Vacanta in Turcia (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna Felicia,

Noi am fost in perioada 12-19 septembrie, si temperaturile au fost mai mult decat super, adica maxim 32-33 grade ziua si cam 24 grade seara, adica ideal! Cum esti si la mare, bate briza si e foarte placut. Cum zicea si Clyo, seara chiar ne luam un plovaras pe noi.

Nu sunt foarte multi tantari, dar cum e vegetatia aceea bogata, seara pe balcon mai apareau ceva 'animale'. Intr-o noapte am scapat unul in camera si nu l-am prins, si bineinteles ca la copil s-a repezit, asa ca a avut o bubita urata chiar sub ochisor. Ar fi bine sa iti iei vreun aparat din ala de pus in priza, pentru orice eventualitate.

Noi nu ne-am aventurat la croaziere, desi erau programe destule, dar nu ne-au interesat pentru ca am considerat ca ar fi fost destul de obositor cu Andrei dupa noi (avea anul trecut 2 ani si 9 luni). Asa ca aici nu pot sa te ajut prea mult, pentru ca noi am stat doar in hotel si am vegetat.....
Zau ca ne-am simtit f bine, mancarea era super, prajiturile nemaipomenite, cred ca am venit cu vreo 3 kg in plus...fresh de portocale la discretie, iar dupa amiaza la 5, in zona piscinei mari, faceau cartofi copti cu cascaval si sos de smantana, o nebunie.

Drumul de la aeroport e cam lung , peste 2 ore, dar autocarele sunt musai cu AC...sa aveti grija incotro bate aerul, ca sotul meu a 2-a zi avea gatul praf, dar s-a dres cu apa de mare (gargara) si pe urma cu bere .

Una peste alta, o sa-ti placa sigur, clubul copiilor si programele de animatie sunt bune, cam multa rusa se vb pe acolo dar daca faci abstractie...doar esti in concediu!

Cornel, multumim de pontul cu linkurile, il stiam si eu candva dar l-am uitat....uite sa vezi ca mi-am facut lectiile:
Impresiile mele
www.supereva.ro/turcia-pareri/mediterana--antalya--/alanya/botanik-world-of-paradise/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta533.htm" target="_blank"> aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Corina, ce mi-ai facut?!!!
mi-am amintit de cartofii aia copti; doamne, sunt o bunatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Clyo, si mie imi lasa gura apa...ia uite aici

Felicia...sa vezi ce te asteapta....

varsta Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cornel, corina va multumesc!

Corina, ai un baietel tare haios, sa-ti traiasca! Si Ilinca va avea cam aceeasi varsta cand vom pleca in Turcia, mama, ce ne asteapta

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Citat:
citat din mesajul lui CornelB

Lol, nu doar Gloria, ci totul mi se pare un pic mai scump la Peter, insa si pentru ca se axeaza pe hoteluri de acest gen, mai scumpe, dar si de calitate.
Gloria - Verde, banuiesc ca de el e vorba - este cel ai slab din cele 3 Glorii :), dar este totusi un super-hotel.
Mergi linistita, este un hotel cu pretentii care se respecta, in primul rand, si - in subsidiar, isi respecta clientii.
---
Nici SuSeSi nu este departe, dar are posibilul [mic] dezvantaj ca e deschis mai recent si serviciile nu sunt inca pe deplin "rodate/reglate la perfectie"

Sper sa ajute & vacanta placuta

ps: in ultimul timp ajung sa intru mai rar pe forum; daca mai ae cineva intrebari, o/il rog sa-mi dea si un buzz pe mess/mail, ca sa pot rsp mai cu promptitudine...

"Be the change you want to see in the world"

Nu, e vorba de Gloria Golf. Hotelul nu este prea departe de mare?
E adevarat ca e scump, dar pana acum am plecat intotdeauna cu ei si asta fiind recomandarea lor am incredere deplina, iar eu am nevoie si de un loc unde sa-mi incarc bateriile avand un job care imi consuma destula energie in timpul anului. O sa incerc sa te prind si pe mess, oricum multumesc pentru rapiditatea cu care mi-ai raspuns.

[poze]

Mergi la inceput

Fania, eu am fost acum 2 ani la Gloria Golf, nu am avut nimic de reprosat.
daca vrei liniste si relaxare, este locul potrivit.

scuze de offtopic: Ioana, astept vesti de la tine!
ai cumva inbox-ul full de nu-ti pot trimite PM-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

clyo multumesc mult pentru recomandare se pare ca este exact ceea ce caut.
Singura mea temere este distanta pana la plaja ??? care mi se pare destul de mare tinand cont de raul care trebuie trecut (din ce am vazut pe tripadvisor) si de faptul ca baiatul meu opteaza pentru piscine si aquapark si vesnic avem dispute, nu as vrea sa aiba un motiv in plus pentru a ocoli plaja.

[poze]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fania

clyo multumesc mult pentru recomandare se pare ca este exact ceea ce caut.
Singura mea temere este distanta pana la plaja ??? care mi se pare destul de mare tinand cont de raul care trebuie trecut (din ce am vazut pe tripadvisor) si de faptul ca baiatul meu opteaza pentru piscine si aquapark si vesnic avem dispute, nu as vrea sa aiba un motiv in plus pentru a ocoli plaja.

[poze]

stai linistita ca nu e f mult de mers, a rezistat si pitica mea care avea atunci aproape 2 ani iar rau e mult spus
nu ratati la pranz restaurantul cu specific turcesc, se mananca super bine, incercati kebabul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CornelB spune:

Fania, nu-ti fa probleme, sunt de la cativa zeci pana la cateva sute de metri [maxim 3-400], functie de corpul de cladire unde esti cazata...

Daca nu te-ai uitat cumva deja pe google Earth, poti arunca o privire aici http://supereva.ro/am-fost-acolo.php?id=78.
In acea pagina fa click pe Harta/satelit [sus de tot, in mijloc] si ti se va deschide o pagina noua, cu o vedere din satelit a hotelului Gloria Golf. "Coboara" [=micsoreaza zoom-ul, folosind semnul "-" de acolo] pana la cativa metri altitudine si poti sa-ti faci o idee despre distanta pana la plaja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mai am o sapt. si plec la Delphin de luxe, Alanya...
si acum sa va intreb unele detali:
- cum fac cu bacsisul chelnerilor? cat? si cand? sper ca nu la fiecare masa?
- la receptie tratez pt. vedere spre Relax Pool? imi si respecta cererea sau trebuie sa cotizez?
- in ce zile din sapt. e "trag" langa hotel? ce pot sa gasesc acolo?

mersi

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput