se rupe sufletul sa stau departe de Robert dar trebuie sa fiu langa puiul mic. Sper din tot sufletul s-o scoateti la capat. Poate sotul prieteni tale isi schimba decizia si-o lasa sa stea cu Patricia pentru ca parea solutia cea mai potrivita. Multi pupici la mamaica si puiutii curajosi
Eu am intrat de tot in febra nasterii. Nu am deloc stare, am spirat mai inainte in toata casa. Mers sa fac acum ultimele corecturi la bagajul de spital Abia astept sa treaca si sa venim acasa. Pe mama am trimis-o cu Robert afara si merg sa fac si ceva de papa.
pupicei,
Monica 37+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
bulinuta27 spune:
pup fetele
noi am fost un pic la mare la mamaia...nu mi-a placut deloc...nu va recomand: mizerie maxima, un rahat in apa unde se balacea piticul , cauti un loc de parcare cam o ora, la masa te umplii de toti nervii...dar...rares a fost fericit maxim ...era extaziat: ooo mareaaaa..ooo.. apa baie lali . Nu il mai puteam scoate din apa, duminica erau valuri mari si abia am reusit sa plecam de la plaja la 12 30 ca nu voria si pace sa iasa
mamaluidavid eu te inteleg perfect si sunt cu sufletul alaturi de tine...stiu cum e sa o dai din una in alta si sa o tii langa la nesfarsit te pup si forta multa sa poti trece si peste asta, pupa puii mici sa se faca repede bine
anasia sanatate multa si voua...are febra mare? ai grija sa nu se deshidrateze...pup puiutu mic
crissa multumim
nicolica am vazut pozele cu philip...e un dulce
mada si map va tin pumnii sa fie totul bine si sa treaca repede perioada de spital...pup si puiutii mici ce va vor astepta
acasa
pupici la toata lumea
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Bysko spune:
Stefania iti tin pumnii ca sa fie totul bine! Important este sa fie David ok. Nu poti sa o lasi pe Patricia la o gradinita, un centru de joaca? Ma gandesc ca David o sa fie mai afectat daca nu esti langa el.
Multa bafta si fetelor pe cale sa nasca si sper sa fie o experienta cat mai placuta
La multi ani sarbatoritilor! Nu-mi vine sa cred ca au deja 2 anisori!
Busra a inceput sa faca la olita, dar uneori uita sa ne anunte. Plus ca este tare amuzant cand suntem in restaurant si tipa ca are nevoie, iar eu incerc sa-i explic ca are voie sa faca in pampers.Cred ca o ametesc, ca are o fata tare nedumerita.
Vin si eu cu vesti bune pentru mine: am luat rezi si mi-am ales o alta specialitate: diabet zaharat si nutritie, iar din octombrie incep rezidentiatul la Cluj. Ne-am hotarat sa ne mutam toti trei din toamna acolo pentru 5 ani. am mari emotii, pentru ca nu stiu cum ne vom descurca, mai ales financiar, dar o sa vedem la fata locului
norocuta spune:
Buna tuturor,
abia ce am citit putin din urma ca zilele astea nu am avut sanse sa ating calculatorul.
Mamaluidavid mai intai ti-am adirat puiutii_gemenii , ca apoi sa iti citesc mesajul despre complicatiile legat de "organizarea" operatiei. La Day Care m-am gandit si eu, cum a zis si Bysco, ori Doamne ajuta ca sotul prietenei tale sa inteleaga situatia, sa se razgandeasca...iar tu sa poti sta cu David. Multa sanatate si o imbratisare virtuala .
anasia o fi de la eugenie, mai stii? sa treaca repede.
bysco felicitari pentru rezi , iar decizia...sa fie intr-un ceas bun !
Decizia pe care ati luat-o imi imaginez ca nu e simpla deloc, nu numai financiar. Aveti rude sau ceva acolo?
...nu avem nici o mamica din Cluj in livada ?
map cred ca e randul tau , daca zici ca ai presentimente de genul "aranjat cuibul" . Am un feeling ca Robertel se va "lipi" de mamaie si tati si nu va face probleme cand vei lipsi.
La multi ani piersicutelor care au petrecut zilele astea. Astept cu nerabdare poze cu tort pe care scrie 2
Eu am fost cu piersica la pozat pentru pasaport, Vineri am fost la o petrecere unde am fost "remorcata" de Nour toata casa. Nu mi-au stat piciorusele . El curios nevoie mare sa vada tot ce misca in casa aia si...nu facea nici o miscare fara mine, ma tragea de mana pe unde ii dorea inimioara.
Mancarea arata delicios, dar de mancat nooo ca nu am avut sanse sa ma ating prea tare de ea. A vrut sotul sa ii tina companie cateva minute, dar Dl.Nour a refuzat.
anasia spune:
bysko, felicitari pt examen! mie personal imi place Clujul, mi-ar fi placut sa locuiesc acolo;sa va fie intrun ceas bun!
bulinuta, ;
norocuta, asa deci, nu suntem singurii numai cu "mamiii";n-am fost atenta, cand veniti in ro?
mada, maine mergi la control, multa bafta!
map, cum te simti?
nu uitati de poze cu piersicutze si tortul lor!!!!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
norocuta spune:
anasia venim in jurul datei de 20 iulie, nu stim inca sigur. Partea buna e ca voi avea internet la ai mei....
Nu vom sta tot timpul cu ei, intentionam sa vizitam cate ceva, dar macar cate un ochi prin livada tot voi da, nu rezist .
Acum astept sa vad pe unde va mai faceti voi minivacantele pentru impresii, ca eu nu am mai fost de mult in Ro si sunt cam rupta de realitate .
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu un pic acum, ca n-am mai trecut de cateva zile si v-am simtit lipsa.
In primul rand, am ramas in urma si imi fac mea culpa, dar sper sa recuperez de maine incolo, ca acum e cam tarziu si nu mai stau prea mult. In ultimele zile iar am fost foarte ocupata, chiar daca au intrat majoritatea colegilor in concediu, la noi tot a fost agitatie, dar poate de maine ne mai linistim si o sa pot sa stau mai mult cu voi de vorba.
Noi ne-am distrat de minune la petrecerea de ziua lui Razvanel, dupa cum se poate vedea si in poze. Am pus pozele in "Poze Razvan, mami si altele". O sa pun si filmulete, dar sa-mi fac un pic de timp, poate maine reusesc.
Va pupam pe toate, fara exceptie!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
nicomico spune:
dragele mele nu reusesc sa citesc din urma, al citit zilele trecute pana la pag 3 si scrisesem un lesaj dar a inchis mihai calculatorul si nu astiut ca nu am dat send
am intrat sa va spun ca suntem bine....ma rog cu mici probleme care sunt inevitabile, gn un pic de furia laptelui, bianca il iubeste atat de tare ca i vine s ail manance si de cate ori il orinde s il puoa de cateva ori, sfarseste prin a-l musca
a avut cateva zile de crize si urla intr-una si eu mi-am iesit din fire si am tipat si eu la ea si cred ca am speriat-o si ma simt fff prost pentru asta
bebe e bine, il cheama bogdan andrei, l-am nascut cu 3.550 kg, si e un dolofanel deocamdata mananca si doarme dar si asa am tot timpul ocupat
intr-adevar nu stiu ce as fi facut fara mama, e destul de multa munca
va pup pe toate si pe puiutii vostri
nicomico spune:
stefania tin pumnii sa gasesti o solutie si sa se insanatoseasca puii cat mai repede
este cel mai groaznic lucru sa ai copii bolnavi, te pup dulce si fi tare ca au nevoie de tine
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Neatza livada!
Noi am fost loviti din nou de un val de ghinion.
Maine il internez pe David iar joi dimineata va fi operat. Planul initial era ca Masaaki sa o aduca pe Patricia dimineata inainte de a pleca la munca si sa vina dupa ea cand termina iar eu sa stau la spital tot timpul,sa nu imi las puiul singur.
Ieri cand am fost sa punem la punct ultimele detalii pt. internare ne-au spus ca va sta internat 8 zile si ca Patricia nu are voie in spital pt. ca e periculos pt. ambele parti. Ea ar putea aduce virusi de afara care ar putea da complicatii lui David si celorlalti copii sau e pericol sa pescuiasca ea vreun virus din spital de la ceilalti copii.
Asa ca ieri ne-am incis creierele sa gasim solutia cea mai buna si mai putin traumatizanta pt. copii. Am vb. cu o prietena sa stea cu Patricia cat timp e Masaaki la servici,sta aproape de noi,Patricia o place ffff mult si ii cunoaste casa,e obisnuita acolo si cu ea,ar fi fost perfect insa...sotul ei nu a fost de acord. Apoi ne-am gandim sa o ducem la vara-mea in Tokyo dar am hotarat ca nu putem sa-i facem asa ceva,sa stea 8 zile fara noi,intr-o casa pe care nu o cunoaste si cu persoane pe care le cunoaste dar nu e obisnuita cu ele.
Pana la urma am decis sa stau eu acasa cu ea si ziua sa mergem doar in vizita,cu riscul sa ne certe doctorii iar seara dupa ce termina Masaaki munca sa merg sa dorm cu David la spital.
SI azi-dimineata cireasa de pe tort:Patricia vomita,probabil a luat ieri un virus de la spital deci planul meu cu vizitatul ziua s-a dus pe apa Sambetei.
Eu nu ma pot opri din plans,cum prind o secunda singura urlu in perna,cum pot eu sa imi las puiul singur in spital cu perfuzia in manuta(va face 3 zile perfuzii) Cum sa stau eu acasa cand copilasul meu are nevoie de mine langa el? Daca as putea m-am rupe in doua sa le fie bine la amandoi.
Masaaki isi va lua joi liber deci in ziua operatiei o sa fiu langa el dar zilele care urmeaza ce fac...ce facem?
Of,Doamne sper sa o scoatem la capat cu bine.Va rog sa ne tineti pumnii joi sa nu fie probleme in timpul operatiei.
Si scuzati mesajul insa chiar simteam nevoia sa ma descarc,imediat trebuie sa o sun pe mama si nu vreau sa plang la telefon.
Stefania&copiii
nicomico spune:
tweety[/b frumoasa veste ne-ai dat, felicitari si sarcina usoara
e minunat ca atatea mamici s-au pus pe facut al doilea bebe, super!!!!!
mamidestefan si tie iti multa sanatate, sarcina usoara
gina superbe pozele de la bloom land.....mi-ai dat idei pentru petrecerea de 2 ani, ca vreau sa se distreze copii nu diar sa bem si sa mancam noi
quote:
(18.08.2006) si 4+
Originally posted by Tweety7
Acum am vazut si gemenii Stefaniei! Au dreptate cei care apreciaza c-ar fi de aceeasi varsta. Aceeasi impresie am avut-o si eu vazand pozele. Doi frumusei!
Mami a [b]Clarei