Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

La fructe si noi stam mai prost: papam orice fruct in combinatie cu nectarina si biscuiti, dar nu mai mult de 140 g.
S-a indragostit de nectarina copilul asta.

Ea care manca banana, acum isi face greata cand o simte pe lingurita.

Cred ca in curand o iau razna; acum a inceput si cel mare sa nu mai manance, zice ca de la caldura ... arata ca un bat, slab si inalt.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Nu mai mult de 140gr??? Pai e imens ce spui tu acolo ... ma refer la Silvia ... cu greu, cu ff mare greu reuseste sa manance 100 gr de fructe ... si chiar asa, copiii in general sunt "indragostiti" de banana ... a mea, nu. Nici biscuiti ... i-am dat sa manance un biscuite simplu ... cat e tare, e bine, isi freaca gingiile cu el, cand se inmoaie il scuipa si apoi il arunca de tot. Am obs ca nu ii place gustul dulce deloc, deloc.

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

ea manca si 200-240 g de fructe, acum vreo 2-3 saptamani.
acum insa ...
biscuiti eu ii dau de la plasmon, imi trimite o prietena din italia.

par mai buni decat cei de la nestle (oricum astia sunt de la 8 luni).

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb ... enormal sa faca kk de 3-4 ori pe zi? Cand era bb mic hranita numai cu lapte facea asa des ... e moale, dar nu diaree si glben-verziu (scuze pt. detalii, ca sa ma fac inteleasa). Sa va povestesc peripetiile mele cacaciose ...

Ieri eram in supermarket si a facut kk de i-a iesit din pampers ... bun, am cumparat de urgenta o pereche de pantalonasi sa o schimb. Deja facuse si acasa de 2 ori pana sa plecam. Ajungem acasa ... mancam, ne jucam etc. O pregatesc de baie ... o las i funduletul gol in patutul ei pana ma duc sa-i pregatesc cadita. CAnd vin ... ditamai kk la fundul ei ...si intins peste tot. Sa pice cerul pe mine! Am jucat eu la lotto ieri, da' degeaba .

Azi, eram in piata, la bar cu o prietena sa bem ceva fresco ... o tineam pe Silvia pe genunchi ... incepe sa faca kk ... a iesit din chilotei si m-a murdarit si pe mine pe pantaloni ... ce sa ma fac cu cacacioasa asta mica ? Deci, chestiile e doua: ori o distreaza la nebunie sa ma puna in situatii de-astea limita, ori sta ma-sa prea mult la plimbare cu ea .

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ELIIS MULTA SANATATE TATALUI TAU

karina cu ce combini nectarina???ca eu am comb cu para si l-a durut burtica

ank super viscred ca a ras si bb din burta de el

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Vroiam sa va intreb ... enormal sa faca kk de 3-4 ori pe zi? Cand era bb mic hranita numai cu lapte facea asa des ... e moale, dar nu diaree si glben-verziu (scuze pt. detalii, ca sa ma fac inteleasa). Sa va povestesc peripetiile mele cacaciose ...

Ieri eram in supermarket si a facut kk de i-a iesit din pampers ... bun, am cumparat de urgenta o pereche de pantalonasi sa o schimb. Deja facuse si acasa de 2 ori pana sa plecam. Ajungem acasa ... mancam, ne jucam etc. O pregatesc de baie ... o las i funduletul gol in patutul ei pana ma duc sa-i pregatesc cadita. CAnd vin ... ditamai kk la fundul ei ...si intins peste tot. Sa pice cerul pe mine! Am jucat eu la lotto ieri, da' degeaba .

Azi, eram in piata, la bar cu o prietena sa bem ceva fresco ... o tineam pe Silvia pe genunchi ... incepe sa faca kk ... a iesit din chilotei si m-a murdarit si pe mine pe pantaloni ... ce sa ma fac cu cacacioasa asta mica ? Deci, chestiile e doua: ori o distreaza la nebunie sa ma puna in situatii de-astea limita, ori sta ma-sa prea mult la plimbare cu ea .

Petronela si Nasturica

Nu cred eu ca stie la varsta asta sa-si controleze sfincterul asa de bine incat sa faca intentionat kk pe tine la bar...
Atunci s-a nimerit! Daca ti se pare ca e cam moale, da-i mucilagiu de orez sau orez cereale cu fructele de exemplu si in maxim 2 zile se rezolva!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Nu, nu e moale ... e normal. A avut si perioade cand facea tare, bilute si greu, greu se chinuia ... asa ca poa' sa faca pe mami, ca ii da voie , numai sa nu se chinuie ...

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

...ori pampers-ul i-a ramas mic!!

Am fugit sa fac poze la piu mic: i-am luat piscina si bile muuulte colorate (din auchan la 30 lei - 100 bile multicolore). De cand asteptam sa fac asta la curteeee....
Pun poze... asta daca am luat si cablul de transfer dupa mine

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Nu, pampersul e bun ... e fata prea cacacioasa .

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna fetelor! Sunt disperata. sa va povestesc ce patesc. Vineri am facut vaccinul de 6 luni. Noaptea a facut febra pana la 39,7 rectal, sambata am sunat med de fam si mi-a zis sa-i dau din la 2 ore si jumate asa > paracetamol un supozitor, apoi peste 2,30 ore novocalmin si dupa alte 2 jumate nurofen 1 ml si tot asa pana ii scade febra sub 38. Nu a mai fost nevoie pt ca nu a mai facut febra.
Luni si marti nu a vrut sa manance mai nimic si am crezut ca e de la vaciin, ieri mi-a trecut prin cap sa vad dc nu ii da vreun dinte de nu mananca si surpriza, am simtit ceva la deget. Am cumparat un gel de la farmacie ca ma gandeam ca de aia se maraie toata ziua si noaptea. I-am dat aseara si azi noapte si m-am dus azi la med de fam sa ma conving ca de la dinti nu mananca. Nu era el, era nevasta`sa care ii tinea locul , se uita in gatul lui Alexiss si zice ca e varza, are faringita si amigdalita si mi-a dat antibiotic. El tuseste de cateva ori pe zi, sa zic de 3-4 ori, de tuse nu mi-a dat nimic ca zice ea nu e cazul. Ma duc acu la un alt pediatru sa vad ce zice.
Intrebarea este : de unde stiu eu ca nu avea probleme cu gatul cand i-a facut vaccinul, ca boul ala de medic nu s-a uitat in gatul lui, m-a intrebat pe mine daca a tusit zilele trecute sau daca a facut febra? Imi vine sa mor ca nu i-am zis eu sa se uite in gat, dar ma gandeam ca stie el ce trebuie facut? De cate zile se poate sa aiba boala, daca o are, el de luni nu prea mai mananca? daca era bolnav cand i-a facut vaccinul cred ca o sa mor.
Am auzit ca nu se face febra asa mare de la vaccin, e adevarat?
Noi duminica am mers cam 3 min cu AC in masina, sa fi declansat asta boala?
Va rog din suflet sa nu ignorati ce am scris si sa-mi raspundeti, va rog mult.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput