Vacanta in Turcia (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Pussi,

eu am fost anul trecut la Botanik, fratele Delphin deluxe, care e chiar langa....

ce pot eu sa-ti spun SIGUR e ca nu trebuie sa dai bacsis la chelneri...aia e in Tunisia din cate stiu eu....serviciile hotelurilor Delphin sunt excelente, ai sa vezi ca nu ai ales aiurea.

la celelalte intrebari poate iti raspund cei care au fost chiar la Deluxe...

vacanta placuta!

varsta Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CornelB spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

mai am o sapt. si plec la Delphin de luxe, Alanya...
si acum sa va intreb unele detali:
- cum fac cu bacsisul chelnerilor? cat? si cand? sper ca nu la fiecare masa?
- la receptie tratez pt. vedere spre Relax Pool? imi si respecta cererea sau trebuie sa cotizez?
- in ce zile din sapt. e "trag" langa hotel? ce pot sa gasesc acolo?

pussi, am fost acum 2 ani, amintirile mele nu mai sunt f.f.f.f exacte - deh, varsta, ce sa-i faci :)) - in UNELE privinte, mai precis in cele care NU ma intersau/intereseaza [...shoppingul :)) ] dar incerc sa te ajut:
- ptr bacsis, chiar daca vroiai sa dai, iti indicau politicos... tip-box-ul!! acest lucru ma face sa cred ca salariile nu sunt chiar atat de mici ca al alte hoteluri :) totusi, in unele cazuir, cand chiar meritau, am insista politicos si au primit. Sfatul meu: doar daca merita, ptr lucurui cu adevart iesite dincomun.
- la receptie am avut impresia ca ale noastre camere erau DEJA memorate in computerul lor: asa cerusem, spre relax pool, din start. NU mi s-a parut hgenul de hotel care lasa lucurile la voia lor, in stilul romanesc/balcanic. INSA daca se nimereste sa nu primesti relax pool, cere-levorbindu-le frumos, sunt extrem de amabili si vor incerca sa te ajute, sunt sigur! Merita sa "investesti" intr-un bacsis aici, insa doar ca multmire pentru ca au incercat [cel putin]. Hotelul este - vei vedea - extrem de plin, fiind foarte solicitat, si spatiul de "manevra" este mic...
- bazar este, peste drum de hotel, in doua zile pe saptamana, CRED ca martea si vinerea, dar nu bag mana in ofc. Oricum o sa prinzi cel putin 2 zile, asta e sigur. De gasit nu gasesti ceva extraordinar pe acolo, e un bazar ambulant, care se muta dinloc in loc, pe la hoteluri, insa e arhisuficient pentru suveniruri. Daca vrei haine de piele cat de cat de calitate si lucruri de gnul acesta, ti-as recomanda sa iei cursele regulate - si gratuite - pus e la idpsozitie de hotel inspre Alanya...

Sper sa ajute & vacanta perfecta! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maili spune:

A fost cineva la Greenwood Resort Hotel din Kemer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

AC e central, automat, nu am avut probleme cu el. Atentie insa ca la etajele 6-8 este o caldura de mori pe holuri, acolo nu merge bine AC. Cereti camere la etajele inferioare daca este posibil. Ne-au pus si patut de copil in camera, totul super ok. Uneori insa nu veneau sa schimbe prosoapele decat daca sunam. Cand veneau faceau luna.

Roxana, automatizarea aerului conditionat nu era terminata in perioada in care ai fost tu, inca se lucra, de aia era cald la etajele superioare. Cand zic ca inca se lucra: mai exact dragul meu sotior era pe baricade, el a stat la Cornelia o luna. Raportez cu mandrie ca el a facut sistemul de automatizare complet, chiar si a piscinelor si iluminatul. Pt aerul conditionat, automatizarea e controlata prin fidelio, chestie care s-a facut pt prima data in Turcia si doar la vreo 3 hoteluri in Europa, chestie care a aparut si in revistele de specialitate. Spun asta doar ca sa ma laud cu ce sot am ;-)

In rest, ca sa fiu si on topic, spuneam si eu mai devreme ca ccc Cornelia Diamond si cel DeLuxe sunt foarte foarte bune, le recomand cu caldura.

PS - cum s-a taiat fetita ta in piscina? Erau cioburi oare de la vreun pahar spart???? Desi cei de la bar spunea intr-una sa nu se ia paharele de sticla la piscina - pt asta se dadeau pahare de carton - oamenii tot cu paharele si farfuriile veneau exact pe mariginea piscinei. Imi pot imagina cat de usor era sa se spagra si cioburile sa cada in piscina :-(((. Degeaba informezi oamenii si stabilesti reguli ca pe turisti nu ii poti educa nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La Hotel IC GREEN PALACE sau la TITANIC in Lara a fost cineva?Ce impresii aveti? Este adecvat ptr o fam cu copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CornelB spune:

Daca nu cumva ai citit deja, IC Green impresii ; Titanic Lara

Sper sa ajute & vacanta frumoasa

----

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Pt fetele care au fost la RW,sa-mi duc carucior de acasa sau sa-mi inchiriez acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstin

Clyo Despre Delphin Diva a scris si pus poze sotul meu aicihttp://supereva.ro/turcia-pareri/mediterana--antalya--/lara-kundu/delphin-diva-premier--ex-riva-diva--/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta621.htm
Daca ai intrebari sau vrei informatii suplimentare spune-mi si iti raspund cu placere.
Noi ne-am simtit foarte bine , pacat ca au fost numai 7 nopti.

gata, duminica plecam , am ales Delphin Diva.
multumesc pt ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Pentru fetele care au fost pe aeroportul din Antalya:
la ce ora se deschid magazinele duty-free dimineata? (ma intreb daca mai apuc sa cumpar ceva inainte sa plec...)

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Felicia, cand pleci la Hotel Botanik?
Am citit ce ati scris voi, dar tot imi fac griji cum o fi mancarea pentru copii mai ales, apropo, au ciorbe sau supe?
Noi plecam pe 1 sept la Botanik.

Mergi la inceput