Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KIMMY - eu cre' ca s-au fisurat membranele. Daca zici ca ai udat pantalonii, astea nu sunt secretii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vicky, ce fain ca te rasfata mama ta. Cred ca si maya se simte o rasfatata la tine in burtica, de-aia nu vrea sa iasa
Of, cu epilatul nu stiu ce sa zic, am ramas traumatizata rau dupa experienta aia. Ce-i drept am mers la un alt cabinet cosmetic si tipa a zis ca sint eu prea vascularizata prin zona aia acuma, etc, etc, dar suspectez si ceara ei, nu-s convinsa ca era 100% de calitate.

mada, bine ca si-a gasit eagleul tau (ma distreaza denumirea pe care i-ai dat-o) ocupatie, mai da-i si tu chestii de facut, ca-n felul asta te linistesti si tu.

kimmy, io as zice sa suni medicul si sa mergi incolo sa vezi cum sta treaba.

anka, am vazut si eu pozele cu bucataria ta, imi place, e frumoasa si luminoasa.

Vad ca vorbiti de mobila de bebe, sintem si noi in proces de finalizare a camerei bebelinei, cind terminam pun poze. Bine, eu vorbesc la plural, insa munca o facu decoratorul sef, eu am fost doar bagatoare de seama. Insa arata din ce in ce mai bine.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mada_mxm nu pot dovedi cu facturile. apartamentul si facturile sunt pe numele sotului dar ei trebuie sa se convinga ca stau si eu acolo. acum au fost sa verifice si eu nu eram.... colac peste pupaza, si administratoru a declarat ca sotul sta singur, ca nevasta e plecata... asta e. le dau actele de la apartamentul lu sormea ca am si procura si de toate si sa vina sa ma caute aici. si trebuie sa ma lupt mai repede sa-mi fac actele ca du[paia o sa am probleme la inregistrarea copilului, eu fiind cetatean strain si neavand carte de rezident e belea destul de mare...

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 51 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turtu pai zi si tu e singura care se potriveste. Legat de ocupatii eu o las sa faca da ea are numai idei crete gen lasa sa punem noi laminatul pe jos, treaba care nu o putem face ca trebuie scule si is la Flo la servici apoi de genul hai sa mutam totul de prin sufragerie dar nu poate face singura si apoi ma tot bombardeaza cu intrebari la fiecare 5 minute si o apuca mutatul si eu zic sa le puna undeva si le pune in alta parte si tot asa.
La gradinarit poa sa faca ce vrea in vasele alea numai sa am liniste.
Eu pana acuma nu m-am ocupat de ele pt ca mai avem mult de munca in gradina si curte si mai avem de facut chestiile mai mari si abia dupa ne putem ocupa de vasele mici cu plante.
Da na faca ce vrea sa ma lase sa ma odihnesc si sa stau in liniste.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce ma bucur ca avem vesti bune despre Sun si Theodora.Abia astept sa ne scrie din nou pe forum.Mona bine ca a scapat si ea de dureri.
Ankalaura super coltarul,sa-l folositi sanatosi.E super ideea ta cu bagajul,ma duc sa mai schimb si eu cate ceva la al meu.
Irinuca bafta la dr!
Kimmy eu zic sa dai o fuga pana la dr tau sa te consulte ca mai putin si oricum ajungi la termen.Aminteste-ti ca si Sun inainte sa nasca a vut ceva scurgeri si nu le-a dat importanta.
Parca maine are programata Rontzy cezariana asa ca bag majoretele la treaba:

Eu plec la cumparaturi cu sotul si cand ma intorc am program de calcat hainele sotului si cele ale Ralucai primite ieri de la nasica ei.Le fac si poze diseara!

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 10 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bujo, multumim pentru vesti, ma bucur tare mult sa aud ca starea micutei Teodora e stabila,

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Kimmy, si eu stiu ca membranele se pot fisura usor, nu e musai sa curga mult dintr-o data.
Ma bucur ca Teodora e stabila, doamne-ajuta sa fie bine si sa iasa din spital.
Fetelor, va trimit un curent de aer rece de pe aici ... avem maxima de 21 de grade si minima de 13 ... e asa de BINE! ... si culmea, mai avem si soare.
Despre suzeta si alaptat: din ce am citit suzeta se recomanda de abia dupa ce bb a invatzat sa suga bine la san , deci dupa cateva saptamani de la nastere. Suptul la suzeta e diferit de cel la san. Eu lui Edi i-am dat suzeta de abia la 5 saptamani.

Monica 32+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, merci mult, o sa caut.

Vicky 39+ si Maya
AMR 2 zile

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Turturica ma refeream la epilat maini si picioare, ca inghinal n-am putut sa ma epilez toata sarcina, am folosit numai lama. Sa vezi ce o sa urlu de durere cand am sa ma duc la cosmetica . Si pe picioare ma chinui putin ca sa ajung peste tot, ca nu prea pot sa ma misc din cauza burticii, dar pana la urma reusesc eu.

Kimmy cred ca cel mai bine e sa mergi la dr sa vezi care e treaba, ca nu cumva sa fie membranele si sa ramana bb pe uscat.

Bujo multumim de vestile bune despre Teodora. Ce ma bucur ca s-a stabilizat starea ei!!!

Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mada max nu stiu data cezarianei inca , sper sa aflu vineri cand merg la control.

37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput