PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)
Raspunsuri - Pagina 5
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Ei am scapat de gura lor,a intrat Patricia din nou in grafic,este chiar la limita maxima. S-a ingrasat putin din martie insa a crescut in inaltime si proportia i-a multumit si nu a iesit din grafic. Ce bine ca daca nu iarasi ma stresau cu controale.
Buli am uitat sa iti spun ca m-am bucurat tare mult cand am citit ca e bine Bulinel
Aseara mi-am facut copiii gemeni ;ieri am fost la cumparaturi si David a vazut pijama ca a Patriciei si nu am scos-o la cale pana nu i-am luat si lui,era si la reducere. Ca tot mai nou ma intreaba lumea daca sunt gemeni,Patricia fiind mare iar David mai mic (aici normal ) Doar 10 cm ii desparte in inaltime
Uitati aici
pup livada!
dana7mi spune:
Buna dimineata!
Ale al meu dimineata a spus ca face pipi ... a facut pt. prima data la olita ... pe urma l-am lasat fara pampers, cred ca deja va imaginati continuarea
o zi placuta va doresc!
Prima serbare
Safari parc
Botanic
MissJJ spune:
Buna fetele!
La noi nimic nou. Seara ma duc la somn cu intepaturi si dureri si etc si dim ma scol ok, bebe se joaca cu nervii mei deja nu mai am nici un fel de rabdare, efectiv nu mai pot nici chef de mers nicaieri nu mai am da nici de stat in casa nici de facut treaba nici de nimic, vreau numai sa nasc...
Stefania f faine pozele. Pupici la gemenii scumpi.
Nicolica f fain filmuletzul. Ar fi fain sa avem si noi unde sa iesim asa aici in zona da nu e asa cald la noi din pacate.
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Merg sa imi scurg creierii de ceva activitate ca deja o iau prin papusoi...
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
2 Days Overdue and still no signs of baby...
Ioana5255 spune:
Salutare la toata lumea,
multumim pentru urari. Pici a mea e bine. Ieri ne-am sarbatorit cu fast, in familie. Maine facem baieram in curte cu tema emisiunii "Winnie the Pooh". Abia astept. Ea e mare fan Winnie. I-am comandat si tort cu winnie.
Multumim celor, care au intrebat de noi. Din pacate nu facem prea bine, soacra mea are cancer la san, a inceput citostaticele. Speram sa fie sanse pentru ea, dr sunt optimisti, insa noi, mai ales Silviu e distrus. In plus avem enorm de munca cu agentia, pici, care ne solicita la max.
Cat despre ea e o dulce, o domnisoara in toata regula. Nu face la olita, incet, incet sper sa reusim. Ii merge mintea la toate poznele si se bucura, ca maine va avea petrecere.
Am fost cu ea 2 sapatamni in Grecia in mai. I-a priit super marea.
Urez si eu tuturo sarbatoritilor La multi ani si nu imi vine sa cred fetelor cum a trecut vremea.
Mada, Map, va doresc nastere usoara. Momentul e aproape.
Tweety sarcina usoara. Felicitari.
Va pupacesc si va imbratisez cu drag.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
anasia spune:
mamaluidavid, ce dragalasi sunt "gemenii";
dana7mi, felicitari pt reusita, inceputul e mai greu; o sa se obisnuiasca; noi azi am facut primul kk la olita si nu mai suporta pampersul in casa; il da jos singura si "olitza";
mada, dusuri fierbinti, ceva activitate... hai Amira!!!
sabina, multa sanatete soacrei tale!si multa putere voua!petrecere frumoasa! asteptam poze;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
MissJJ spune:
Mai trec si eu sa va tin la curent tot doi in unu.
Anasia am facut si treaba si plimbari lungi si curry, bine mai putin activitate ca barbatu' nu prea are curaj. Uff ms mult de galeri efetelor ca toata lumea imi face galerie da fata mea se lasa asteptata ii place atentia creca.
Sorry ca nu va multumesc in parte pt urari da chiar nici chef de scris nu am mai dau cate un semn sa stie lumea ca Amira inca nu s-a hotarat sa vina.
Pupici la livada si mai trec pe aici sper cu vesti ca merg la spital...
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
2 Days Overdue and still no signs of baby...
dana7mi spune:
anasia, nici al meu nu mai suporta pampers-ul, astazi mi-a facut caca de 2 ori pe jos
mada_mxm, nastere usoara!
noi astazi am fost la piscina, ne-a scos tati la balaceala, ca tare-i cald pe aici.
Safari parc
Botanic
martta spune:
Buna, fetelor!
La multi ani celor care au implinit deja 2 ani si sarbatoritilor de astazi, celor care poarta numele Sf. Petru si Pavel!
Am reusit sa renuntam definitiv la pampers! Pe cel de noapte l-am scos de-o sapt., fortati de imprejurari, caci facuse o iritatie urata. Si uite asa...am realizat ce nici prin cap nu mi-a trecut ca se va intampla luna asta!
Felicit si eu noile gravidute! Tweety, sarcina usoara!
Mada, Map: nastere usoara si sa va tineti bebelusii cat mai repede in brate!
Buli: ma bucur ca v-ati mai linistit si ca sunteti bine!
Dana7mi: imi place tare ca ne mai scrii despre Ale!
Norocuta: f. mare este asemanarea dintre tata si fiu! Cat despre "nectarina", eu zic ca e deja tradare, cu asa carlionti blonzi.
In rest, noi plecam pe 3 iulie in concediu. Vom sta cateva zile in Amsterdam, apoi vom pleca intr-o croaziera, pt 12 zile, cu ambii copii. Pt cel mare nu-mi fac probleme, caci sunt locuri de joaca, activitati si supraveghetori pt varsta lui. Sa vad cum ne vom descurca cu domnisoara Alexia
dana7mi spune:
martta, felicitari pt. reusita si vacanta placuta!
vom persevera si noi, cu siguranta intr-o zi vom reusi.
Ale, inca doarme. L-a obosit tare apa ieri la piscina. Sa vedem ce program ne facem astazi; tati a plecat cu noaptea-n cap la pescuit.
Duminica placuta!
Safari parc
Botanic
Tweety7 spune:
Multumesc mult tuturor pentru urari!
Map, Mada nastere usoara! Haideti ca nu mai e mult si va veti tine puisorii in brate. De-abia astept si eu momentul.
Buli ma bucur mult ca sunteti bine!
Am vazut pozele lui Mada cu super burtica impreuna cu o Ari dulce foc si filmuletul cu adorabilul Philip.
Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+