Vacanta in Turcia (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Marina, bine ati revenit!
ma bucur ca la voi a fost mai bine; totusi, s-a vazut vreo diferenta intre serviciile de anul trecut si cele de acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Marina, bine ai revenit. Aceeasi intrebare ca si Clyo. Diferente intre ce a fost anul trecut fata de ce este anul acesta. Multumim!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Laura, SuSesi era vecin de gard cu Ela si am vazut cam cum arata....nu l-as recomanda

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
_
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eliza, de ce nu l-ai recomanda?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Ioana, hai ca-ti raspund eu: am fost impreuna cu Eliza la Ela iar la intoarcere de la Su Sesi s-a urcat un cuplu care a fost la Zeugma cu noi anul trecut (nimic planificat).
ei ne-au povestit despre hotel, arata bine dar f slab la servicii, nu aveau program de animatie pe parcursul zilei, spectacole in timpul serii.

cred ca asta este motivul Elizei de a nu recomanda acest hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

la delfinariu e 30 de euro daca nu ma insel sau 35 de adult si 25 de copil, adica am spart din scurt 120 euro si am vazut 3 animale lesinate. Spectacolul zic ei ca e o ora si 40 min asta poate de cand te baga in sala (super cald si super aglomerat) si pana iesi ca intre timp au o pauza de jum ora in care e poti fotografia cu animalele (20 euro poza) si delfinii mai deseneaza un tablou pt care au facut licitatie (alta jumatate de ora pierduta, culmea ca a fost un roman de a platit 300 euro pe mazgaleala aia). La intoarcere am fost lasati sa asteptam 1 ora in fata portilor in 40 de grade (12 persoane din care 5 copii). Ghida a fost de o impertinenta rara drept care primul lucru intorsi in hotel a fost sa trimitem reclamatii la toate adresele alibaba (excursia a fost organizata prin ei) . nici acum nu am primit vreun raspuns dar suntem insistenti.

La serviciile de la ELa ce sa zic le-as apreca ca mai proaste ca anul trecut dar intorsi de la turci am dat o raita in Mamaia romaneasca...asa ca Ela mi se pare acum luuuux. Si intrucat vad destule hoteluri la viata mea in diverse tari pot sa spun ca Ela a fost super OK.

enervanti au fost aia cu miniclubul...erau vreo doua tute care nu erau capabile sa vorbeasca engleza nici la nivel minim. Io pricep ca rusii sunt 75% dar mi se pare o chestie de minima curtoazie pt ceilalti turisti sa poti cel putin sa comunici decent cu ei...era vorba de copii ce naiba. Basca ca tineau jucariile sub cheie si te jucai de la 10 la 11 si de la 3 la 4 cand 99% din copii erau fie la plaja fie la somn. Si era inutil sa te certi cu cineva ca pur si simplu nu pricepeau engleza...

PS: poate ca e varf de sezon dar Ela nu era foarte plina si spre deosebire de anul trecut nu am avut probleme cu sezlonguri , locuri la masa unde doream etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Vorbea cineva de rau Botanik prin pagina 8???
hai sa zic si eu ceva pro acest hotel, pentru ca am fost anul trecut in septembrie si a fost chiar super!!!
Erau rusi multi, adevarat, dar erau si nemti si romani, dar chiar nu m-au deranjat deloc!
Platesti 5* si ai parte de 2*? Asta e parerea ta, stimata colega forumista, eu ii dau cele 5* cu felicitari! E un loc minunat, chiar daca faci 2 ore de la aeroport (acelasi lucru si ptr vecinul Delphin Deluxe...).
Hai sa zic ca avem pareri diferite, asteptari diferite, dar chiar sa zici ca e de 2*....e cam mare exagerarea, zau. No offence.

Felicia, du-te linistita, ai facut o alegere buna. Daca te mai intereseaza ceva in afara informatiilor gasite pe net, spune-mi.
Aici am postat eu impresii:
http://www.supereva.ro/turcia-pareri/mediterana--antalya--/alanya/botanik-world-of-paradise/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta533.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Corina multumesc, am citit si eu mai multe despre acest hotel si intr-adevar numai de bine. Sper sa nu fiu ghinionista.

Te rog, spune-mi mai mult (acum ca te-am prins) Era cald rau in septembrie? Seara cum era, sunt multi tantari? Ai luat vreo croaziera? Ce merita sa vezi? Mama, cate intrebari am... Eu plec pe 14, sper sa fie maxim 33-35 grade ziua, ca nu prea ma inteleg cu canicula.

PS: ati vazut ce incendii sunt in Antalia? Sper sa le dea de cap, sa nu se repete istoria greciei de anul trecut.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CornelB spune:

@felicia, am fost anul trecut la Delphin, hotelul-frate, si am vizitat de doua ori Botanik-ul, e la doar un hotel distanta -- NU ai absolut nici un motiv sa te ingrijorezi, SUNT SIGUR ca nu esti genul care are asteptari nerealiste - acesta ar fi singurul risc - gen sa primesti, la pretul pe care l-ai platit, conditii *superioare* celor de la Barut, Rixos, Adam&Eve sau Gloria Serenity :)
---

in alta ordine de idei, as vrea sa va sugerez cum sa tratati linkurile foarte lungi, care provoaca disconfort vizual [si ptr care - recunosc - ma simt si un pic raspunzator]: cand observati ca linkul pe care urmeaza sa-l postati este foarte lung, procedati in modul urmator:
- scrieti prima data asa
(url="")xxx(/url)
pu si simpu cum e acolo - fara sa fie necesar sa fie ingrosat [bold], eu l-am ingrosat doar ptr a iesi in evidenta; OBS IMPORTANTA: in loc de paranteze rotunde ( ) trebuie sa puneti paranteze drepte - [, respectiv ] - eu nu le-am putut scrie asa, pentru ca s-ar fi transformat automat direct in link si nu ar mai fi fost vizibile...

- copiati apoi linkul in cauza, apoi va pozitionati intre cele doua apostroafe si faceti PASTE [ctrl+v, sau comanda din click dreapta, cum preferati / sunteti obisnuite] acolo

- rezultatul va fi acel XXX subliniat [hyperlink], cu trimitere catre pagina dorita!

- desigur in loc e xxx puteti scrie orice, de exemplu aici, sau link...

- incercati vizualizeaza inainte de a trimite postul si verificati ca totul a iesit cum ati vrut...

---
Daca intampinati probleme sau doriti doar sa exersati, aveti la dispozitie instructor gratuit [si profesionist :)] la YM din profil...

Mergi la inceput

Felicia, noi anul trecut in septembrie (8-15) am avut max 32 grade, seara dupa 10 chiar ne luam un pulover subtire pe noi.

si eu cred ca nu ai motive de ingrijorare.

Mergi la inceput