Puiuti de Randunici 2008!! (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bunnnn, ia sa fac eu o scurta emisiune!

Cleme, asa a facut si Rebecca acum cateva seri, ne-a disperat, nu alta, rodea tot si randunoiul chiar a plecat seara tarziu dupa calgel. Eu ii bagam degetul in gurita si-l plimbam pe gingia de jos unde simteam clar o mica umflatura sau nu stiu cum sa zic...Eram convinsa ca e dintisor, dar urmatoarele zile nu s-a mai comportat asa. Maine merg la pediatra si ii spun sa verifice daca e adevarat sau nu.

Naty, greu cu (,) culcatul aseara?? Kk, pipi..., recunosc!

Sovi, bine ca ai cracii lungi sa iesi repede din butoi, bravo! Ce face puiul mic?

Stela, si eu vigantolul il tin in dormitor, pe etajera de la masa de infasat in cutiuta lui. Daca nu-l vad, cred ca as uita de el...
Dar voi unde tineti laptele praf?? Ca si el am vazut ca trebuie sa stea sub 25 de grade...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Cred ca o sa renunt in curand la masa de infasat. Misuna rau de tot rebecca si mi-e frica sa nu ma intorc pentru vreo cateva secunde si sa-mi aterizeze de la inaltimea aia! Desi mi-e foarte utila la schimbat, dar fata s-a facut mare, nu mai sta o clipa locului. Ieri am pus-o in mijlocul patului sa arunc un pampers la gunoi si cand m-am intors era aproape de margine. Ma luase cu transpiratii cand am vazut. De-acum numai in patut daca trebuie sa plec de langa ea, chiar si 10 secunde.

Olgutz, la mult lunisoare pentru domnisoara Sophie, sa creasca mare si frumoasa si sa va bucurati de ea toata viata. Si de ce nu, sa-i faceti un fratior cat de curand! E tare frumos cu 2 pui, nu-i asa mamici de 2 pitici???

LA multe lunisoare si pentru Ana Teodora , puiut de mami Pidana! Sa-ti traiasca frumusetea mica!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fetele! si eu zombi:) vreau o galeata de cafea, adevarata:)))

clau, teo ma scoala INTOTDEAUNA la ora 6!!! parca e setat, ceas desteptator...si mai are o trezire pe la 3.30, eu mai devreme de 2 nu ma pot culca...aseara am fost pe la mama sa-i ud florile si ne-am intors pe la 12, ca s-a intins al meu la vorba cu frate-meu, apoi am zis sa astept pe teo sa se trezeasca, in timpul asta sa-mi fac si eu niste mici treburi prin casa...si uite asa m-am culcat la 2, la 3 juma s-a trezit piticul, joc de glezne pana la 4, apoi trezire la ora 6 si iar joc de glezne pana acum....sa vedem ce-o urma si de acum inainte...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mneata!Da,Ariel,si Teo a mea tot la 6 da trezirea.Dar azi a dat-o la 7,fiindca aseara maraia si nu vroia sa adoarma.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Vai Ariel, te cred ca esti obosita!!! Eu m-am culcat pe la 1, s-a trezit la 2.30, apoi la 5, iar la 6 n-a fost chip sa se mai culce asa ca m-am mobilizat...Dar parca m-am obisnuit cu putine ore de somn, ziua nu ma simt asa obosita, sunt doar anumite momente cand pic , dar trec de ele si nu mai am nici-o treaba! M-am obisnuit asa din timpul sarcinii ca aveam mari insomnii atunci...

Stela,

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI LIVIU, RANDUNOI DE LUNY!

cuscra sa-ti traiasca sotzul, sa fie sanatos si sa aibe multa bafta la licentza! multi si have fun!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Am venit si eu cu cafelutza!
Naty multumesc pentru raspunsuri!
Si noi am iesit ieri in parc pe la 7 si am stat pana la 9, a fost super. Raportez si eu, bebelina acoperita de flori de tei. Noi am fost in Carol. De fapt acolo merg de fiecare data. E superb parcul.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

nu mai pot de nervi! ma enerveaza rau al meu, parca e picat din luna! ii zic sa faca ceva si nu numai ca nu face, imi mai zice si ca nici nu i-am spus! trebuia sa-i pun pipi lu' fii-mea din pungutza in recipientul ala pt analize si i-am cerut o foarfeca sa-i tai un colt ca sa vars mai usor contzinutul. si stau si astept 5 min, il strig...nik. pana la urma ma ridic eu sa iau si bineinteles ca am varsat tot pipi pe jos! o avea el alte calitati dar cand face faze d-astea parca se anuleaza toate! asa ca sunt in spume rau, si mai mai grav e ca eu n-am cracii lungi ca sovi sa ies mai usor!

asta mica iar n-a mancat dimineatza...cred ca o iau pe aratura!oricum, de spat viitoare ma bate gandul sa incep sa-i dau cate ceva: cereale, suc de morcov! poate o dau pe brazda cu mancatul, ca ma exaspereaza! oare e preea devreme sa incep de la 3 luni jumate cu diversificarea? voi ce ziceti?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

da, clau si eu la fel. nu pot sa zic ca m-am obisnuit, ci doar ca am invatat sa rezist cu 3-4 ore de somn....nu as zice nu, daca as putea sa dorm mai mult!
ieri dupa amiaza am fost sa rezolv cu dosarul ala, bine ca am scapat de el!!! cand m-am intors, din caldura aia, am dat de AC si ma luase o molesala placuta, dar nu puteam sa dorm ca se matzaia teo....am zis totusi sa ma intind in pat si sa-l iau langa mine. si l-a apucat pe al meu cheful sa-mi arate nu stiu ce documentar si i-am zis ca nu vreau sa vad nimic, sa fac nimic, ca vreau doar sa stau asa....pe urma il apucase ca sa iesim la plimbare, iar i-am zis sa ma lase si s-a suparat pe mine...am ajuns la mama si ne-am apucat de vb. cu frate-meu, de fapt ei vb. eu ascultam si motaiam si au ajuns al o discutie despre cum se schimba oamenii dupa ce fac copiii si il aud pe frate-meu ca zice ca m-am ingrasat si m-am acrit ....m-am suparat si am plecat din camera si a venit dupa mine sa ma impace....ce eram eu acra, m-a acrit el de-a binelea!!!
stiu si eu ca m-am ingrasat si ca am momente in care sunt acra, dar cred ca am toate motivele sa fiu asa....uffffff.
las' ca ma apuc eu de monti, numai ca imi lipseste cheful total si energia necesara si vreau sa fiu lasata sa fiu asa acra cand am chef!!! asa ca, sunt si eu in butoi. cred ca un somn bun mi-ar rezolva problema cu acreala, dar cand si cum??? vreauuuu la mamaaaaaa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput