PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Map si Mada bun venit pe lume puilor!
Noi ne-am intors ieri din spital,dupa 1 sapt. extrem de grea si extenuanta,eu am ajuns la 44 de kile ,din adolescenta n-am mai vazut asa o suma pe cantar
David e bine,inca cu dureri,operatia a decurs bine,cu ceva complicatii in sensul ca amgidalele erau curbate si lungite pana sub limba,deci au trebuit sa il taie sub limba. Dupa ce a iesit din operatie doctorul ne-a spus sa fim pregatiti pt. ca s-ar putea sa faca hemoragie din cauza taieturii de sub limba si daca se intampla asa o sa il anestezieze din nou si o noua operatie pt. oprirea hemoragiei. Dar ne-a ajutat Dumnezeu si nu a facut hemoragie. Va inchipuiti in ce stare am fost noi pana a trecut pericolul. Bine ca are aceeasi grupa sanguina cu mine si in caz de nevoie ii puteam dona sange.
Cu Patricia a stat Masaaki,si-a luat liber 3 zile,cand nu a putut a luat-o cu el la munca iar ultimele 2 zile pentru ca David era deja foarte bine l-am lasat ziua singur la spital si am mers doar noaptea sa dorm cu el.
Masaaki s-a descurcat laudabil cu Patricia,un singur lucru nu i-a reusit...parul Asa ca dimineata venea cu peria si elastice la spital sa ii prind parul Patriciei.
Va multumesc din suflet tuturor pentru gandurile bune livada!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
iulenca spune:
Salutare piersicutze !!!
La multi ani tuturor. Felicitari mamicilor praospete si viitoare !
Din pacate eu sunt tot lenesa la scris desi nu imi scapa nimik din tot ce se discuta.
Mamaluidavid ma bucur ca sunteti akasa in sfarsit, cu bine.
Am intrat sa va invit la o intalnire in Herastrau sambata pe la 6.
Va bagati? Daca aveti alte sugestii in legatura cu locatia le astept. Ar fi frumos sa ne vedem cat mai multe asta daca nu plecati din Bucuresti in weekend.
Va pup
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.pngwww.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
norocuta spune:
quote:
citat din mesajul lui pumpkin
Norocutza, eu si Tzuni aveam in plan o iesire de weekend undeva la munte, poate chiar la cheia pe la sfarsitul lui iulie... Daca sunteti prin zona reusim sa ne vedem si in afara bucurestiului, nu ?
Pupam pe Nour, baiat mare de doi ani deja...
Miky si piersicutza Maya (4 iulie 2006)
Mii de scuze ca raspund cu intarziere.
Ideea e foarte buna, luam legatura cand ma vad in Ro. Deja ne-am schimbat data de plecare, va fi pe 16 si sunt prinsa rau cu pregatirile petrecerii de maine, ultimele cumparaturi, apoi va urma vaccinul lui Nour si...daca mai are cine sa faca si bagajele
![](alcool.gif)
Am in cuptor prajituri...Nour mi-a plans ieri si azi de "dinti" de
![](bang.gif)
![](albina.gif)
Si noi pupam Maya scumpa
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
norocuta spune:
Babee, nicolica, Bysco, Julax, Madyn, eugcem, gina va multumesc frumos pentru urari, de asemenea cu scuzele ca abia azi am intrat in livada...
mamaluidavid bine ati revenit acasica cu puiutii Ok. Recuperare rapida lui David si pupici pentru amandoi
eugcem ati revenit din Finlanda? Cum s-a comportat piersicua pe avion?
avmaria, iulenca va asteptam mai des pe aici!
pumpkin spune:
Iulenca noi venim la intalnire !
Ce ai facut dragutza de ai primit avertisment ???
Norocutza iti trimit pe PM numarul meu de mobil, sa vorbim cand ajungi in Ro.
Pupici pentru toata livada.
Muuh spune:
pumpkin iulenca s-a jucat de Dan Diaconescu in direct mai demult si cred ca au uitat sa o mai ierte de atunci.
Venim si noi in principiu dar unde in Herastrau?
Miruna 30+ si Alexei (13.07.2006)
avmaria spune:
Dragele mele, santeti niste scumpe si m-a impresionat solicitudinea cu care mi-ati raspuns. Va multumesc din suflet. Sa le iau pe rand, cum imi aduc aminte :
nu ne mutam in Romania, doar ca dupa o vacanta in Asia cu Vlad il voi duce acasa la parinti, unde voi sta si eu vreo 10 zile, timp in care sper ca se va obisnui - nu ma ingrijorez, a mai fost de 2 ori, si eu ma voi intoarce in Franta si-l voi lasa cu bunicii, vreo 3 saptamani. Inca nu am luat biletul de intoarcere, nu stiu inca daca-l va aduce inapoi bunica sau unchiul. Tanti care-l ingrijeste pe Vlad e in concediu toata luna august, pe de alta parte eu imi doream o vacanta frumoasa departe pana implineste 2 ani si calatoreste pe sest, pe de alta parte mi-e mila de parintii mei care numai la el se gandesc si ma suna tot timpul sa ma intrebe ce mai face, si pe deasupra imi spun ca-mi va face si mie bine o scurta pauza, eu fiind singura cu el si cu familia departe am si uitat ce-i aia sa poti merge la un film, si nici nu stiu cum e aia sa poti spune, te rog, nu-i faci tu baie in seara asta, sau nu-l duci tu in parc, pana pregatesc eu masa ... Ma invinovatesc, ma stresez ca ce va face fara mine, ma stresez ca ce voi face fara el, dar imi spun am facut alegerea buna, ca e bine asa.
In ideea mersului de anul asta la bunici, si a celor ce probabil vor urma, ma gandeam sa investim intr-un pat. Miruna, merci mult de link. Pe catalog nu au pat de copil "din start" decat de bebe transformabil. Dar presupun ca fac si de copil, adica fara zabrele, am sa o rog pe mama sa sune. Ideea era sa cumparam un pat de lemn de gen de la 2-3 ani in sus, fara gratii si din care sa poate cobori singur, si pe care sa-l foloseasca inca cativa ani. Pana acum cand am fost acasa am imprumutat un pat de voiaj, din ala pliabil.
Cu scaunul de masa, si mie mi-era tarsa sa cumpar un scaun de masa, ma gandeam la un inaltator, ca e prea mic sa stea pe scaun de adult fara perne sub fund. DAr habar nu am daca exista asemenea inaltatoare de pus pe un scaun normal, eu aici neavand nevoie nu am bagat de seama pana acuma. Raspunsurile voastre ma reconforteaza, nu are sens sa cumpar scaun de masa, in cel mai rau caz punem perne :-) . Merci mult Miruna de propozitie.
In legatura cu laptele : eu am dedus ca de fapt packagingul e diferit de la o tara la alta. Politica de marketing diferita. In Franta toate formulele de dupa un an se vand sub forma lichida, la sticla. Le spune lapte de crestere (deduc ca e echivalentul lui Junior). Pediatra mi-a spus ca ar fi o singura marca care face lapte de 1-3 ani sub forma de pudra dar sincera sa fiu n-am vazut la supermarket, caci ma intereseaza sa-l duc cu mine in Asia. Eu i-am dat la Vlad formula de "pana la un an" - ca mi se parea "mai bogata" - pana pe la 18 luni,cand pediatra mi-a spus ca trebuie sa-l las sa creasca ... Mentalitate diferita, si packaging adaptat mentalitatii.... Acest lapte de crestere -eu nu l-am gustat ca vomez - n-are culoare alba si e mai dulce, dixit o prietena. De aia ma intrebam dac-o fi si in Romania asa ceva, sa nu se schimbe gustul prea tare...
Va multumesc inca o data mutl de tot pt raspunsuri si va pup.
avmaria spune:
a porpos de avertisement, chiar am constatat ca mie mi-a disparut ca prin farmec, si de-abea ce-l luasem... LArissa, vad ca nici tu nu-l mai ai. Iulenca draga, nu-mi ramane decat o concluzie : esti napastuita de soarta, bata-te sa te bata . Am sa ma culc cu gandul ca sant o norocoasa !
dana7mi spune:
avmaria, noi mai folosim (cand suntem in deplasare) scaunelul de la masina. ceva de tipul
http://www.3rinfanzia.it/prodotti/sedia-auto-tre-gr-2-3-973.asp
dana7mi spune:
quote:
citat din mesajul lui mamaluidavid
Noi ne-am intors ieri din spital,dupa 1 sapt. extrem de grea si extenuanta,eu am ajuns la 44 de kile,din adolescenta n-am mai vazut asa o suma pe cantar
David e bine,inca cu dureri,operatia a decurs bine,cu ceva complicatii in sensul ca amgidalele erau curbate si lungite pana sub limba,deci au trebuit sa il taie sub limba. Dupa ce a iesit din operatie doctorul ne-a spus sa fim pregatiti pt. ca s-ar putea sa faca hemoragie din cauza taieturii de sub limba si daca se intampla asa o sa il anestezieze din nou si o noua operatie pt. oprirea hemoragiei. Dar ne-a ajutat Dumnezeu si nu a facut hemoragie. Va inchipuiti in ce stare am fost noi pana a trecut pericolul. Bine ca are aceeasi grupa sanguina cu mine si in caz de nevoie ii puteam dona sange.
Stefania&copiii
refacere usoara lui David.