PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA !(86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nicolica,am uitat sa precizez ca am vazut si eu pozele.Distractie,ce maiIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Fetele dragele, va pup si le pup inzecit pe mamicile turul doi si pe viitoarele mamici, si insutit pe copilasii vostri, ai tuturor.

Vin si eu cu niste intrebari de ordin practic : de unde cumparam in Ro pat de copil (nu de bebe, nu de "tineret"). Da nu de la ikea ca nu este la Cluj. Ce lapte de "crestere" le dati la bebe? Adica aici dupa formula de pana la un an si pana la 3 ani este asa zisul lapte de crestere, care e sub forma lichida. Se poate cumpara ceva inaltator de stat la masa, sau ajungem la alegerea intre scaun de masa sau perne de pus sub fund? Merci mult in advance, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

la multi ani sarbatoritului de ieri

Matei Stefan-adas

si sarbatoritilor de astazi

Andrei Sebastian-cristin97 & Alexandra-Greiere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Avmaria parca am vazut in farmacii lapte lichid, 'de crestere' cum ii zici tu. Eu insa ii dau tot lapte praf Nestle Junior pt. copii intre 1 si 3 ani. In rest nu stiu sa-ti raspund, ca bebeloiul meu doarme cu noi in pat - deci nu i-am luat patut special, iar la masa sta fie in scaunelul de masa reglabil, fie pe scaun de adulti (dar ajunge mai greu la farfurie), fie la mami in brate (cind e cu el). Te intorci in Ro? Sau doar asa, o scurta vizita?

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am mai intrat si eu putin, ca acum sunt un pic mai libera.

Maaaama, cat ati mai scris aici de cand n-am mai intrat.
Sa vad cum reusesc sa recuperez si revin.

In primul rand: La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele astea, pe care nu am apucat sa-i felicit! Sa creasca mari si sanatosi si sa le aduca numai bucurii parintilor lor!

Mada, felicitari pentru bebita scumpa! Si refacere rapida! Chiar ca esti o mamica curajoasa! Sa fiti sanatoase!

Piticul meu a avut pana acum 2 zile iar o afta in gurita, dar mai putin decat a avut data trecuta, nu a fost nevoie de antibiotic, i-a trecut cu glicerina cu propolis. I-a trecut si raceala. In rest, suntem bine!

Noi duminica plecam in vacanta la mare, abia astept! Sper sa mai intru pana atunci sau in concediu sa am loc de Tibi, ca o sa ne luam cu noi laptopul.

Acum va pupam pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui avmaria

Fetele dragele, va pup si le pup inzecit pe mamicile turul doi si pe viitoarele mamici, si insutit pe copilasii vostri, ai tuturor.

Vin si eu cu niste intrebari de ordin practic : de unde cumparam in Ro pat de copil (nu de bebe, nu de "tineret"). Da nu de la ikea ca nu este la Cluj. Ce lapte de "crestere" le dati la bebe? Adica aici dupa formula de pana la un an si pana la 3 ani este asa zisul lapte de crestere, care e sub forma lichida. Se poate cumpara ceva inaltator de stat la masa, sau ajungem la alegerea intre scaun de masa sau perne de pus sub fund? Merci mult in advance, va pup

Avmaria, noi avem scaunul de masa, dar nu prea il mai folosim, Razvan al meu prefera sa stea la masa, pe scaun de oameni mari si nu cade. Daca nu vrea asa, tot un scaun de masa e mai bun. Lapte eu ii dau tot formula, Humana 3 de mar, combinat cu cereale, dar numai dimineata si seara la culcare, ca nu se mai da in vant dupa el. De la Humana mai exista lapte Junior, forma lichida, dar mai este, cum zicea si Mady, lapte Junior de la Nestle. De patut, nu stiu ce sa zic, noi l-am luat din Bucuresti si il avem de cand s-a nascut, se face pe urma pat de copil mai mare, dar nu mai vrea sa doarma in el, doarme cu noi in pat.

Pupici multi tie si piersicutei tale!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Acum va pup pe toate, mamici si piersicute si sper sa mai reusesc sa intru si zilele astea pana plecam.

Pupici multi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salut si eu si La multi ani sarbatoritilor zilei.

Mamaluidavid ca mi-am amintit-cum sunteti, nu ai mai scris de ceva timp.Sanatate si putere

La mine dorm toti,eu nu mai reusesc sa dorm cu ei si profit sa stau sa vegetez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

avmaria patut patut? sau din ala de voiaj? Eu iti recomand www.mokisz.ro - eu il am pe ala de bebe care se face si pat normal. Preturile sunt ok si livreaza oriunde in tara. www.mokisz.ro/html/catalog_6.html" target="_blank">patutul nostru, a costat acum doi ani 350 dar am inteles de la o prietena ca nu s-au scumpit prea tare preturile. Lapte de crestere exista parmalat si humana. Parmalat se numeste chiar Prima cresccita sau asa ceva nu stiu exact pana la ce varsta e potrivit. Scaun de masa eu as renunta, daca nu poti lua unul second hand sau un inaltator. Te muti in Romania? Daca totusi tii neaparat la scaunul de masa ma ofer eu sa iti cumpar unul de aici de la Ikea si sa il trimit cumva la Cluj, nu de alta dar pretul este foarte convenabil, undeva pe la 50 RON.

Miruna 30+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

avmaria, vad ca ti-au raspuns fetele. O sa fac doar o mica completare. Eu ii dau Alexiei Nan junior 2+. Inca ii mai dau...de fapt abia am trecut de la Nan 1+ la Nan 2+ si cum Alexia e fan lapte..ma conformez.
Am incercat cu lapte din comert si mi-a intins bibeornul cerand "apte". Adica nu stiu ce mi-ai dat tu mami aici dar...eu vreau laptele meu!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput