PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Acum am vazut si gemenii Stefaniei! Au dreptate cei care apreciaza c-ar fi de aceeasi varsta. Aceeasi impresie am avut-o si eu vazand pozele. Doi frumusei!

Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Noi la fel nimic nu se intampla miercuri avem programare la moasa pt un sweep, om vedea ce se intampla.
In rest aseara nu am reusit sa adorm decat pe la 4 dim si acuma mor de somn abia astept ora 12 sa ma pot pune cu printesa la nani.
va pup si mai trec eu pe aici.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
4 Days Overdue...my hope is lost at sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Auliuuuuuu!!! Am uitat ce era mai important! Nico sa-ti traisca baietelul! Ma bucur ca nasterea a fost OK. Sper sa fie si-a mea la fel.

Mami a Clarei (18.08.2006) si 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada, atunci va facem galerie si tie si lui map pt miercuri;

La multi ani piersicutz Sebastian Serban!!!

La multi ani, Hannen!!!!

fetelor, la sfarsitul saptamanii plec, asa ca va rog sa trimiteti pozele pt albumul de 1 iunie!

noi suntem bolnavioare, cu febra, dar chiar nu stiu de la ce, ca raceala nu este, in fine sper sa trecem si de asta; plimbarea de ieri cu masina a dus la varsaturi, m-am temut sa nu fie iar ceva de enterocolita;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la Piersicute si mamicute,

multumim tuturor de galerie si incurajari. Am sa-i scriu Nicoletei un sms si o s-o rog pe ea sa va anunte (cand va avea timp) de venirea pe lume a lui bebe Luca

am aparut si eu cam zombi pentru ca toata noaptea nu am putut dormi. A plouat infernal, dar s-a mai racorit macar ca deja nu mai suport caldurile astea M-au apucat deja grijile. Zilele acestea sunt un ochi rade si unul plange...sau invers...rade pentru ca vine bebe si plange pentru ca mi-e groaza ca voi sta atatea zile fara Robert. Cand ma gandesc la asta ma apuca plansul instant. POate ziceti ca-s nebuna la cap dar asa simt...ma tot gandesc ce-o sa fac eu fara puiul meu...desi si la spital voi fi cu celalalt pui. Sper ca operatia joi sa mearga bine si maxim martea viitoare sa fiu deja acasa. Abia astept clipa in care o sa fiu acasa cu ambii pui...imi vine sa fug de la spital din prima zi

Sotul meu este destul de stresat de cum se vor descurca ei cu Robert cel dependent de mami. S-a inarmat cu-m intreg arsenal de jucarii noi ca sa-i mai distraga atentia. Daca vremea va fi buna este ca si rozolvat ziua ca-l vor tine afara cat de mult. Joi la nastere va fi cel mai greu ca va fi numai cu mama dar eu cred ca va fi cuminte (cel putin sper). Poate ca somnul de la pranz se va desfinta si noaptea speram sa pice de oboseala...vom vedea. Eu ii tot povestesc ca mami merge sa-l aduca pe bebe. Vor veni cu el la mine si sper sa reactioneze bine si sa nu urle Daca-ati stii ce emotii am dar eu cred ca-i normal...sau poate nu este, poate-s eu mai complicata si mai apucata

La multi ani piersicutelor sarbatorite sarbatorite de cand nu am mai intrat noi.

Sabana bine ati revenit. Sanatate multa soacrei tale. Te inteleg perfect prin ce treceti pentru ca si noi suntem in aceesi situatie cu soacra mea care are cancer de corp uterin. Ea si si noi suntem optimisti, deja a terminat cura de radioterepie si citostatice de mai bine de-o luna si saptamana viitoare va mege la control. Dar saptamana asta ii se va naset un nepot asa ca sigur are motive de optimism

anasia sanatate multa alessiei, sa se faca repede bine.

fetelor legat de olita si eu cred ca fiecare copil cu ritmul lui. Nepotelul meu facea caca numai la olita de la un an si jumatate dar cu toate astea abia acum la trei ani a incetat sa mai poarte pampy definitiv (mai facea pe el la nani ziua si noaptea). Asa ca de aici am invatat ca nu trebuie fortata nota...desi am fost de cu totul alta parere anterior. Eu stau casa cu Robert, l-am pus la olita de mult dar el n-a stat la olita, fugea. El nu vrea sa spuna nici "pipi" si nici "caca", desi stie si intelege fff mult vocabularul lui este redus. Ba acum a inceput sa rupa si pe germana si face un amestec de limbi de naiba mai intelege (eu il mai pricep de fapt). Plus ca inca fuge si se ascunde cand face caca. Am vazut ca de ce insistam mai rau facem asa ca l-am lasat mai moale. Acum sunt atatea lucruri noi petru el, eu ii tot povestesc ca mami merge sa-l aduca pe bebe, vede cum apar in casa ba patut de bebe, ba alt carut. M-am convins ca trebuie sa trecem peste faza de acomodare cu bebe Luca si abia apoi trecem iar la olita.

Azi mergem sa ne luam jaluzele asa ca merg sa ma pregatesc, sa fiu gata cand vine sotul. Dimineata bate foarte soarele in camera noastra si nu s emai poate sta pe caldurile astea, cand o veni Robert ne topim 4 in camera...pentru ca Robert noapte de noapte se instaleaza la noi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce perioada vom avea. Ma gandesc sa fie bebe sanatos si eu la fel si apoi rezolvam noi cu toate. In sept venim in tara, vedem rudele, facem botez, vom fi acasa cu toata lumea...si asta imi da putere.

Multi pupici si dam vesti noi de indata ce avem.

Mada nastere usoara

Monica 37+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

map, multumesc; ai incredere ca se vor decurca cu Robert; noi suntem tot cu "mamiiii";
unde sunteti fetelor? ati disparut la mare toate?

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Anasia:suntem aici...noi nu cred ca vedem marea anul asta!Imi pare rau de Alessia...aveti grija..sa va faceti bine!

Fetelor imi pare rau sunt obosita..vroiam sa va scriu la fiecare-n parte...dar...neuronii.....
Va sarut , noapte buna...
Ne auzim maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Noi am fost loviti din nou de un val de ghinion.
Maine il internez pe David iar joi dimineata va fi operat. Planul initial era ca Masaaki sa o aduca pe Patricia dimineata inainte de a pleca la munca si sa vina dupa ea cand termina iar eu sa stau la spital tot timpul,sa nu imi las puiul singur.
Ieri cand am fost sa punem la punct ultimele detalii pt. internare ne-au spus ca va sta internat 8 zile si ca Patricia nu are voie in spital pt. ca e periculos pt. ambele parti. Ea ar putea aduce virusi de afara care ar putea da complicatii lui David si celorlalti copii sau e pericol sa pescuiasca ea vreun virus din spital de la ceilalti copii.
Asa ca ieri ne-am incis creierele sa gasim solutia cea mai buna si mai putin traumatizanta pt. copii. Am vb. cu o prietena sa stea cu Patricia cat timp e Masaaki la servici,sta aproape de noi,Patricia o place ffff mult si ii cunoaste casa,e obisnuita acolo si cu ea,ar fi fost perfect insa...sotul ei nu a fost de acord. Apoi ne-am gandim sa o ducem la vara-mea in Tokyo dar am hotarat ca nu putem sa-i facem asa ceva,sa stea 8 zile fara noi,intr-o casa pe care nu o cunoaste si cu persoane pe care le cunoaste dar nu e obisnuita cu ele.
Pana la urma am decis sa stau eu acasa cu ea si ziua sa mergem doar in vizita,cu riscul sa ne certe doctorii iar seara dupa ce termina Masaaki munca sa merg sa dorm cu David la spital.
SI azi-dimineata cireasa de pe tort:Patricia vomita,probabil a luat ieri un virus de la spital deci planul meu cu vizitatul ziua s-a dus pe apa Sambetei.
Eu nu ma pot opri din plans,cum prind o secunda singura urlu in perna,cum pot eu sa imi las puiul singur in spital cu perfuzia in manuta(va face 3 zile perfuzii) Cum sa stau eu acasa cand copilasul meu are nevoie de mine langa el? Daca as putea m-am rupe in doua sa le fie bine la amandoi.
Masaaki isi va lua joi liber deci in ziua operatiei o sa fiu langa el dar zilele care urmeaza ce fac...ce facem?
Of,Doamne sper sa o scoatem la capat cu bine.Va rog sa ne tineti pumnii joi sa nu fie probleme in timpul operatiei.
Si scuzati mesajul insa chiar simteam nevoia sa ma descarc,imediat trebuie sa o sun pe mama si nu vreau sa plang la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Of, mai Stefania, in ce situatie sunteti. Aproape ca am inceput sa plang, se simte disperarea in cuvintele scrise. Bafta joi la operatie, sa se rezolve totul si sa vina David acasa sanatos. sanatate multa si Patriciei iar tie multa forta, puiutii tai au nevoie de mama plina de energie. Sa inteleg ca sotul tau nu-si poate lua liber sa stea cu David in spital? Sigur gasiti o solutie cat mai putin traumatizanta pentru copii. Va pup si bafta!

Anasia, din cate scri tu aclo ca Alessia a facut febra din senin si vomita...sa nu fi facut insolatie! Sanatate multa si voua si celor care mai au nevoie.

Noi azi plecam la doctor pentru controlul de 2 ani.
Pupam livada

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

mamaluidavid, of, multa sanatate puiutilor, sa treceti cu bine peste ziua de joi si sa rezolvati si cu Patricia!
crissa , va pup;
nicolica , o fi insolatie ? pt ca mi-a vomitat in masina dimineata, nici n-a stat la soare; singurele minute cat a stat, a stat cu palarioara si a fost drumul dintre masina si magazin (unde mi-a vomat iar); febra a facut-o seara, acum vad ca e bine, dar "mami, olitza, mamii, nuu"; "mami, apitza"; "mamiii neneam-neam"; e un mic ; ca si mine, a mancat o bucatica de eugenie, banuiesc ca i s-a aplecat, ca si mie de altfel;e innebunita dupa eugenii si popcorn;

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput