Puiuti de Randunici 2008!! (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc mamici de raspunsuri!
Si Rebecca papa la 21.30-22 si se scoala prima oara in jur de 2-3, dar aseara am intarziat cu toate si ea a papat pe la 23.30 si s-a trezit prima oara tot asa, la 2.30. Mi s-a parut ciudat, as fi zis ca daca imping masa mai tarziu, se va trezi aproape de dimineata. Pentru noi e bine la 21.30 si la 22 somnic...

Adriuta, ce devreme isi termina programul micutul! Cred ca e tare bine asa, ai seara apoi pentru tine. Bravo ca l-ai invatat asa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost afara pana la 12,30 si la umbra sub pomi e chiar bine, adik era la ora aia..
naty si pe Iuli rostogolitoarea:))..si clau la fel ca mine gandeste si te rog, nu-ti mai face griji cu greutatea Rebeccai, e ff bine fata!
cuscraaa...harnicuta! off, ai cantarit-o...poate din cauza tranzitiei intre felurile de lapte, plus caldura..eu tot zic sa nu te panichezi!
adriuta, ce lungat e fi-tu
stela eu am un termometru Chicco, care suna cand a stat suficient 'introdus'
clau ultima masa din zi e undeva intre 9.30-10.30...dar se trezste intre2-3, apoi intr 5,30-6,30..dupa care fie adoarme la san, cum ti-am pove dimineata, fie sta treaz cam o ora, apoi iar nani..
ioana mi te imaginam plimbandu-te mandra cu bluza pe dos!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Salut!

Sa ne traiasca puiutii de randunica nascuti intr-o zi de 25!
Si multumim si de urari!

Cine sa vaita de caldura? ca de dimi la 7 aveam 32 grade in casa.

Steluta, mie dr mi-a dat scris ca se considera stare subfebrila la 38-38.2 grade C si stare febrila peste 38.2. in primul caz mi-a recomandat nurofen sirop 2.5 ml x 2/ zi, intre 38.2- 38.5 calpol sirop sau panadol sirop sau eferalgan sirop 2.5 ml, iar pt temp peste 38.5-38.6 grade C supozitor cu novocalmin o jumatate.

Clau referitor la mese la bubu meu ultima masa e pe la 9.30-10 si de cand e iar la san dureaza si pana la 11 si dimi se trezeste la 6-6.30.

Nu stiu ce are ca doarme numai in brate si ne topim si eu si ea. cred ca mai dau drumu la aer ca nu mai tine. Fug. Gangureste asa frumos , nu plange inca dar nu mai pot sta.

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Ioana tare faza

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!!!

Rebeccutza, sa cresti mare si voinica!!! La multi anishori, ochios mic! Clau, sa ne traiasca fetele ! Cat de repede a trecut timpul...Parca ieri ii dadeai emotii lu' Popa .

Clau, fii-mea se culca la 22:30 si se mai trezeste intre 6:30 si 7:00 de foame. Baga scurt o tzatza si se culca la loc pana la 9.

Roxi, foarte bine ca i-ai luat pishu, sa excluzi vreo infectie urinara. Si intreaba si un pediatru, oricum! Daca zici ca tetine sunt singurele preferate, poti schimba si laptele...Uof! sigur ultima cantareala nu ai facut-o inainte sa faca kk-pishu si dupa ce si mancase?

Ariel ! Cat de mult mi-a placut partea cu primitul de ajutor fara sa il ceri!!! Am de multe ori aceeasi problema...pentru ca eu de cele mai multe ori sar in ajutorul celorlalti, fac de fapt ce as dori eu sa capat...si doare rau cand vad ca inapoi nu vine acelasi lucru. Nu stiu ce sa iti spun sa iti treaca supararea, pentru ca tu chiar ai dreptate sa fii necajita! Uite de la mine o imbratisare maaaare de tot !!!

Luny, sa iti traiasca randunoiul, sa fie sanatos!! Si sa aiba bafta multa la licenta!! Si tot ce isi doreste el, sa se implineasca!!!!

Naty, ! Bafta multa la medic, foarte bine ca te duci, sa iti scoti asta din cap. Eu cred ca Iulia e bine, cu exceptia extensiei, face ce fac toti copii nostri, deci...Fii fara de grija! Felicitari pentru ora de balet !!!

Sovi, ce bine sa te revad! Iesi din butoi, ca vine CristiGoji cu bota ( bota ei e sperietoarea de butoi, da?! ). Da-l incolo de mol , ai ceva mai de pret decat toate tzoalele lor!!! Pupi sa treaca supararea!!!

Amina, felicitari! Mi-a placut gluma cu pesticidul .

Adriuta, ce face bunica ta?

Va multumim tuturor pentru urari! Dam aici de baut !!! Dimineata am fost la intepat, deci am scapat de inca o vaccin, ura! Pana acum e vioaie fii-mea, da din picior, nu are febra, deci e bine. Insa: fontanela cam mare, suplimentam Vigantolul la 4 picaturi de la 3 cum spusese pediatra initial. La cat sa suplimentez eu, ca ii dadeam numai doua ( amintiti-va de discutia cu poluarea.. )?!! Si trecem pe Cipcal ( Maria, deci si noi..) 10 zile pe luna, in prima zi 1.5ml de 2 ori pe zi, pe urma 2ml, pe urma 2,5, tot de doua ori pe zi. Asa ca uite ca sunt in ceata acum, ca nu am ascultat pediatra . Ii dau o luna cate trei, si vedem la 5 luni cum e. Daca nu e bine, cresc la 4 si gata.

INSA: pentru ca are deja ( de cand o fi asta singurul criteriu?!!? ) 6500g ( 750g luate fata de luna trecuta ) si 63.5 cm, incepem diversificarea!! Hahaha, m-a gasit ! Deci sa incep sa ii dau suc de mandarina, clementina, piersica si morcov, mai intai limpede, pe urma cu pulpa, astfel incat pana la 5 luni sa inlocuim complet masa de la 10 . Si la 5 luni vorbim si de supa ( ) de legume. Evident ca din nou nu o ascult, dar ce m-oi face daca face vreo reactie ciudata atunci cand ii voi introduce fructele si pediatra stie ca ea papa fructe inca de la 4 luni, huh?!! ma rog...Mai cuget.

Apropos de greutate Clau, mi-a spus ca trebuia sa ia cam 500g fata de cantarirea de la 3 luni. Si ea a luat mai mult, deci Rebe e foarte bine la aproape 6000g. Si nu uita de mostenirea genetica: noi suntem doi cai ( eu si Radu ), Rebe e subtirica precum mami a ei .

Ma chinui sa scriu mesajul asta de vreo trei sferturi de ora...cu siguranta am uitat pe cineva...

A! Ursulet! Sa va traiasca crestinelul, sa creasca mare si sanatos,m ca frumos e de pica!

Si Stela, nu te enerva!!! Tocmai ieri ce vorbeam de Romania...

Pucca intrebase ceva si nu mai stiu ce ...revin...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La Multi Ani, Ana Teodora, sa cresti mare si voinica!!! Sa va traiasca minunea, Dana, sa fie sanatoasa!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci Ioana.Chiar asa am procedat azi ca mi s-a parut calda,dar s-a oprit la 37.
Asa,da,cu alocatia.Ce faza tare cu bluza!!
Ms Luny,Dana.Dana,am notat.
Olga,sa va fie de bine vaccinul.Cu Romanik,asat e,dar tot te enrvezi cand te lovesti zi de zi de cate ceva...Mda,ne mai ocupa si tot timpul!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata
Mai nene, lipsete si omu un pic intr-o zi si gaseste pe toata lumea in butoi, pe langa butoi, acra, amara...
Ariel, BINE CA E EL SIMPATIC! Altceva mai bun nu gasesc de spus, din pacate!
Luny, Naty, Roxana apreciez ca din spirit de solidaritate cu Ariel v-ati aliniat langa butoaie!Ush de-acolo Pentru amatoarele de icre , eu am cumparat aseara de la CORA!
Clauprogramul nostru de somn este de la 22-23 pina la 8 dimineata, papa si inca un somnic pina pe la 11 .D-aia si stau cu voi mai mult dimi ca atunci ma dezmeticesc si eu, beau cafea si in general NU FAC NIMIC (tratament antiacreala ) Apoi suc de piersici+lapte+vigantol+ schimbat+ pupat+jucat vreo 3 ore , papa si somn de pranz de pe la 2-3 dupa amiaza vreo 3 ore. In astea trei ore ma invart de 3 ori pe un calcai si vad eu ce vraja iese (mancare, rufe, ordine) si seara de obicei plimbare (e treaz de la 6 la 10-11) cu o mica pauza de motaiala la mijloc. Veeezi, eu am imbunatatit povestea ca sa ma laud si cat de harnica sunt eu la pranz!
Doar ca asta e varianta ideala, ca in general apar si drumuri (acte, liceu, pasapoarte) si mai stiu eu ce neprevazute care imi dau programul de tot peste cap!
Si azi, tot azi Naty , Vladutz s-a intors prima data de pe burta pe o parte .A stat acolo cateva secunde nelamurit dupa care a inceput sa dea din maini si din picioare in toate directiile pina s-a rostogolit din nou pe burta Si vorbeste de la o vreme, ceva de speriat! Dar sunetele sunt toate numai pe nas, cu gura inchisa.E tare haios!
Cu mancarea s-a rezolvat de la sine, dupa ce ne-am chinuit vreo 2 saptamani....eu zic ca ii e sete de la caldura si d-aia bea mai mult,dar nu sunt sigura ca n-a fost pur si simplu doar o toana!Sucul de piersica vad ca il tolereaza f bine, am ajuns la 4 lingurite.Tot un KK unic face pe zi , poate un pic mai pastos ca inainte si atat!Ieri a facut in sfarsit vaccinul si aseara ne plimbaram in Cora , ca era racorica (mai ales la raionul de lactate)
DOUA NOUTATI
1.Am cumparat termometru suzeta CEEA CE NU VA RECOMAND SA FACETI pentru ca trebuie "mestecat" 3 minute ceea ce pt noi e imposibil de realizat! Poate e bun doar pt cei care suzeteaza cu placere! Informatia era in prospect si prospectul era lipit impaturit pe ambalaj asa incat nu am avut cum sa citim acest amanunt in magazin!
2.Sa nu radeti de marea mea descoperire, dar AC poate fi reglat astfel incat viteza de ventilate sa fie mai mica sau mai mare.De racit tot raceste dar nu mai face atat curent in jur!Asta ca tot vorbeam de faza cu, curentul la romani!
Gata, halal show, poate mai revin la pranz cand teoretic ar trebui sa calc rufe!Practic cred ca e prea cald

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Buna ziua, printre miorlaituri/miriituri si plinseste a reusit Diana sa adoarma, bineinteles pe burta dar nu o mai intorc ca mi-e frica sa nu inceapa iar show-ul. Fetele mersi pt raspunsuri, cred totusi ca ii apare un dintisor pe gingia de jos, aseara n-am vazut prea bine dar azi dimineata m=am uitat si am vazut un punctisor alb acolo plus ca i-am bagat dimineata un deget de-al meu in gurita pe care il musca fff nervoasa si se simtea ceva tare, ca un mic coltisor, nu stiu prea bine cum sa explic, cert e ca nu se simtea doar gingia. Asta e, astept sa vina pediatra miine sau poimiine sa vedem ce zice si ea si vom vedea ce vom face mai departe.
Clau si pitica mea se trezeste pe la 6, chiar si azi dimineata desi aseara a adormit abia la 12.00 si ultima masa o ia cam pe la 21.30-22.00.
Stela nu se plateste luna in care s-a nascut pt ca atunci esti in postnatal si cica esti platit de firma la care lucrezi, oricum la noi totul e posibil.
Si mi-au venit si mie primii bani, bine impropriu zis "venit", am primit un mandat cu care m-am dus la posta, unde era plin de mosi si babe si am luat 440 Roni si mi-a dat un bon pe care scrie indemnizatie 200 si stimulent 240, nu stiu pt ce o fi stimulentul. Iar alocatia propriu zisa va veni luna viitoare dupa 20, pina atunci copilul asta traieste cu aer
Roxana, mi-am adus aminte ce mi-a zis pediatra cind facea si Diana figuri la mincare, sa-i fac ceai in care sa pun o masura de lapte si la fiecare masa sa-i maresc masura de lapte pina ajunge iar sa fie numai lapte, incearca si tu daca vrei, cine stie poate ai mai mult noroc asa
Hai ca am scris ditamai cearceaful...

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput