PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Avmaria si eu zic ca ai facut un plan de vara foarte bun. In Asia? Uauuu, va fi un concediu super; si eu mi-as dori sa ajung vreodata pe acolo, dar ... nicio sansa, cel putin in anii urmatori! Petrecere frumoasa si pt. ca stiu ca iti va fi foarte dor de pui in alea 3 saptamini iti doresc sa treci cu bine peste perioada asta .

Mamaluidavid multa sanatate micutului! Cum se mai simte?

Feteleor distractie placuta in Herastrau si poate faceti niste poze, sa va mai vedem .

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu un pic, sa va salut inainte de a pleca in vacanta. Duminica plecam la mare si pe urma cateva zile la munte, la Sambata de Sus.

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, Ciprian Constantin-Crissa71, Mihaela-ileanapop si de zilele urmatoare, cand nu voi mai reusi sa intru pe DC! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari! Sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Va pupam pe toate, fara exceptie si abia astept sa ne revedem cu bine dupa ce ma intorc din concediu, sa va arat poze si filmulete.

Pa, pa si concediu placut si celorlalte fete care au plecat sau pleaca in vacanta! Sanatate multa la toate piersicutele bolnavioare!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor va pupam...va uram si noi numai sanatate si noroc ca sunt cele mai importante!
Sarutam toate piersicutele,fara exceptie,toate mamicile dragele...
si va dorim inzecit la toate piersicutetele sarbatorite deja sau viitoare tot binele din lume!

Poate reusesc sa revin..mai tarziu..
Va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Madyn dar de ce nu vii si tu la INTALNIRE ca sa intrii in poze ?
Muuh super faza cu dan diaconescu ! Si acum ce trebuie sa faca sa-si primeasca "iertarea" ?
Iulenca apuca-te si tu de niste flotari, matanii, ceva... poate te vede si pe tine vre-un admin.
Bulinutza si Anasia , daca tot va place voua la cheia (si mie ) nu vreti sa mergem impreuna intr-un weekend, poate reusim sa o vedem si pe Norocutza ! Mergem la vila de care spunea Buli, papam si noi ceva buuuun...
Leistra, salutari , am reusit sa citesc si eu un capitol din urma. Cum a fost concediul in ro ?

Uitati aici niste poze din www.flickr.com/gp/10832151@N08/03Ci77" target="_blank">antalya si de la www.flickr.com/gp/10832151@N08/ETFnZp" target="_blank">vama veche

Eu as zice sa ne intalnim tot la roata mare, e ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Uff, asa e, am uitat: Crissa sa-ti traiasca puiul, sa aibe ani multi si fericiti!

Pumpkin ca in fiecare week-end noi plecam din Bucuresti, baietelul meu sta cu bunicii la 60 de km de noi si cum scapam de munci, cum fugim la el.

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.

Noi ieri noapte am umblat pe la urgente. Alex a vomat ieri toata noaptea si a facut febra aproape 40 care abia am scazut-o. Acum doarme de mai bine de 12 ore (recupereaza nopatea de ieri). Diagnostic: HFM Disease (hand, foot and mouth disease). Virusi americani . Din cate am citit e din familia enterocolitelor. Tratament, doar antitermice ca astia nu dau altceva ca cica-si revin ei singuri. Deocamdata se pare ca functioneaza ca nu a mai crescut febra. Ii dau combinat Ibuprofen si Tylenol (in mod normal se dau la 6 ore dar mi-a spus medicul sa le intercalez, asa ca tot la 3 ore ii dau medicamnte). Sper sa nu mai avem probleme ca ieri simteam ca mor. A fost prima data cand am chemat salvarea (eram si singura acasa), noroc ca astia sunt rapizi, in mai putin de 5 minute au fost la usa si ne-au dus la spital.

Uram si noi sarbatoritilor LA MULTI ANI si concediu placut tuturor care pleaca in vacanta.

Revin cu vasti cat de curand pot

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Oana, multa sanatate lui Alex !

Pup livada si ii urez un wekend cat mai placut !

Eu sigur intalnesc cu Iulenca si Miruna sambata dupa-amiaza asa ca daca veniti pe acolo, prin Herastrau pe la Roata Mare cautati-ne unde vedeti si voi galagia mai mare...sau da-ti un bip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani cu drag lui Ciprian si Mihaelei .

La noi e cald, am instalat piscina copiilor pe terasa dar asa-mi vine sa ma bag si eu...dar ma multumesc cu un dus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la piersicute si mamicute, la multi ani si multa sanatate tuturor piersicutelor care au implinit doi anisori de cand lipsim noi.

Am reaparut si noi in decor. Asa cum v-a dat Nico de stire Luca a venit pe lume in dimineata zilei de 3. Ce sa va spun ca seara cand am mers la spital mi-au facu ecograf si au vazut ca bebe se intorsase, mi-au spus sa merg acasa daca vreau sa nasc normal. Nu am stat la discutii pentru ca eram hotarata sa vina bebe pe 3 si basta. Pana si dr in dimineata in care am facut operatia tot mai pleda pentru nastere normala (desi cezariana ma pastea in orice moment) desi eu eram pregatita pentru a fi operata. Cea mai grea faza a fost aceea de asteptare pentru ca desi din camera ma luasera la 7 dimineata, se facuse 10:30 si medicii tot nu se strangeau toti sa inceapa operatia ba aveau anestezistii urgenta, ba cei de la neonato so tot asa. Insa momentul dupa operatie cand l-am tinut in bate pe Luca m-a facut sa uit asteptarea, sa uit greturi si toate celelalte durerii. Am avit o senzatie de bine, de mare usurare si de implinire cum putine sunt aceste momente in viata. Parca era toata lumea a mea, eram si sunt pur si simplu fericita cand ma uit la cele doua minunipe care le avem acasa.

Acasa suntem de luni, eu puteam pleca inca de duminica din spital dar mai era bebe care avea nevoie de ceva supraveghere. In ce ma priveste mi-am revenit foarte repede, la trei ore sijumatate dupa operatie m-am ridicat prima oara in picioare si am facute cateva miscari, abia ce trecuse anestezia asa ca nu puteam face prea multe. Seara m-am ridicat iar in prezenta asistentelor, am mers la baie si m-am spalatun pic. Dimineata am convins lumea ca eu vreau dus si ca-s destul de stabila sa-mi scoata si sinda de urina. Tot dimineata am terminat si cu programul de perfuzii si la ora 10 eram praspat imbaiata, scapasem de firele pe care le uram si m-am imbracat in hainele de acasa asistentele erau ingrozite ca deja am iesit la plimbare pe culoare, mi s-a spus ca voi primi medalie pentru revenirea rapida

In ce-l priveste pe bebe Luca afost maricel si-a scazut cam tare in greutate. Fata de Robert care se zbatea lasan el a stat din primul moment si-a supt. Este aevarat ca ultima perioada din sarcina cu Luca afost foarte linistita, nu tu stres cu diabet de sarcina si alte tampenii. Si pitalizarea de data asta a fost ireprosabila, am avut grija sa am asigurare privata pentru clinica, am avut camera singura. Personalul medical care se ocupa de mine a fost cat se poate de dragut, asistentele niste femei de treaba cu care stateam de vorba, erau atente sa nu cumva sa lipseasca ceva. Asa erau cu toata lumea asta clar. Personalul care se ocupa de copilasi era mai asa si asa dar asta stiam de data trecuta de la Robert. si ca sa ma protejez il cam trimiteam pe otulmeu sa discute cu ei. Desi am spus ca nu mai mulg am ajuns si la muls pentru ca bebe sugea asa de sarguincios si eu aveam prea putin lapte. Se pare ca pierdea mai multe calorii decat dadeam eu medicii au spus sa nu mai alaptez o zi si sa primeasca totul cu sticla. Am reusit astfel sa-l facem sa ia in greutate 100 de gr de duminica pana luni si am fost lasati acasa. Mai era problema ca a crescut bilirubina putin, dar nu asa alarmant.

De miercuri ne viziteaza zilnic moasa care vine acasa sa vada de noi doi. Ieri mi-a adus un ceai care se pare ca chiar ajuta sa cresc productia de lapte si reusesc sa-l hranesc pe Robert doar la piept. Avem acasa lapte praf si-n caz de necesitate apelam si la el dar Luca se stramba tare de tot cand ii dam sticla Pot sa va spun ca nu am mai dormit asa bine ca acum de luni de zile: Luca se trezetse numai o data pe noapte iar Robert doarme cu mama. Luca nu prea plange cand ii est foame dar scaoate niste sunete si stim ca-i este foame. De azi sta treaz mai mult deja.

Acum sa va povestec ca Robert a fost un copil exemplar cat eu nu am fost. A dosrmit l inceput c sotulmeu, apoi cu mama. Stia ca mami este sa-laduca pe bb ca i-am povestit. Am plecat de acasa plangand dar au trecut repede zilele fara el. Robert a ppat frumos, s-a jucat frumos cu mama pentru ca tatal lui era mai mult pe la mine. La spital l-au adus de doua ori dar n-a plans deloc cand a plecat. Pe fratiorul lui il iubeste dar trebuie sa fim cu ochii in patru si sa nu-l scapam ca nu stie si-l cam trage de maini. Ainceput cu toata dragostea sa faca si ceva crize de gelozie, destul de puternice dar incercam sa facem cumva sa trecem peste ele, sa-i spunem ce mult il iubim toti si-l iubeste si bebe. Sper sa nureze prea mult perioada de acomodare.

Ups, s-a trezit Robert asa ca fug

Dar inainte sa plec uitati un link unde am pus cateva poze:
http://s185.photobucket.com/albums/x216/modaro_photos/bebe%20Luca/

Va pupicim mult si revenim de indata ce mai avem timp.

PS: Mada sa va traieasca printesa!

Monica 38+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Map,ma bucur ca totul a decurs bine.Bebe Luca e un dulce,de asemenea si fratiorul iubaret
Mamaluidavid,refacere rapida lui David
Gina,concediu placut!!!
Oana,sanatate multa lui Alex.Bine c-a trecut ce-a fost mai greu
LA MULTI ANI sarbatoritilor!!!!!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput