Puiuti de Randunici 2008!! (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hai, mai Ariel, ca nu te lamentezi...Si eu mi-am tot auzit comentarii de la servici (e adevarat, NUMAI de la cine nu stie ce-i aia sa cresti copil) ca vezi Doamne eu ma relaxez, trai neneaca, plimbari in parc etc. Te cred ca-ti e greu, mai ales cu 2 copii...totusi tu ESTI ajutata, mai ales de mama ta; iar cine nu intelege care-i treaba sa taca. Da, nu-i deloc mare lucru de schimbat pampers dar TREBUIE facut...si al meu stie f bine sa op faca, dar aseara cand o tinea pe Iulia in brate si a constatat ca are huggie-ul plin de pipi mi-a pasat-o repede "Hai, veverita, treci la mami sa te schimbe". Iar cand cu toata aventura de aseara, desi nu terminasem biberonatul si era deja 22.30 cine crezi ca a strans tot, scutecul cu kk, cearsaful cu kk, prosopul cu pipi, laptele varsat pe jos, etc? NATY!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! am trecut cu bine peste noapte, dar acum vad ca face putin febra (37.5). nici nu prea a mancat dimineata...ii dau putin ceai sa-l hidratez...sper sa nu vomite...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI SOPHIE SI REBECCA!

naty, deci recapitulez: ieri a mancat aprox 500 ml toata ziua, 2 biberoane de 120, unul de 150 noaptea si faramitze in rest...cate 40-60 ml! cu tetina avent, ti-am zis nu cred ca e de la tetina pt ca am incercat si cu alte n tetine si nu le suporta, se inneaca sau le impinge afara. de testat am testat si eu si mie mi se pare ok tetina avent iese bine si nu se inneaca! de cantarit nu am mai cantarit-o ca nu vreau sa ma apuce depresia si mai rau, acum o saptamana avea 6 kg jumate. deci sa mai astept pana la 4 luni cu diversificarea...sper sa ma tina nervii! iar scuza ca al meu e tinerel...nu tine cu mine, nu-i acord circumstante atenuante pe criteriu de varsta! si in nici un caz cand e vorba de ceva legat de fii-sa!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Maria, da-i ceai (eu i-as da apa, dar ma rog ) dar 37,5 nu e febra, e subferbra. Si Iulia a facut 37,7 dupa vaccinul de la 2 luni, eu i-am dat Panadol si i-a scazut imediat, dar nu-i dadusem pt temperatura ci pt ca o durea rau piciorusul

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, draga mea, ai atata dreptate in ceea ce spui. Toate trecem prin asta la un moment dat ...Pentru ca nu mai avem timp pentru noi, pentru ca abia ne epilam , la limita, cand e musai, pentru ca abia apucam sa ne pieptanam la cateva zile ( asta e cazul meu), pentru ca nu ne mai dam cu atatea creme pe fata si corp. O Doamne , cand ma gandesc ca seara foloseam crema de corp, crema de abdomen, crema de celulita ,crema de vergeturi si pentru fata , crema de noapte. Acum, ferit-a sfantu, nu mai folosesc nici-un fel, stau toate aruncate prin dulapuri, n-am nene timp de ele! Abia reusesc sa-mi fac seara dus! Si privit din afara , intradevar e simplu, ca doar stam acasa, nu??? Asa gandesc toti...Din pacate, ei nu stiu ca un dop mic de cateva kilograme stoarce absolut tot din tine si ca da, de ce nu, uneori ai nevoie de o pauza, chiar si o jumatate de ora, dar sa fie exclusiv a ta, sa faci ce vrei tu!

Naty, milumil mananca si-i place rau de tot. Mananca bibele la fel de repede ca sanul!!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty vreau si eu icre!

maria la a mea i-a trecut imediat febra cu panadol! nu stiu insa daca e cazul sa-i dai lui tudor pt subfebra aia! a mea avea 38.8 cand i-am dat!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

stiu ca nu e mare temperatura, dar el in mod normal are cam 36.7. plus ca termometrul ma scoate din sarite: cand imi indica peste 37.00, si imediat dupa aia 36.5 . i-am pus supozitor preventiv .

naty apa nu bea, asa ca trebuie sa-i dau ceai deocamdata. sa treaca faza cu vaccinul si incerc sa il invat si cu apa. faza e ca el nu bea decat daca e cald ceaiul respectiv laptele

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, chiar vroiam sa te intreb cum mai sunteti, cum e cu lapticul, cu biberonatul..eu nu mai iau deloc Galactogilul ala de 3 zile, ptr ca imi curge lapticul, deci e destul!..o sa iau doar la nevoie..exact asa a dormit si Mufa, doar ca dupa masa de la 6, a mai dormit pana la 9, lipit de tzitzi!..vad ca asa ii place, dimineata mai doarme o ora doua, numai cu tzitzi in gura, si cand adoarme profund, sa fie lipit de san!..ufff..la fel si eu cu cremele si restul chestiilor pe care le faceam ptr mine...in trecut!..
ce faci,cuscra?.nervi la prima ora?..si eu sunt putin down, ptr ca al meu lucreaza azi si nu pot sa-l sarbatoresc ca lumea..Ce zici tu acolo, vrei sa te apuci de diversificare?..si eu zic sa mai astepti!
ariel, intru si eu in clubul acritilor, cu tine..si, la fel, ia sa ma mai lase toti in pace, asa acra cum sunt eu..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

De cand cu caldura Iulia nu mai suporta laptele cald, pun apa calda ca sa dizolv bine laptele, desi Humana nu face cocoloase ca Nan, apoi racesc bibe sub apa rece

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clauclau

Ariel, draga mea, ai atata dreptate in ceea ce spui. Toate trecem prin asta la un moment dat ...Pentru ca nu mai avem timp pentru noi, pentru ca abia ne epilam , la limita, cand e musai, pentru ca abia apucam sa ne pieptanam la cateva zile ( asta e cazul meu), pentru ca nu ne mai dam cu atatea creme pe fata si corp.

Eu nu ma mai pieptan deloc, sic-sic!
Apropo insa de par, mi-am luat celebrul tratament cu fiole de la Vichy, e f scump dar cica da rezultate spectaculoase contra caderii parului, se da la radacina si normal ca acum imi e super simplu
Mimoooooooooo! Vreau show!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput