Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

pupici si de la noi

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ellis

pupici si de la noi

POVESTEA NASTERII

Am vazut poze cu Alessia portocalie! E asa de dulcica! Si are o privire de poeta!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:

quote:
Originally posted by adyanna

Eu am inceput scoala de soferi, si azi la a 2-a sedinta de traseu mi-am luat prima injuratura in trafic!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

pai si tu nu ai repertoriu? eu nu am permis, dar de injurat pot sa injur si din dreapta, si mai am si doua maini libere sa fie injuraturile complete!

POVESTEA NASTERII

Am si eu repertoriu, si inca ce repertoriu! Dar era instructorul langa mine si m-a razbunat el!

Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Ank83

quote:
Originally posted by adyanna

bauuuu!!!!!

Vai,ce m-am speriat!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by crisstiana

Rodica, nu mai plicti deloc, stai linistita, eu sunt cea care iti multumesc ca ai avut rabdarea de a-mi impartasi experienta voastra.
Din pacate , la noi nu funtioneaza treaba cu biberonul, cat despre lingurita a acceptat-o initial cand i-am dat zeama de zarzavat(in care pusesem si albitura) Eu cred ca albitura si lingurita sunt ok, cartoful o fi de vina.Dar nu-i nimic , facem o pauza de cateva zile si o luam de la capat cu alta leguma si cred ca va fi dovleac pentru ca e mai aromat ca si gust. O sa-i scot semintele afara,il pun in steamer,apoi il blenduiesc, adaug 2 picaturi de ulei de masline si poate putina zeama pt a obtine textura dorita.

De gatit nu ma deranjeaza sa-i gatesc, chiar daca arunc ce-i fac. O fac din placere si timp am destul.

Cat despre suc, nu stiu ce sa zic.Daca trec pe fructe, i-as da pireu, nu suc.Dupa fiecare masa, i-am dat apa, in canita cu cioc si se pare ca ii place chiar daca inca nu stie s-o folosesca prea bine. Apropo de canita cu cioc, as fi tentata sa-i dau pireu de legume mai fluid cu canita decat sa folosesc biberonul.

Pupici micutei Paula!

Crisstiana si Mattia-Baietel (22.12.2007)

Crisstiana, poti incerca direct cu paharelul sau borcanasul... vezi ca in farmacii se gasesc borcanase de la Nutriben, in care pireul e mai lichid... Lucas duce cateodata borcanasul la gura si bea din el...
ce-ti mai recomand este banana batuta bine... putini bebelusi rezista la asa ceva... pana si la cei mai mofturosi, ca al meu, le place.
si al meu cu greu mananca de astea, tot suptul e baza...
aaa... ii faci lui Mattia Prevenarul?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Cucu!!??

Am vazut poze frumoase ... cu fetite in cadita, tuste etc.

pussi - chiar vroiam sa te intreb, clasica intrebare de gemeni ... cum le deosebesti? Sunt superbe .... si identice .
Tare frumos tre' sa fie ... privit din afara insa, ca eu nu stiu daca faceam fata cu 2 deodata.

Am inteles cu laptele, cu scaunul ... da' cu sfaturi de calatorie cu avionul nu mi-a raspuns nimeni ... lixa, roxx, mihuta ... si alte mamici care au mai calatorit cu avionul cu bb asa mic. Bine, acum la mine e teama mare pt. ca e prima data si pt. mine ... bb sta in brate sau sunt scaunele speciale pt. ei? Pot sa iau scoica de la carut? Carutul e considerat bagaj, il pot lua?

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ellis tot nu mananca?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

papa para din borcanas, cam 1/2 de borcanas+ max 40 piure din fructe la steamer, cu mare galagie; ieri a papat legumele doar cu o serbare de bebei la gradi; iaurtul vreo 120-130 ca avea fructe si s-a prins; acum stau pregatita cu un borcanas de vitel cu legume/ mamaliguta +ou+branza+iaurt, sa vad ce vrea; gingiile sunt inflamate mereu, cred ca si caldura e de vina; la mesele de lapte papa 200-240, asta e ok.

POVESTEA NASTERII

Ellis, hai ca incet-incet se da pe brazda Alessia cu mancarea... Ma bucur pt voi.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

pupacim si noi bb-lusi papaciosi sau mai miorlaiti, asa ca noi.
da' ne facem noi mari si atunci sa ne vedeti.

terorista asta mica iarasi e mataita: par sa ii iasa si incisivii laterali - m-au terminat dintii astia.
Paul nu avea la varsta ei decat 2. Ea are deja 4 ... si nu vrea sa imi lase si mie o pauza sa o indop cu papa.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Cred ca este o perioada pt. bb mofturosi la papica ... sau se aduna mai multe, dinti, caldura etc. Silvia mea a inceput cu fructe si a inceput chiar bine ca ma miram ce simplu e dupa ce imi faceam fel si fel de griji cu diversificarea asta. Ok, am introdus legumele si pe astea le-a luat fff bine ... a inceput insa sa nu mai manance fructele ... da' chiar deloc ... am descoperit ca le manca bine amestecate cu iaurt ... dupa aia nu le-a mai vrut nici asa. Iar acum mananca iar fructe simple. SI a inceput sa strambe din nas la legume ... da' oricum, mananca ... nu insa cu asa pofta ca la inceput.

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Cucu!!??

Am vazut poze frumoase ... cu fetite in cadita, tuste etc.

pussi - chiar vroiam sa te intreb, clasica intrebare de gemeni ... cum le deosebesti? Sunt superbe .... si identice .
Tare frumos tre' sa fie ... privit din afara insa, ca eu nu stiu daca faceam fata cu 2 deodata.

Am inteles cu laptele, cu scaunul ... da' cu sfaturi de calatorie cu avionul nu mi-a raspuns nimeni ... lixa, roxx, mihuta ... si alte mamici care au mai calatorit cu avionul cu bb asa mic. Bine, acum la mine e teama mare pt. ca e prima data si pt. mine ... bb sta in brate sau sunt scaunele speciale pt. ei? Pot sa iau scoica de la carut? Carutul e considerat bagaj, il pot lua?

Petronela si Nasturica

la Tarom carutul nu este bagaj

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput