Puiuti de Randunici 2008!! (43)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ramo_cata spune:
buna mamici...
vreau sa va intreb si eu ceva...ieri am facut vaccinul pt 2 luni...bebeii vostrii cum au reactionat?au mancat dupa vaccin?
andrei mi-a facut temp azi-noapte,bineinteles ca i-am bagat un supozitor paracetamol la o ora dupa vaccin,asa mi-a zis dr. si i-am pus comprse cu lamaie pe intepatura...pe la ora 1 avea 38.4 i-am mai pus comprese dupa care la 3 dim avea 38 si la fel comprese cu apa rece si apoi la sase tot 38 si i-am mai bagat un supozitor...la 10 dim avea 37 .3 dar acum vad ca iar i-a crescut 37.7.plus ca nu mananca cum ar trebui imi mananca cate 20ml-30 ml si gata...dar ii dau mai des il rog si la 15min 0 juma de ora sa nu se deshidrateze...
am citit pe prospectul de la supozitoare ca s-ar da de la sase luni cu toate ca pe cutie scrie clar supozitoare pt sugari...
voi ce le=ati dat?cam la ce interval e bine sa-i bag supozitor?eu i-am bagat cam la 12h...
va pup si astept raspuns
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Ioana,arati de 18 ani cu look-ul asta!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Rami, depinde d vaccin... Multe am optat pt Infarix si pt ca nu da reactii din astea aiurea... David nu a facut febra, nu stiu ce sa spun. Suna pediatra si spune-i...
Simo, mersi frumos, asa ma si simt
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Ramo,al meu nu a facut deloc febra de la vaccin!a mancat normal dupa vaccin si nu a fost marait!nu stiu ce sa iti zic de supozitoare...da-i mai bine panadol suspensie!-asa i-am dat eu lui Samuel cand a fost racit la 1 luna si a avut febra!nu cred ca tb sa te ingrijorezi..maine va fi mai bine!depinde de vaccin..chiar de care i-ai facut?de la stat sau i-ai cumparat din farmacie?sa scada febra
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ramo_cata spune:
a ce am uitat nu mi-a facut vacc infanrix...asta care e DTP?
aveti idee se gaseste pe piata?cam cat costa?ca mi-a zis ca o sa =l faca luna viitoare,3 luni,si mie nu prea imi convine dc el e pt 2 luni de ce sa-l fac la 3...si-asa m-a chemat si acum cam tarziu...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Ioana, iti sta f. bine!
Ma duc sa pregatesc bibe, ca vad ca ii e foame...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
Ramo,eu am luat Infarixul de la Sensiblu si e vreo 2 mil si ceva,nu mai stiu exact!mi se pare aiurea sa-i faci infarixul la 3 luni....ce dr e ala???scuze,dar nu e ok sa faci vaccin din luna in luna,ca si la 4 luni tb sa ii faci...
POZE
ramo_cata spune:
simo i-am facut vacc de la stat...si mi-a zis ca infarix nu-l are momentan ca vine luna viitoare ca imi face doar vacc AHB si nu mai stiu ce....acum nu stiu ca nu mai inteleg nimic...iona vad ca zice ca a optat pt infarix ....nu mai inteleg...dr astia care nu stiu sa ne explice ce si cum...si eu ca nu stiu ce sa intreb...mama tantaluca ce sunt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Pana una-alta a papat din tzitzi!
Clau, ce bine zici de creme...si ale mele stau mult si bine, or fi si expirat Si cu epilat, pieptanat...la fel...ce bine a fost azi la coafor!
Ramo, pe Stefan l-a durut in ziua aia piciorusul si mi-a facut 37,9 a doua zi, dar i-a trecut cu supozitor paracetamol sau panadol. Eu tot vaccin de la stat ii fac.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Ioana, e super tunsoarea! Sa-ti fie de bine
Ramo, stai ca nu inteleg: cum sa-l faci iar la 3 luni daca l-ai facut acum, la 2? Urmatorul e la 4! Si n-am inteles nici de care i-ai facut pana la urma, doar ca nu i-ai facut Infanrix. Cam nasol...la cine a facut Infanrix, maxim de reactii au fost subfebra si ceva durere de piciorus si agitatie seara (la Iulia mea, la Teo de Stela si parca la Luca de Cami33). Dar nu febra, iar de mancat au mancat toti normal. Oricum, va trece.
Supozitoare ai voie sa pui, pe f multe prospecte de medicamente scrie peste 6 luni, probabil din prudenta, dar nu-i nici o problema. Insa si eu, ca si Simo, prefer suspensia de Panadol in caz de ceva, ii dau cu lingurita.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea