Puiuti de Randunici 2008!! (43)
Raspunsuri - Pagina 8
adriuta spune:
Buna ziua mamici,
Impreuna cu fiul meu care are 3 luni am venit pentru cateva saptamani in vizita in Romania si am adus si caruciorul cu noi. Mi-a fost foarte greu caci am calatorit singura pe avion si am decis sa nu il mai car si drumul inapoi spre casa. Este un Graco Quatro tour deluxe (http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010020&brid=2). L-am cumparat in USA, este o calitate foarte buna si sunt foarte multumita. Caruciorul vine impreuna cu scaunelul de masina, plus baza de la scaunel. Pretul pentru toate 3 este FOARTE ACCESIBIL in comparatie cu pretul afisat aici.:)) Acolo l-am folosit foarte putin prin cartier iar de cand suntem aici si mai putin, este in stare foarte buna si intretinut. Daca sunteti interesate scrieti-mi PM, va pot trimite si detalii si poze. Noi plecam acasa pe la sf. lui Iulie si il pot trimite
Va multumesc si va doresc o zi senina tuturor.
SA NU ZICETI CA VOUA NU V-AM ZIS NIMIC., dar bebicii nostrii sunt maricei acum si gata echipati.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
nicol_conte spune:
Neata si de la mine!
Beau si eu o gurita de de la Clau..
Noi am cam terminat cu colicii,nici aia nu erau chiar asa de speriat si dormim super bine noaptea ,bustean. Adoarme in jur de 23-23.30 si pana la 7 nu se trezeste,apoi papa cu ochii inchisi si isi continua somnul pana pe la orele astea.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
stiu si eu ca m-am ingrasat si ca am momente in care sunt acra, dar cred ca am toate motivele sa fiu asa....uffffff.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
nici ca se putea sa ma descrii pe mine mai bine!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
pucca spune:
Amira nici a mea nu a mancat bine pana acum. De dimineatza la 6.30 a papat doar 80ml, si acum la 9 doar 60ml. Offf ce-o fii cu ei de nu papa?!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
natynic spune:
Neata si de la noi (de la mine ca Iulia doarme!); a "sunat soneria" la 5.30, destul de devreme ca ea pe la 6.30-7 se scoala; am papat, prost si ne-am culcat la loc amandoua. Al meu n-a auzit ceasul, l-am trezit eu la 9 si a "zburat" la servici .
LA MULTI ANI REBECCA SI SOPHIE!
Ariel sa fie clar, nu esti grasa si nici acra ci f dulce, dar fratele asta al tau chiar ma enerveaza, si nu e prima oara! Si ai totusi un pic grija cu somnul, pt ca in ritmul asta chiar o sa te acresti, la creier!
Clau, 170 ml in 7 minute?! Ce-i dai tu, tot Milumil?
Roxana, hai mai ca sotul tau e tinerel , de-aia mai face cate o nefacuta dar te cred ca ti s-a suit sangele la cap cand s-a varsat pipi, mai ales ca stiu bine despre ce vorbesti, cu punguta de colectat pt analiza, e lucrul naibii! Si cu lapticul...hai sa recapitulam! Ieri de pilda cat a mancat in total si la cate ore interval? Cu ce tetina? (eu o tin pe-a mea!). Am mai tot citit, e devreme cu diversificarea la 3,5 luni; si nu-i doar chestia de aciditate, balonare, etc dar daca intestinul ei nu e pregatit, poate face chiar o diaree care sa o dea inapoi cu greutatea si multe batai de cap. Mai incearca, la Milumil CHIAR n-am auzit de vreun copil sa nu-i placa, se pare ca e cel mai bun la gust. Ai mai cantarit-o?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
'neatza!...
LA MULTI ANI REBECCA SI SOPHIE!...si sotul meu!
cuscra, multam de urari, s-au transmis!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Ahhh...aseara am mancat numai icre...acum dimineata iar numai icre...si daca ma gandesc ce sa mananc la pranz parca as vrea tot numai icre
As fi iesit, dar m-a sunat Maxinne ca deja e f cald si sa stam pana diseara. Pucca, si eu mai vreau in Carol-dar uite ca vremea nu prea ma lasa; daca-mi dai si mie un pM cu tel tau poate iti dau un sms daca vin si ne intalnim, vrei?
Meeeeyyy, am facut strigare la mamicile de baieti, n-ati vazut ce frumusica e Bianca de Pucca?? Dupa aia sa nu va mai aud ca va plangeti ca ramaneti fara nora!
Adriuta, eu stiam modelul ala de Graco, e f fain, dar la cat e de greu eu nici gratis nu l-as lua . Pune insa anunt la mica publicitate pe forum (intri din bara de sus, de la "Diverse"; eu am pus cateva, pt lucrusoarele ramase mici ale Iuliei si in maxim 48 de ore am dat totul de fiecare data, citeste multa lume forumul. Asta, bineinteles, daca nu-l vrea totusi una din fete, cine stie...Noi cu canalul lacrimal infundat n-am rezolvat, asa crezusem dar cum intrerup antibioticul cum face iar secretie urata la ochisor asa ca am zis ca nu mai merge si avem programare la dr Burloiu sapt viitoare. si mai scrie-ne.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
pucca spune:
Fetelor care va puteti suna pediatrul, intrebati va rog de ce nu papa bebeii. O fii din cauza caldurii? Eu as suna, dar doctora mea e plecata in concediu
Naty
Ati vazut ce paroasa e fii-mea? Abia ii aranjez parul dimineatza. In maternitate dupa baie i-l faceau tepi, si era asa haioasa!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
natynic spune:
Mai, Pucca, dar tu mananci mult zilele astea?! Sigur e de la caldura...In fine, eu cred ca voi suna pediatrul, ca trebuie sa plece in Italia sa se opereze pe inima si trebuie sa stabilim cum facem cu vaccinarea din iulie; insa eu cu mancatul nu-s ingrijorata, ca Iulia papa prost peste zi si recupereaza seara cu cantitati uriase
Iar cu perisorul Biancai...pe mine ma frapasera ochisorii ei, sunt DEOSEBITI si seamana cu ai tai! La freza insa nimeni nu poate concura cu Diana a lui Cleme
Naty
Iulia mea
ariel_7000 spune:
roxana, si eu sunt de parere sa mai astepti putin cu diversificarea. incearca sa-i tii evidenta cateva zile, vezi cat mananca per total, vezi cat ia in greutate in 1-2 sapt. si daca nu ia deloc sau f. putin, abia atunci sa te agiti. asa ma agitam si eu cu teo si s-a rezolvat problema....cu multa bataie de cap, dar s-a rezolvat:) cred ca si asta e unul din motivele de acreala.
cat despre vorbitul ca TV-ul, de una singura, asta e alt motiv de acreala:)
naty, merci de ce ai zis despre mine. face bine la pipota...chiar daca a fost enervant la faza asta frate-meu, are dreptate: m-am ingrasat si m-am acrit. nu am negat asta, NUMAI CA asta e o perioada dificila pt o mamica, a fost grea si la alex, dar acum e si mai si...pt ca trebuie sa ma ocup si de ea, la fel ca inainte, poate chiar putin mai mult, pt ca nu vreau sa o fac sa sufere. el e foarte transant, exasperant de sincer si e genul "drujba", adica taie in carne vie....si normal ca lui i se pare ca "nu e mare filosofie sa schimbi un pampers", dar nu stie ca pe langa acel pampers, mai sunt altii 5 in cursul unei zile, mai sunt ore de tras de tzatze pe motiv de seceta in ele, mai sunt cativa pipi facuti contra cronometru si cu usa de la baie deschisa, sunt minute de somn furate pe te miri unde, firimituri de mancare apucate in fuga....problema e ca, desi el are copil, se implica f. putin din acest punct de vedere...problema e ca, chiar si cei care stiu cat de solicitanta e situatia, au pretentia sa fiu calma si relaxata. ma streseaza faptul ca au senzatia ca daca sunt acasa cu copilul, eu chiar stau degeaba si am relaxez!!!
stiam ce inseamna sa am bb mic, mi-am asumat raspunderea asta, stiam ca voi avea momente cand imi va veni sa-mi iau lumea in cap...dar azi (numai azi:))) ) recunosc ca sunt putin depasita de situatie, imi vine sa plang si nu am chef de nimeni si nimic.
vreau sa nu mai fiu comentata, criticata, vreau sa mi se ofere ajutor fara sa-l pretind eu....vreau eu cam multe!
mai bine va las in pace cu lamentarile mele si ma duc afara cu copilul, cat se mai poate iesi...
edit: m-am si prostit dupa ce ca m-am acrit!!! am vrut sa bag un englezism si nu mi-am adus aminte, pana la urma am modificat, ca sa nu ma fac de ras:))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO