Puiuti de Randunici 2008!! (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, stiu, eu am pus la BRD, am zis ieri. Termometrul meu e de-ala digital, da valoarea repede, nici Iulia nu sta dar o tin de picioare! S-a mai zis, sub 38 grade e ok, mai ales daca e dupa somn.
Roxana...sfatuieste-te cu pediatrul...Acuma, noi vorbim doar de Nan, Humana si Milumil ca pe astea le stim, dar sunt n-spe mii de formule de lapte. Sau, exista si varianta diversificarii precoce. Uite-ma, sunt un exemplu! Mama n-a avut lapte deloc, pe vremea aia n-avea posibilitatea de formula minune, mi-a dat ce mi-a dat lapte praf Rarau, mai mult cu lingurita decat cu bibe, nu prea-l primeam, in fine chinul de pe lume si de la 2,5 luni! a inceput sa ma diversifice. Iar diabetul sigur nu de-aia l-am facut, e genetic, iar alte boleshnite n-am. Bineinteles, discutia se pune daca se elimina infectia urinara sau altceva...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mamici, spuneti-mi si mie , va rog, la ce ora au puiutii vostri ultima masa din zi si la ce ora au prima trezire?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, Iulia se scoala, am zis, pe la 6 (dar apoi doarme pana la 10), in timpul zilei de regula papa la fix 4 ore-dar uite, acum a papat dupa 6 ore, asta e, caldura...si seara dupa baita papa la 22-23 si gata, doarme toata noaptea

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Clau, Bianca are ultima masa la 21...21.30, si se trezeste dimineatza la 6.30...7.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

De cand l-am adus acasa, David papa seara la 21.30 - 22.00 si se trezeste la 1 si la 4. Aseara ii facusem 90, ca de obicei adoarme si nu pot sa-i bag laptele pe gat, mai voia, i-am mai facut 30 cu gandul ca adoarme, apoi inca 30 si in fine, dupa inca 60 s-a culcat...si s-a mai trezit la 3. Ziua papa din 3 in 3 ore cate minim 150 + lapticul de la mine... Si cred ca are peste 7,5 kg la aproape 4 luni. 66 cm avea acum vreo luna...

Eu pierd vremea pe-aici, m-am tuns, m-am aranjat, am terminat si cu dentistul dupa 2,5 luni de chinuri, si tare-as vrea sa trag un pui de somn... Nu ma mai plang la voi ca aseara m-am plimbat prin supermarket cu bluza roz imbracata pe dos, din care curgea cea mai lunga eticheta alba... si eu eram mandra ca se uita lumea la mine ca am copil frumos

Intrebare
:

Recomandati-mi va rog un hotel fain in Turcia, relativ aproape de aeroport, cu multa verdeata si cat mai ieftin!! Mersi

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Stela, cred ca se considera temperatura de la 38 in sus. Eu il tin pana face beep ca e electronic. Cred ca dureaza oricum vreo 10-15 secunde, depinde...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

A,,mersi Clau,eu folos din ala clasic,cu mercur.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Stelutz, daca ai cu mercur il indrepti cu mercurul spre tine si te uiti....cand vezi ca nu mai urca deloc inseamna ca trebuie sa-l scoti. Dupa cateva experimente o sa-ti dai seama cat trebuie sa-l tii. Si eu tot electronic am...

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Clau,Teo mananca pe la 22 sau chiar 23 ultima masa,apoi doarme si abia se trezeste sa manance dupa 4-5 sau chiar 6 ore.Se trezeste pe la 5.30,mai des 6 sau chiar 7,depinde de zi.Mananca si apoi adoarme de regula.
Merci Naty.
Am uitat sa va zic...ca am facut reclamatie ca nu a venit alocatia si pe aprilie,copilul nascut pe 1 aprilie,si mi-au dat peste nas,ca cica nu se da in luna in care se naste,chiar daca e nascut pe 1,de parca copilul o luna intreaga nu a mancat,nu a avut pampersi,nu s-a spalat..Mama masii de regim romanesc...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Cum nu se da pe luna in care s-a nascut?! Astia sunt prosti/nebuni sau se fac?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

clau, Adrian papa ultima masa la 8. De la nastere i-am facut asa programul la 7-7.30 baita si la 8 somnic si incet incet am "impins "trezirea tot mai mult. Daca e prea obosit seara nu suge bine si se mai trezeste pe la 4 daca nu la 6. Ca ceasul. Dar la 6 dimineata papa si se culca pana la 8. Are 2 somnicuri: 2 dimineata si 2 dupa amiaza. Papa ziua cand vrea el, de regula cam la 3-4 ore.
Eu zic ca e f bine sa iti fixezi o ora de culcare si sa te tii de program. Sa-l vezi pe piticul meu ce se freaca la ochisori cum trece de 7 seara.
Succes

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput