Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 9
flo1980 spune:
Lori mamico, ce rapida ai fost!!!
Felicitari si recuperare rapida!
Bebe David sa cresti mare si voinic!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel
AMR 9 zile
bebe 2
pozele mele
Didi81 spune:
Wow, Lcazangiu, felicitari mamicopentru David Andrei!!!
Fetelor, multumesc pentru informatiile despre alaptat si vindecarea ranilor la sani/epiziotomie. Sunt foarte utile, o sa incerc sa tin minte .
Boti, o sa caut si eu Asocilinul ala minune
Didi 37+
estrella80 spune:
Ce faceti fetelor???
Ma bucur sa aud ca Sun si micuta Teodora sunt bine, sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede acasa cu ea si sa le fie mult mai bine si in continuare! La fel, ma bucur sa aud ca Monalac se reface si aputu iesi cu copii in parc!!Incepe totul sa revina normal!!
Ankalaura ai avut o idee foarte buna cu impartirea bagajului in 3 sectoare... sincera sa fiu si eu am vazut diverse listute cu ce iti trebuie pt spital, dar cel mai bine mi se pare ca, fiecare dintre noi sa si+l adapteze la ce are ea nevoie!!Poate unele dintre noi punem accent pe unele, altele pe altele, si tot asa... Multe dintre ele sunt inutile, dar parca eu una, ma simt mai bine ca le stiu acolo!! Dar, si sa stai, vorba ta, cu ochii pe bagaj, sigur ma apuca nervii!!!Ufff, oi vedea atunci cand ma apuc de facut cat de voluminos este si in functie de asta incep si exclud!!!
Foarte frumos coltarul tau!!Sa stapaniti sanatosi toata bucataria!!!
Naty va cred ca sunteti un pic debusolati acum la inceput, dar pe parcurs toate se vor aranja!!Sunt sigura ca va veti descurca de minune!
Annaxena, din pacate si eu ca si celelalte fete nu prea detin sfaturi care sa iti fie de folos! Dar vad ca ca ti+au scris fetele care sunt deja mamici! Sper sa treci cat mai repede peste asta!
Mada mai rezisti?Si cu sarcina si cu mama?
Fetelor care sunteti din Bucuresti, cum suportati caldura?Ca eu cand stiu ca se apropie noaptea, nu stiu ce sa mai fac.... mor de caldura, de transpiratie, cu toate dusurile de pe fata pamantului!
Sunt prin zona!!
33+
irinuca_81 spune:
Lcazangiu felicitari si refacere rapida! Bebe David Andrei bine ai venit pe lume!
Anna e mare burtica, mi-au mai zis si alte persoane. De exemplu Duminica i-am scos pe fini la biserica (cum e traditia dupa nunta) si preotul a zis "Oauuu ce burtica mare aveti...cred ca o sa fie mare flacaul". Cand i-am zis ca e fetita nu prea i-a venit sa creada...ma rog...
De carat e adevarat ca o car mai greu...nu mai sunt sprintena ca pe vremuri si ma misc ca o ratusca, dar lasa ca trece si asta!
Irina37+ Amalia
bebitza
Tecky spune:
Lcazangiu felicitari pt aducerea pe lume a bb David Andrei! Sa fie sanatos si tu sa ai o refacere usoara!
Turturica sotul avea de luat zile de concediu de anul trecut,26 de zile pe care le-a luat acum,mai are 2 sapt de stat si isi doreste sa vina mai repede bb sa se poata bucura si el de ea.
Fetelor cati bb s-au nascut in ultima vreme,nu mai am rabdare,vreau sa vina si Raluca mea!
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 10 ZILE
irinuca_81 spune:
Turtu, Tecky . Eu ma gandeam sa ma vopsesc saptamana asta din nou satena pt ca e o culoare mai usor de intretinut si cand o sa vina asta mica ma gandeasc ca nu mai am timp sa ma duc sa ma vopsesc des...Mai vad eu saptamana asta cum ma hotarasc.
Irina37+ Amalia
bebitza
estrella80 spune:
Felicitari mamicooo si bine ai venit David Andrei!!
Multa sanatate amandurora si multa fericire!!
33+
Tecky spune:
Irinuca este adevarat ca blondul este o culoare foarte pretentioasa dar eu te sfatuiesc sa mai ramai un pic culoarea asta ca iti sta bine si stii vorba aia:vara se poarta culorile deschise si iarna cele inchise.
Va pup pe toate ca tb sa plec la cumparaturi!
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 10 ZILE
dana81 spune:
FELICITARI LCAZANGIU, BRAVO MAMICO!!! BEBE DAVID NDREI BINE AI VENIT SA CRESTI MARE SI FRUMOS
Ma bucur pt Teodora si SUN abia astept sa ajunga acasa si sa treaca peste toate necazurile astea!!!
34 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 6 SAPTAMANI
Marina_1609 spune:
lcazangiu felicitari!!! sa creasca bebe sanatos si frumos!!!
mada, turturica, da sunt din R Moldova si sotul e roman. Asa e , in Moldova e cu mai multe perechi de nasi la botez.
_
32+ cu ANA SOFIA
Poze
AMR 51 ZILE
Proiectul 2008 in derulare