Puiuti de Randunici 2008!! (43)
Raspunsuri - Pagina 5
clauclau spune:
Asa e , e super acum afara. Am iesit la 7 si am intrat acum 10 minute. Tot asa si noi Naty, am intrat ca incepuse vantul si se umpluse Rebecca si caruciorul de tei. Oricum, ma bucur ca am iesit.
Mi-e foame, foame, trebuie sa pap , randunoiul e dupa pampersii si apoi sa ne pregatim de baita...Si aproape-i gata cu ziua de azi!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
underqueen spune:
naty, cat mananca Iulia pe zi?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by natynic
Vad ca Rebecutza de Clau a lansat o moda printr bebeii nostri cu scutecul pe fata, asa face si Iulia de vreo 3 zile, cand vrea sa adoarma, pac scutecul pe fata!
He, he..
Alexia mea a dormit pana la 2 ani cu o patura pe fata, fie ca era vara fie ca era iarna, de fapt cu coltul la patura avea ce avea. Si sa ne fi vazut afara in toiul verii in carut cu coltul de la patura la nas ca altfel nu adormea.
Naty Naty imi pare rau ca te-a ingrijorat KT ala, cum au spus si fetele mergi mai bine la neurolog.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
recunosc ca n-am citit decat capitolul asta, am ramas in urma un pic mai mult, dar am mirosit ca vb ceva despre intalnirea de la Brasov? Ati stabilit vreo data ceva?Noi ramanem in continuare pe lista, cu conditia sa nu fie intre 25-31 iulie ca atunci ne-am luat bilete la mare.
Am uitat sa va zic, mi-a venit si mie CM sambata si azi am fost de mi-am montat sterilet.Asa ca putem sa-i dam bataie fara grija.
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
Alexia s-a trezit acum dupa ce a dormit de la ora 4 incontinuu. Sa vedem ce va face la noapte..
Pozici
Poze noi
natynic spune:
quote:
Originally posted by underqueen
naty, cat mananca Iulia pe zi?
In jur de 800-850, mai prost dimineata, mult mai bine seara si deloc noaptea
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
am fost si noi in Tineretului vreo ora jumate, pana ainceput vantul
cuscra, ce bine ca ai gasit lapticul potrivit ptr Amira!o sa pape bine de acum incolo, sa vezi tu!
natyicreeee, cu ceapaaaa!!!!! asa e si patutul lui Matty, putem sa-l luam cu noi peste tot, d-aia am optat ptr genul asta de pat!
nicol
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Naty, e foarte frumos patutul, sa-l stapaniti sanatosi! Mmmm, icre zici? face mama niste icre de ma ling pe degete, tocmai am avut de la ea
Si noi am iesit afara la 7 jum si la fel ne-a prins vantul asta nasol, dar a fost racoare si bine.
Noi am papat peste cu mamaliguta.
Stela, asa intelesesem eu, scuze...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
Cuscra,nu noi i-am pus numele finutului ci parintii lui!asa au vrut de cand au stiut ca au baiat,pe noi ne-au intrebat daca ne suparam ca ii pun tot Casian si daca vrem si noi sa ii punem un prenume,dar nu am avut de ce sa ma supar si nici nu am vrut sa-i pun eu vreun nume copilului, ca 1)nu e al meu si 2)nici mie nu mi-ar fi placut sa aiba pretentie nasii sa-i puna ei nume copilului meu!asa s-a nimerit!si oricum,eu nu il vad pe Sam ca si Casianpoate el cand o avea personalitate o sa vrea sa i se spuna asa!
Ma bucur ca ai rezolvat cu cardul..da,CEC,ce sa mai zicDar am si card de la raiffesinsi te inteleg cu fluturasul de chicco....al meu vine maine
Naty,fain patutul!Ii doresc Iuliei nopti linistite in el
Nicol,ca ai ramas pe lista de BV!Haideti,mai dau inca o strigare?????Cine mai vrea si poate sa vina la munte???si ,haideti cele care vor sa vina sa ne hotaram in ce perioada,ca sa am si eu timp sa vorbesc la pensiune si sa va arat daca va place!acum,totul depinde de voi!
Roxana,multa sanatate
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!