Puiuti de Randunici 2008!! (43)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Da, Naty, ai scapat de pieptan! Acum ai mai mult timp pentru tine!
Luny, ce sa facem , suntem bine. Si noi cu sanii care sunt destul de moi , zic eu, desi alaptez toata noaptea si ziua la fel, dar seara are biberon completare. Si din moment ce bea 170 din biberon, e clar ca avea nevoie de aceasta completare la ultima masa. Probabil ca seara nu mai am de ajuns pentru ea. Nu stiu, mai vad in continuare ce se intampla... Cred ca se duce de rapa dorinta mea de a alapta toata vara!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
clau, stii ce zic eu?..ii multumesc lui Dumnezeu ca l-am adus pana aici cu lapticul meu!!! si daca va fi nevoie de completare, atunci asa sa fie, chiar nu e nicio tragedie, nu ma voi simti in niciun fel aiurea..d-aia sunt chiar relaxata, eu mereu ma rugam macar 3 luni sa am laptic, si uite ca e inca bine, cat o mai fi...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Maria eu nu cred ca era cazul sa-i pui supozitor lui Tudor. Cand o avea febra adevarata ce-i mai pui? Si Antonia avea intr-o seara 37.7 dupa ce plansese o ora , dar am lasat-o in pace sa se linisteasca si i-a trecut. Soacra-mea pa punea repede sa-i bag supozitor, dar bineinteles ca i-am spus in fata ca nu-i bag nimic. A doua zi am intrebat doctorul si mi-a spus ca mici fluctuatii de temparatura de la 36.5 la 37.5 au bebicii de mai multe ori in cursul unei zile fara sa aibe vreo problema., sa nu ma stresez. Nu c-as fi prea stresata de felul meu asa...Cateodata am impresia ca sunt o mama denaturata ca nu ma stresez atata pt toate treburile care pe voi va ingrijoreaza destul de mult..dar asa sunt eu...compenseaza randunoiul care e un panicos si jumatate cxand vine vorba de copii, ma exaspereaza
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
natynic spune:
Frumos gandesti, Luny...cu siguranta relaxarea asta a facut mult bine lapticului tau.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
naty te faci ca nu ma vezi cu icrele alea, da....???
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
clauclau spune:
Luny, asa zic si eu, bine ca am alaptat-o 4 luni , iar de-acum trebuie sa fac tot posibilul sa manance ea cat ii trebuie, indiferent cum ! Oricum, n-o sa renunte ea asa usor la san, dar sa vedem cat mai gaseste acolo laptic!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
pucca spune:
Fetelor cat iau in greutate pe saptamana bebeii vostrii?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
natynic spune:
Roxy, daca nu te sperie caldura, ia Amira la pachet si hai incoace la mine, cat mai sunt icre!
Nicol, dupa cum vezi, si eu ma stresez, dar parca doar de chestii care la ai vostri nu exista (intarzierile de dezvoltare, etc). Altminteri insa si mie mi se pare ca sunt cam denaturata fata de ctae griji vad ca-si fac alte mamici pe aici.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by pucca
Fetelor cat iau in greutate pe saptamana bebeii vostrii?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
150-200 g. Ca la carte, nici mai mult, nici mai putin. Iulia a luat mult mai spectaculos in lungime decat in greutate
Naty
mamica
![](copilas.gif)
Iulia mea