Puiuti de Randunici 2008!! (43)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
mimonix spune:
Mai Stelutape tine nu te-am certat ca esti in butoi, ca tu ai tot dreptul dupa ce-ti facura prostii aia si ieri si azi
Olguta,Cristina, Adriuta
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Mimo, ce harnica eeeeeesti !!!!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
UUFF...
Vreo ora m-am chinuit sa desfac si apoi sa strang la loc patul pliant...Noroc ca era Ioana pe Mess si m-a salvat . I-am pus poze din mai multe unghiuri cu patul pe care nu mai reuseam sa-l strang si s-a prins unde era buba...Nu de alta, dar randunoiul nu stie ca l-am cumparat si oricum va face urat, macar cand vine sa vada ca strans e mic-mic
. De fapt e super simplu. Daca stiam, luam de la inceput pat pliant si nu de lemn; oricum va fi bun si ca tarc. Si e loooz...
In rest n-am facut azi NIMIC, NIMIC!!! Abia acum am dus gunoiul, in care era scutecul de aseara cu kk al Iuliei si deja mirosea prea rau
Asa ca ma mai duc pe la trebi...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
A, ba da, am facut ceva. M-am gandit sa o las pe Iulia mai mult in fundul gol sa mai respire si ea pe acolo , numai ca am pus-o pe patul nostru, peste un cearceaf Happy. A stat ea f bucuroasa si dupa vreun sfert de ora a iesit de pe cearceaf si, bineinteles, ATUNCI a dat drumul la pipi
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:
NatyMi-e mila de omu' tau cateodata, tu esti deci cea din reclama aia la nuj ce banca de-si uitase cardul acasa si barbaxo incantat ii zicea :sigur draga, si geantuta aia si rochita verde...!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
VALENTINA C spune:
Copchilul meu a dormit ieri dupa amiaza 3 ore!!!!! L-am trezit noi ca sa manance, ca el ar mai fi dormit mult si bine!!
Acum iar doarme de o ora..cred ca e de la caldura, ca afara nu doarme mai mult de o juma de ora...
Imi dati si mie sugestii de camera video cu card de memorie????
Naty, am intrat pe emag , dar imi prind urechile pe acolo!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563709404GJGKJX
natynic spune:
quote:
Originally posted by mimonix
NatyMi-e mila de omu' tau cateodata, tu esti deci cea din reclama aia la nuj ce banca de-si uitase cardul acasa si barbaxo incantat ii zicea :sigur draga, si geantuta aia si rochita verde...!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Bai si crede-ma, iti jur, nu eram DELOC genul moarta dupa shopping pana la copilul asta. Chestia e ca eu in timpul sarcinii n-am luat nimic, stateam si ma uitam ca proasta la voi pe forum cum luati tone si tone de lucruri...acum m-a gasit si pe mine...
Si cum acum barbatul meu plateste tot, ca mie statu imi da bani la sf lui august...
![](icon_smile_wink.gif)
Naty
mamica
![](copilas.gif)
Iulia mea
cleme spune:
Asta e unul dintre putinele avantaje la blocul cu ghena: iei scutecul kkcios, il bagi intr-o punga si-l arunci pe ea! Si statul iti va da si luna viitoare 440 Roni...
http://community.webshots.com/user/cleme74
natynic spune:
Mai, dar stati un pic: de ce 440 ron? Nu e 600 indemnizatia?
Ma duc sa mananc. Icre...
Naty
Iulia mea
adriuta spune:
Luny LA MULTI ANI! sotului tau din partea noastra.
Olgutz buna face binisor. I-am cumparat cutiuta de setat medicamentele si i-am adus vitamine, siropele si tot felul de energizante. Acum e mai usor sa isi ia medicamentele si asta era unul din baiuri ca mereu uita de ele si le lua anapoda. Problema e ca nu prea are pofta de mancare si stam toti pe capul ei sa manance. In viziunea ei un crenvust cu un ou si o juma de rosie sunt masa copioasa.:)) Insa ramane problema apei. Nu VREA si pace sa bea apa. Zice ca nu ii e sete.
M-am enervat RAU DE TOT ca am luat ieri un storcator de fructe si face o treaba de tot rht-ul . Adica e mai mult blender,in loc de suc scoate un maglavaish si unde ar trebui sa aleaga pulpa e plin de suc. De eram in state il duceam inapoi da aici scrie mare: MARFA VANDUTA NU SE SCHIMBA SI NICI NU SE ADUCE INAPOI.
Uite acu' zau ca-mi pare rau dupa american life style-ul
Cred ca mi-a crescut tensiunea 500.
Vad ca la bebe ii place sucul ala si i-am marit gaura la tetina si trage cu pofta. Hai noroc la maglavaish.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!