Puiuti de Randunici 2008!! (43)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
Amira are 6,3 kg! a slabit 200 g! in 8 zile!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pucca spune:
Naty la carte scrie ca la 4 luni si jumatate incep bebeii sa se intoarca de pe burta pe spate. Cei care o fac mai devreme suntbebelusi precoce. Asa ca BRAVO IULIA
. Si Biencutza mea se rostogoleste de pe burta pe spate, s-a prins cum s-o faca de vreo 2 saptamani. Si acum exerseaza la greu. E toata un zambet cand se trezeste cu fatza in sus. Si plange cand nu o mai pun pe burtica (eu ma gandesc ca a obosit, dar ea nu).
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
clauclau spune:
Luny, Amira, Adriuta, multumesc de urare pentru Rebecutza mica de 4 lunisoare! Multi pupici , i-am transmis urarile si ea a zambit larg!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Roxana, imi pare tare rau, cred ca esti necajita! Ai incercat sa o lasi mai multe ore intre mese sa i se faca foame mai zdravan asa? Si parca i-ai schimbat si lapticul, nu? Milumil-ul e foarte bun la gust, am baut si eu sa vad cum e si merge bine. Ei nu-i place? Eventual, suna pediatrul ei si spune-i ca a scazut in greutate si ce-i de facut pentru asta...
POZE
POVESTEA NASTERII
Amina_Marina spune:
Sarbatori! Sarbatori!Va dau mii de pupaturi din indepartari.
Si eu am gasit-o azi pe Grasulina mea pe burrta , m-am si speriat .
Apropos, de kile, la 2 luni si 3 saptamani are 6040g. dar sa nu uitam ca ea e hranita cu pesticide , nu natural , si mi-a zis ca e ok.Se incadreaza in grafic. Luna viitoare avem si noi primul vaccin BCG. sper sa iasa totul bine.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
amira_roxana spune:
clau am incercat sa o las mai mult timp intre mese, tot nu manaca! astept sa-mi iasa rezultatul la analize si apoi ma duc la dr cu ea sa vedem!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
mstela spune:
Am fost cu dosarul la primarie si am facut cale intoarsa,fiindca nu e completa adever de salariat.Am eu ceva zilele astea...MARE ATENTIE,SA FIE DUPA MODELUL PRIMARIEI.
Ca sa intre si alocatia in card,trebuie alt drum la Directia de munca a sectorului.
Naty,am vazut ca se accepta cont la BCR, BRD, CEC, Transilvania si mai erau vreo 2 mai putin importante.Clau.
Roxana,asa e cu barbatii astia,s-a mai discutat.Dehh..
Mamici,lamuriti-ma si pe mine de la ce unitate aratata pe termometru, introdus in fund,se declara temperat mare?Si cat timp tineti voi termometrul in fund,ca a mea nu prea sta...?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
underqueen spune:
uf, in sfarsit s-a linistit strumful...a plans in continuu o jumate de ora. pe pat plangea, in carut plangea, in brate la fel...intr-un final a adormit cu bibe in gura...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Stela, cred ca se considera temperatura de la 38 in sus. Eu il tin pana face beep ca e electronic. Cred ca dureaza oricum vreo 10-15 secunde, depinde...
POZE
POVESTEA NASTERII
adriuta spune:
Amira vezi sa nu fie cumva de la caldura. Mie in zilele calduroase cand iesim afara mult, desi ii dau apa si ii dau sa pape mi se pare ca e mai usor. Daca stam in casa parca e mai greut.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!