Puiuti de Randunici 2008!! (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aa, Stela, eu tin siropuri si medicamente intr-un sertar, la intuneric si e racoare acolo. Iar Vigantolul il tin in cutiuta lui si il pun intr-un colt al patutului sa-l vad, sa nu uit sa i-l dau

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ufff...gata, culcat cupkilu'...
A zbierat ca vrea baita...a capatat baita...a zbierat ca vrea papa...i-am facut bibe, am inceput sa i-l dau...a papat relativ repede jumatate, dupa care fara a da drumul bibelui a inceput sa se stranga, sa dea din maini si din picioare, eu incercam sa o imobilizez, ea se lupta...pana mi-a venit la nasul meu vesnic infundat mirosul acela...bun, ma opresc, o las cateva minute, convoc soatza sa o spalam impreuna la kurutz, dat fiind ca era cu burta plina si trebuia manevrata bland...o pun pe masa de infasat, desfac huggie-ul, o sterg...big kk continua, pe cearceaful Happy...apoi varsatura inevitabila...o spalam, o pun in prosop...face pipi pe prosop, a treia zi consecutiv ...o schimb, continuam masa...papat tot biberonul cu multa pofta...pusa in pat, zambit la mami, scutecul pe nas...si Mos Ene a si venit. Greu, nene, greu...
Asa ca noapte buna va zic si sa ne fie mai racoare maine!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Cum stiu daca ies dintisorii? Diana a p;ins continuu de 9, de mincat mai putin si acum a adormit cu chiu cu vai la taica-su in brate, nu vrea decit in brate altfel urla de se ineaca! Si pediatra a zis ca vine abia joi sau vineri

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Baga-i mana in gurita si vezi daca simti vreo umflatura in gingie sus sau jos, desi eu nu cred sa fie de la dintisori,mi se pare ,totusi prea devreme.

Vai Naty cat-a-mai aventura cu culcatul Iuliei!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, chiar, ce aventuri ati avut!

Ma duc si eu la nani, noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ce liniste pe crenguta in seara asta, ma duc si eu la somn.

Noapte buna!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Noi suntem bine, in general. Cu un crac in butoi si unu afara pe motive marunte gen n-am cum sa ajung si eu la mol sa imi iau un tzol, sau ca e prea cald si fac urat la caldura. Bine ca am cracii lungi si e usor sa sar din/in butoi
Sporadic mai citesc pe forum si vad ca tot asa de simpatice si haioase si cu personalitate sunteti :)

Acum calarim netul si eu si Omu, in cautare de ceva teren pe langa Bv (ca sa putem merge zilnic la aventura park si la aqua-land ), poate ne mobilizam si noi odata sa ne mutam din Buc.

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Saluticuri nocturne,
N-am prins subiectul de la inceput dar daca e vorba de dormit arcuit, de vre-o saptamana si Adrian doarme cu capul pe spate si pe o parte. Mai bine zis adoarme asa apoi se intoarce pe spate si doarme asa tot restul somnului. Eu o puneam pe seama faptului ca acum e mai mobil si ca atunci cand e treaz se rasuceste, se arcuieste si se intoarce pe toate partile.
Fetele cu canale lacrimale infundate la bebei, noi am terminat cu asta acum vre-o 3 saptamani si mai bine. Am uitat sa spun. Totul e bine si la voi?
Vreau si eu pozici cu mamipapatot
Ma duc la somn.
Aici totul e bine, au venit caldurile. Parca regretam ploaia:)))
Noi dormim cu geamul deschis. N-avem AC Deschidem geamul in V si e numai bine. N-am racit, n-am facut muci... da Doamne tot asa.
Fug la somn.
Paaaaaaaaaa

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Zici bine bubu de depozitarea medicamentelor,dar nu ii e bre cald vigantolului in coltul patutului??Ca si eu il tot plimb de frica sa nu uit,dar mi-e teama si de caldura asta sa nu dam in altele.Mai nou,eu am pus toate siropelele intr-o cutie jos langa canapeaua din sufra ca acolo tinem des AC si e mai racoare.De vigantol imi aduc aminte la fix dupa baie,dar sa vedem cat tine manevra.Nb.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, va fac cafeluta ca vad ca-s prima!
Observ la fie-mea ca de cateva dimineti tot la 6 se scoala, of, of! Am servit si micul dejun pana acum si ma apuc de cafea ca tare as mai fi dormit! Mai observ ca am din ce in ce mai putin lapte in tzitzi si usor, usor trecem pe formula. Seara trecuta a lins 170 ml in cam 7 minute si ce-i drept s-a trezit o data doar la 3, deci dupa 5 ore de somn si apoi la 6.

Revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput