Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
irinuca_81 spune:
Doamne ce ma bucur ca Teodora e stabila si ca papa laptic de la mamica ei! Sa dea DD sa vina cat mai repede acasa si sa intre in normal!
Mada nu sunt sigura dar parca asa imi amintesc ca a zis Rontzi acum cateva capitole ca a programat-o pe 25 la cezariana! Cred ca nu ma insel pt ca vad ca asa isi aduce aminte si Tecky.
Tecky mersi mult!
Kimmy si eu zic ca s-au fisurat membranele. Mai bine suna la doctor si vezi ce iti zice.
Dara si eu fac cezariana si nu prea stiu ce sa pun in bagaj, eu mi-am facut bagajul dupa listutele de aici. Daca sunt fete care au facut cezariana, tare bine ar fi sa ne spuna si noua ce sa mai punem in plus.
Am pus in sfarsit cateva poze pe Picasa! Cu burtica de 37 saptamani si o zi si cu balenutza blonda (adik eu)...
Irina37+ Amalia
bebitza
MissJJ spune:
Marina aha acuma am pirceput, aici pe facturi si pe actele de inchiriere ne trec pe amandoi chiar daca suntem sau nu casatoriti de aia ziceam. Tu esti din Molodva? Ca ziceai ceva de mai multe perechi de nasi si la botezul finutzei din Irlanda era cu cuplu din Molodva care aveau o lista cu vreo 15 perechi si la botez au fost numai doua prezente si perotul a zis ca sa treaca ei numele dupa si sa semneze rescpectivii pt certificat dupa aia, ca la ei in Irlanda le-a dat si certificat de botez aici in Uk nu se da.
Tecky abia astept pozele cu hainutzele.
Vicky cu placere sper sa gasesti daca nu mai este si de la chicco ceva solutie de genul asta. Eu folosecs de la milton gama asta ca ma impac tare bine cu ea.
Dara aha pai cand stii exact sa ne zici sa punem la listutza.
Irinuca acu merg sa vad si eu pozele cu tine blonda. Aha deci nu stii sigur de cezariana, eii noi bagam si ceva galerie just in case.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile
AnnaBaby spune:
Irinuca am vazut pozele, ce mare e burtica, mai poti s-o duci? Eu abia ma mai misc! Si imi place si culoarea de la par, si eu o sa merg maine sa ma vopsesc, ca sa ma vada bb frumoasa, nu spalacita la par
Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Lori felicitari mamico, sa fiti sanatosi amandoi, si tu si bb, si sa te refaci repede! David Andrei bine ai venit pe lume!
Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Wow Lcazangiu felicitari Bebe David Andrei bine ai venit sa cresti mare frumos si sanatos si pt mamica refacere rapida.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile
Kimmy spune:
Multumesc fetelor de raspuns.Am facut un dus,si astept sa vad daca ma mai ud,oricum nu cred ca ar ramane bebe pe uscat ca nu e abundenta tare scurgerea.In schimb daca tot asa e treaba dau o fuga la dr.Desi cand m-am sters ultima data pe hartie mi s-a parut ca e albicioasa apoasa,fara alte firicele sau culoare.Poate e doar scurgere normala un pic mai abundenta acuma pe ultima suta de metri...am auzit ca si asta e posibi sa se intample.
Ce pietroi mi-a cazut de pe inima.Ma bucur enorm de vestile primite de la Sun!DD e mare!
Kimmy39+Timeea Kristina AMR 5 zile
Didi81 spune:
Anaxena, bine ai revenit!!!
Ruxandra, nu iti face griji ca sughite prea mult BB; si a mea sughite cam in fiecare zi. Aseara m-a dat Cristi cu o lotinue de corp, cu pulverizator, si era rece; cred ca s-a aperiat sau ceva, ca imediat a inceput sa sughita
Violeta, uite de-aia nu platesc eu niciodata nimic la ghiseu, la banca. Exista o solutie mult mai simpla: internet banking , eu asa platesc si facturi, si rate, tot.
Ma bucur mult sa aud vesti bune despre Teodora. Azi-dimineata am fost la biserica (azi e sarbatoare, Nasterea Sf Ioan Botezatorul), m-am rugat si am aprins o lumanare si pentru Teodora; stiu ca va fi bine in final
Didi 37+
Tecky spune:
Irinuca foarte frumoase pozele,iti sta bine cu noua culoare de par.Mi-a placut mult ultima poza cu sotul tau.
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 10 ZILE
turturica spune:
monica, acuma am observat data de nastere a lui edi. Daca venea cu o zi mai devreme ar fi fost 04.04.04, nu? Dar acuma ai sanse mari sa nasti pe 08.08.08, vad ca le potrivesti
marina, da' tu de ce zici ca esti cetatean strain? Ce nationalitate ai?
anna, cu aparatul mai pot si eu sa ma fac pe picioare, da'n rest in nici un caz.
tecky, sotul tau e tot in concediu? Isi ia concediu si dupa ce nasti?
irinuca, imi place cum iti sta blondina, iar burtica arata excelent.
Iar e sarbatoare? Eu n-am stiut si-am spalat vreo 3 ture de haine. Brava.
lcazangiu, felicitari pentru bebe david andrei, sa creasca mare si sanatos
32+