Puiuti de Randunici 2008!! (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Pai nici eu n-am inteles de ce 440, astept sa vad citi bani voi lua in iulie pt ca ar tb sa-mi vina atunci pt 2 luni. Eu nu inteleg care e treaba cu stimulentul de 240, ce anume stimuleaza copilul sau pe tine sa-ti bagi picioarele in sistemul asta de rahat?

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello!
Mama, cat ati mai scris...azi ne-am trezit la 9 si apoi am iesit repede afara sa nu apuce caldura, iar la 11 am fost la coafor si m-am facut si mai frumoasa . M-am vopsit si imi place mult cum mi-a iesit, m-am epilat si am urlat rau, auuuuch!! Dar sunt gigea mai-mai

Ah, se trezeste piticot...nu ma lasa si pe mine putin la calculator...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

A, Stela, nu e cald in coltul patului, unde tin Vigantolul ca e ferit si intuneric, plus ca sunt 25-26 de grade.

Clau, ai dreptate cu masuta de infasat, o sa te cocosezi pe pat, ca mine , dar mai bine asa!
Eu cred ca o sa ridic grilajul la patut, el are o margine inaltuta, dar mi-e frica...el s-a trezit azi-noapte la 2, il pusesem pe burta si l-am gasit pe spate, cu capul invers , apoi s-a trezit la 6 si la fel...tot pe burta doarme si il gasesc pe spate...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

A, Stela, nu e cald in coltul patului, unde tin Vigantolul ca e ferit si intuneric, plus ca sunt 25-26 de grade.

Clau, ai dreptate cu masuta de infasat, o sa te cocosezi pe pat, ca mine , dar mai bine asa!
Eu cred ca o sa ridic grilajul la patut, el are o margine inaltuta, dar mi-e frica...el s-a trezit azi-noapte la 2, il pusesem pe burta si l-am gasit pe spate, cu capul invers , apoi s-a trezit la 6 si la fel...tot pe burta doarme si il gasesc pe spate...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Uuups, m-a apucat raaauu...o fi de la icre?
Dar nasol, cu crampe...
Pe toate posturile e vorba numai despre fetita de 11 ani violata, ca nu vor sa o avorteze...Mi se pare asa de complicat...Si boul de ministrul Sanatatii a mai si dat numele fetitei pe post. Sarmana, zicea maica-sa ca nu mai vor copiii sa se joace cu ea.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

imi merge f greu netul...nu pot sa citesc nimic din urma..dar,nu ma las!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ei, ce ziceti de noul meu look?

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,cred ca au inghitit in sec si au poftit la icrele "tale",prea multe randunici

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

L-am luat cu mine la calculator si a atipit pe picioarele mele pe o pernuta, hi hi!

Si eu m-am calit cu somnul, imi ajung orele putine, rar dorm la amiaza. Si tot pe la 2 noaptea ma culc, nu pot mai devreme!

Am inceput si eu sa-i scriu cat laptic bea, pt. cultura mea generala. Si trage si ca lumea din tzitzi la inceput, cred ca vreo 50 ml, mai mult nu cred...si a papat la 6 dimineata 100 ml, apoi la 9 a papat 70 ml si la 13 a papat 130 ml.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput