Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 18
Caprioara spune:
Neata fetele,
Multam mult se sugestiile pentru lumanare si multi . Nu ma supar de nici o sugestie, doar de aia v-am intrebat, nuuuuuu ?
E cam incarcata, asa e, da' m-am luat si io in prima faza dupa ce am vazut in piatza (ca cica asa se poarta). Sa va dau niste linkuri sa vedeti www.partyshop.ro/produse.php?categorie=61" target="_blank">aici
si www.organizareevenimente.ro/produse/BOTEZ/LUMANARI%20BOTEZ.htm" target="_blank">aici.
Asta fu prima inercare cu ce aveam deja prin casa, materiale stranse in decursul anilor cu diverse ocazii. Dar pana la urma nu trebe sa fie "cum se poarta" ci cum ne place, nu? De aceea v-am si cerut parerea.
Acu am o problema, ce ma fac daca nu gasesc la sfarsitul lui august floarea soarelui adevarata? Zilele astea am vazut peste tot la florarese, cu 20.000 lei firul... Sa iau una artificiala preventiv daca gasesc un model reusit?
Mada, merci de desen. E misto desenata, io nu ma pricep la desen cine stie ce. Tu ai idei de idei, mi-a placut mult si buchetul tau de cununie.
O sa ma mai joc cu ce am prin casa, si o sa vad ce imi mai iese.
Ana, cum esti cu sanii?
Mai bag niste agitate pentru Rontzy:
Fetele cu AMR 1 zi, vad ca intrati in prelungiri .
Azi am imlinit si noi 38 de saptamani, adicatelea luna a 9-a, nu? Deci de acum ne putem astepta la orice . Dar si eu ca si Anka, am o socoteala sa nu vina bb macar pana pe 2 iulie. Asa ca o sa incerc sa fiu mai cumintzica cu efortul in perioada asta. Dar nici nu mi-as dori sa depasesc DPN-ul oficial...
M-am si cantarit. Am plus 13 kg (de la 56 la 69 la 1.69 inaltime), deci sunt in grafic. Dar asta e sigur din cauza caldurilor, ca altfel .
Ca tot vorbeam de kg, ma duc sa mananc ceva, nu de alta, dar crap de foame .
A, nu uitati ca de azi incep reducerile pe Laredoute, cica la ora 9 ora noastra.
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 38+
AMR 2 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Nati spune:
Buna fetele,
Ma bucur mult ca Thea e bine sanatoasa, doamne ajuta sa ajunga cu bine acasa.
Sun, curaj si rabdare, ce a fost greu a trecut.
Te pup!
Fetele intrebare, sfaturi, pareri!
Juniorul asta al nostru mananca ca un spart, din doua in doua ore el vrea lapte, de obicei bea cam 85ml, da de vreo 3 ori pe zi bea si 120ml.
E ok sa-i dau asa mult? Ar manca non stop, sper sa nu-l fac cimpoi hranindu-l asa de des si mai ales asa mult.
E mult sau putin?
Azi noapte iar a dormit in pat cu noi, nu vrea si pace in patutul lui, noroc ca patul nostru e imens ca altfel chiar ca ne chinuiam toti trei intr-un pat mic.
Nu am apucam sa citesc din urma, poate imi da asta micul o clipa libera.
Pup fetele, aveti grija de voi si bebeii.
mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
dana81 spune:
buna dimineata!!!!
Imi sorb si eu ceaiul de zmeur si am aruncat o privire pe aici..
HAI RONTZY nastere usoara mamico!!!
Bai dar la noi numai baietii vin primii? Unde sunt fetitzele? Mamicilor de fetizte ce faceti?
CAPRIOARA super cerceii, mi-au placut mult, sa-i stapaneasca Ilinca cu mult drag....iar cu lumanarea ce sa zic...nu m-as fi priceput mai bine asa ca...oricum te admir pt initiativa. O sg parere...Floarea soarelui naturala da mai bine zic eu, vb si tu cu floraresele si vezi in ce perioada o gasesti ....PUPICI
Bai pe mine ma termina tantarii, nu mai stiu ce sa fac...pe unde intra, am tot felul de aparate prin casa, cred ca din cauza zonei astea unde stau e plin de verdeata...offSTITI CCUMVA DACA ATUNCI CAND VINE BEBELINA AM VOIE SA MAI TIN APARATELE ASTEA IN PRIZA, ANTITANTARI? NU OR FI TOXICE?
DIANA bine ai revent acashica...pOZE?
34 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 6 SAPTAMANI
oanasm spune:
'neata burtici!
io tot ocupata sunt la munci..dar cu un ochi la voi!
rodikule nastere usoara inca odata si refacere rapida de tot!!!! iar bebelului sanatate muuulte si laptic de la mami! ...wow...peste 1 ora deja vei in operatie
putzosu meu inca nu s-a intors..adica ii simt capsoru clar sus...vinerea viitoare merg la dr..sa vedem, io sper sa se intoarca..ca psihic is pregatita d o naturala..dar acu' ma gnadesc nitel si la ceza...ca daca nu se intoarce caposu'!? (sotu zicea ieri ca daca va fi ceza nu va mai fi asa de palpitant..deci el vrea ADVENTURE frate)
no bun...pupici multi de tot si va urmaresc
Oana
30+ cu
o noua viata
filmuletz bb
dana81 spune:
OANA si eu pana luni, cand am fost la dr am zis ca nu s-a intors ca ii simteam capul intr-o parte si eram ffff sigura...dar surpriza era intoarsa si ce oi fi simtit eu nu stiu, oricum se misca in toata burta si nu ma mai chinui sa inteleg pe unde-i..asa ca nu ti face inca pb
34 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 6 SAPTAMANI
Ralu79 spune:
'mneatza,
Am venit si eu cu voi la cafeluta.
Ce ma bucur ca Teodora e stabila! Doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa mearga cat mai repede acasa!
Lorena- felicitari pt. bebe Andrei! Sa fie sanatos si tu sa ai o recuperare cat mai usoara!
Diana- bine ai revenit acasa!
Rontzy-- sa ai o nastere usoara si o recuperare la fel! Asteptam vesti de la sotul tau.
Adria- La multi ani si multa fericire
Tecky, Caprioara- cerceii Ralucai si ai Ilincai sunt foarte frumosi! Sa ii poarte printesele cu placere!
Tecky- ce frumoase sunt hainutele Ralucai!
Caprioara- aranjamentul pt. cristelnita mi se pare superb, dar cel pt. lumanare mi se pare prea incarcat de material. Te rog sa nu te superi pe mine, poate mi se pare mie De ce nu incerci sa mai pui niste floricele care sa "curga" in ghirlanda? Sorry inca o data daca te-am suparat. Acum vad ca la fel au zis si fetele, asa ca sigur nu o sa te superi pe toata odiseea si scapo si eu
Sursula- ce ti-a zis ieri la doctor?
Kimmy- cum se mai prezinta situatia?
Pupicei tuturor
Ralu
36+ Miruna
vias spune:
'neata gagici....sunt si eu pe aici...nu la o cana de , ci una de capucino....a avut grija Bujo de mine..
...aseara nu am mai intrat..am stat sa monitorizez contractiile...am avut la 15 min...si la un mom dar am zis...''eu merg la culcare, fie ce-o fi''...si am adormit asa de adanc, ca nici la toaleta nu am fost azi-noapte...si au trecut si contractiile....dar aseara ma cam speriasem...nu vreau sa nasc inca...
Rontzy
...sa ai parte de o nastere usoara, refacere rapida..si mult laptic fara dureri la bebe!!!
Cami 36s+, cu ??????
pustai
Nati spune:
lcazangiu, felicitari pentru nastere, si bine ai venit bebe Andrei printre noi!
Referitor la stocarea laptelui, aici sunt pungulite de 50ml, 100ml sau 150ml.
In spital cat am stat, am depozitat o groaza la pungi din astea, scriam pe o eticheta numele lui Matei, ziua recoltarii , ora si gramajul,apoi o lipeam pe punga.
Am intrebat aici si mi-au spus ca la congelator se poate tine doar o luna, in frigider 24 de ore, cand se scoate din congelator se incalzeste numai odata, daca nu a papat tot se arunca laptele nu se mai pune la frigider sau congelator.
Cand se scoate din congelator se pune intr-un bol cu apa rece, dupa ce s-a descongelat se pune in apa calda sa se incalzeasca.
Asa mi-au spus asistentele sa fac.
Cred ca am cel putin 3 litri de lapte in frigider, nu fac fata sa ii dau si la piept si sa-i dau si din congelator, cred ca am sa arunc din el dupa o vreme.
Gata, am plecat, a inceput sinfonia, prea mult timp liber am avut.
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Biribu spune:
nati tu da-i copilului cit cere, de asta si se recomanda peste tot alaptatul la cerere, si nu-ti face probleme de cit creste el. oricum in general copii alaptati la sin f rar devin obezi. ma bucur pt tine ca ai laptic suficient!!! pe aici se zice ca poti stoca laptele 3 luni??!
dana tu cred ca funduletul il simti ca ala e mai rotund asa
camy pai ai grija sa nu cumva sa nasti ca te luam la bataie noi astea in 40 de sapt
39+ AMR 1 zi
Mami de Anna (5.02.2007) cu
boticelina spune:
Buna dimineata fetele iubitele!
Ana cum se prezinta the boobs?
Nati ma bucur asa de tare ca-ti faci timp sa ne povestesti, eu tot astept si celelalte mamici sa ne povesteasca despre cum le merge lor si puilor...
Irda, Mona, Diana eu stau cu sufletul la gura dupa povesti, poze, fetelor care nasteti, nu ne parasiti...
Cine stie sa-mi zica si mie de unde fac rost de un wrap sau macar ce material sa cumpar ca sa confectionez unul? Eu tin tare mult la ideea de bonding si la contactul extins cu puiul...
Aaaa, si la voi exista obiceiul de a da un prosop si un sapun la moasa? Ca mie mi s-a spus de la obraz de catre asistenta lui doc sa pregatesc prosopelul si sapunul pentru maternitate...
Monica 37+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata
"If you are unware of your choices, then you have none"