Puiuti de Randunici 2008!! (43)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Infanrixul se cumpara, nu il au medicii in cabinete... Nu inteleg de ce ti-a zis asa... Acum daca ti l-a facut pe cel de la stat, care e si el bun, nu mai poate sa ti-l faca si pe acesta... Dar incearca sa te linistesti, asa se intampla multor bebei dupa vaccin si apoi isi revin...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Ramo,sa stii ca dupa dr nostru ,tb sa ii facem copilului vaccin de la stat,dar nu am acceptat si el a incercat sa ne convinga ca e f bun si cel de la stat...am cumparat Infarixul si mi l-a facut pana la urma,dupa ce mi-a tinut o teorie,si mi-a precizat ca de acum tot asa tb sa cumpar...si ce??copilu merita tot ce e mai bun!parca dadea el din banii lui!ciudati unii dr!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Mersi, Naty!
Simo, mie mi l-a recomandat pe-asta!!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
am pierdut mesajul...in care le multumeam olgutei, adriutei ptr urari
..si ma intrebam daca exista pediatru care sa recomande a se incepe diversificarea cu supa de legume?..eu ii voi spune pediatrei ca asa vreau si o sa vad ce zice si ce argumente are ea..
pana la urma, ai inceput diversificarea adriuta?...
sa-ti fie de bine, bubu
tare bine te prind carliontii, ioana!!
ramo, tot Infanrix am facut, exclud total schema de stat, pe toate i le voi cumpara eu din farmacie! si nu a avut niciun fel de efect advers, a manacat normal, nu s-a plans de nimic Mateiu'! si eu zic ca este ciudat ce ti-a spus tie dr..poate ar trebui sa-l schimbi..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Greu am adormit-o frate!!!! Am incercat sa o fac asa se culce singura in patut si ne-am chinuit amandoua 3 ore..., nu merge si gata! Noroc ca s-a facut ora de masa si dupa ce-a mancat, a adormit ca era franta de oboseala.
Olgutza, asa e , trece timpul asa de repede si peste o vreme o sa ne fie tare dor de lunile astea cand avem bebelushi mici si frumosi! Imi aduc aminte cand am nascut si mi-ai trimis mesaj ca intri si tu tot la 12 in operatie cum eram si eu programata...Si ma amuzam ca deja nascusem de ceva ore. Cand am primit mesajul eram la terapie cu gheata pe burta!
Multumesc mult de raspunsuri mamici, cu privire la ora de culcare a bebeilor. Mi-am facut o idee si mi se pare foarte bun programul vostru.
Luny, sa-ti traiasca randunoiul si sa sarbatoriti frumos diseara!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
Luny,La Multi Ani,Randunoiului
!!!Sa-ti traiasca!!
La multe luni si ani si pt Rebecca si Ioana
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Luny, am tot vrut si eu sa-ti felicit randunoiul, sa va iubiti etern si sa fiti fericiti! Si sa se impace cu tata!
Hai ca in fine vrea Iulia papa, n-a mancat de la 11.30 [;D]
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
cleme spune:
Bai in ce tara traim!! Cum sa obligi un copil de 11 ani sa dea nastere unui copil rezultat dintr-un viol?!? Ma gindesc daca vreuna din mintile luminate care au hotarit acest lucru ar mai fi gindit la fel daca in situatia asta s-ar fi aflat fata lor
http://community.webshots.com/user/cleme74
ramo_cata spune:
deci mi-a facut vacc antihepatita B-AHB si VPO si apoi imi zice dr asta nebuna pe care nu o suport....dracu m-a pus sa-mi inscriu copilul la ea...ca nu are infanrix ,ca luna viitoare i-l face,ca nu-l au de la sanatate nu e vina lor...eu nu am stiut despre ce vaccin vorbeste...ca din cate inteleg eu :daca face vacc infanrix nu trebuie sa mai faca vacc de la stat...am inteles bine?
oare vacc antipertussis-DTP e accelasi lucru cu infanrix?oare de asta o fi zis dr?naiba stie...stiti cumva e obligatoriu sa ai copilul inscris la un pediatru din orasul in care stai?eu una nu prea am incredere in dr asta....eu am mers la o dr din craiova dar puiul meu nu e inscris la ea e cabinet particular si deja apucasem sa-l inscriu in bals,la dr asta nebuna...trebuie sa merg sa vb cu pediatru de la craiova sa vad daca poate ea sa-mi faca vaccinurile...
si eu m-am suparat cand am auzit ca ii face luna viitoare alt vaccin....si plus ca m-a chemat asa tarziu...la 2 luni si 3 sapt...nu mi se apre normal...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
numeioana spune:
La multi ani bebelutzelor!!!
La multi ani randunoiului de Luny!!
Naty, tu ce treaba ai facut? Ca eu am spalat rufe si vase, am facut ordine peste tot, am imbracat copilul, pe mine si plecam la piata sa luam rosii si apoi la mama, la curte...
Mersi, Luny! Carliontii sunt ai mei, dar tunsoarea e noua
poze