Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dana merci..m-am mai linistit!!! na..acu' fie ce-o fi, io sper sa se intoarca..sotu zice ca are asa un feeling ca nu se intoarce...ca l-as bate!
boti ce se da la moasa? sapun si prosop!?? io de astea n-am auzit..si nici de cadou la nasi va' sa zica is cam varza
no bun...mai revin io..

Oana
30+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata!

M-am trezit cam devreme azi....pe la 6.
Si ce sa fac.....am facut o supita de rosii cu galuste din gris si acum mor de cald....
Cam toata noaptea am avut dureri de mijloc ca la menstruatie si ceva contractii....se apropie momentul oare???

Merg sa citesc din urma...

Oana la noi se da la moasa atunci cand ii face prima baita un sapun si un prosop. Eu i-am luat un gel de dus. E.....obiceiuri vechi....ce sa mai vorbim....

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel

AMR 9 zile

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!Prezenta si eu cu o cafelutza..
Ieri pana la urma , a trebuit sa fac ceva drumuri ( mai am de rezolvat o gramada de chestii inainte sa vina bebe..)Am citit din urma,sa vedem si ce anume am retinut:
Rontzy, sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos!!![majoreta

Lori, felicitari pentru bebe David!!! refacere rapida si bine ai venit pe lume David!!! Sa fii sanatos , sa asculti de mami si de tati si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata !!!

Irinuca , am vazut pozele...Iti sta foarte bine blonda!!! Si ce burtik mare ai!!! Imi place cat de mandra esti cu ea.

Avem vesti de la Sun !!! Ce ma bucur ca Theodora e mai bine, ca situatia s-a stabilizat!!!
Mona, ma bucur sa aud ca si tie iti e mai bine!!

MA DUC S AIMI FAC CEAIUL DIN FRUNZE DE ZMEUR!!!

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 55 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Biribu eu daca nasc inainte...ma impusc...nu vreau..eu mai am treaba...vb f serios!!!!...cred ca as fi singura gravida care in loc sa impinga......as crapa incercand sa im piedic nasterea

Nu nasc...azi nu mai am contractii...ma rog...nu am avut pana acum....dar scurgeri...la greu!!!!

Cami 36s+, cu ??????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata! Ne-am trezit si noi, dupa o noapte racoroasa si am dormit bineeeee de tot, ba chiar m-am invelit la un moment dat ca imi era rece!
Deci prezenta si eu cu cafeluta, se anunta din nou a fi o zi calduroasa vestea buna insa e ca azi s-ar putea sa avem din nou apa calda! Uraaaa o sa ma balacesc ca o rata toata ziulica ! Gata cu vorbaraia ca azi sunt pusa pe fapte mari:tre sa bag la spalat, vreau sa fac smotru , sa fac papica si sa ma si prajituresc ca de sf Petru e ziua sotului meu si vrea sa duca vineri la serviciu sa-si serveasca colegii!
Acu sa vedem cat ma tine harnicia!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Rontzy inca o tura de agitate:

Adria La Multi Ani si sa ai o zi cat mai frumoasa!
Boti eu stiu ca prosop si sapun se da la preot la botez nu la moasa la spital. Asta chiar nu am mai auzit-o, da mai stii...
Oana si eu zic ca ala e funduletzul cum zice Biri si la mine la fel se simte asa rotund.
Caprioara eu sincer lumanarile alea de pe site-urile alea mi se par horendous . Or fi la moda daca zic ei, , dar eu mereu am urat impopotonarile astea excesive, stil romanica, tone de voaluri volanase volanele, turnulete etc. Dar asta e parerea mea personala. Eu sunt adepta simplu si de efect, prefer florile naturale, normal. Aici la florarie de ex mergi cu lumanarea si ei au burete din ala verde de sta si se inmoaie peste noapte sau cateva ore nu mai stiu si il taie face gaura in el trage lumanarea prin el apoi il sculpteaza in fct de cerinte si florile se infing in el ca sa stea cat esti la botez sa nu se ofileasca. Acuma nu stiu cat ceri astia in ro la florarii ca stiu ca, cam exagereaza uneori asa ca daca e f scump mai bine mergi la astea de decoratiuni si cauti ceva care sa para cat mai natural.
Nati daca Matei cere si papa bine nu iti fa pb cum a zis si Biri cam greu sa devina obez mai ales daca e alaptat si mai ales la varsta asta. Ma bucur sa aud ca ai laptic din belsug si ca sunteti bine.
Diana welcome back draga mea! Abia astept povesti, impresii si of course poze.
Anamaria esti mai bine? A avut ceva efect unguentul?
Dana nu stiu cat sunt de ok alea pt copii, aici au scos acuma ceva pastile din astea pe baza de nu stiu ce plante etc da eu sincer nu as pune in casa pe langa copii mici. Poate is eu paranoica da si noi am renuntat la ele cand a fost fata mica mai degraba pui ceva uleiuri din astea naturale de la plafar intr-un castronel pe geam sau ceva, decat pastilele.
Biri mai sincer as face orice e nevoie da nu stiu ce sa fac sa o conving, creca chiar e ceva cu dpn-ul asta de 26 de se lasa atata asteptati. Vb ta macar sa stiu ca nu am suferit degeaba. Ca si azi dim ma intreaba bebica ce face tot acolo? Pai unde vrei sa fie o vezi tu in alta parte? Am fost azi noapte si am nascut si tie nu ti-am zis. Mai de unde le scoate nu stiu da ma calca pe ultimii mei nervi cu intrebarile astea mai mult sau mai putin retorice. E stresant tare cu chestiile astea vai nu ai nascut inca ok inteleg de la unii care nu ma vad des sa ma sune sa ma intrebe da ea sta cu mine in casa si numai asta ma intreaba ceva semne, nu vine? Vaiiii turbezzzz....
Vicky ms mult. Mie imi plac cehstiile astea gen aranjamente etc aici am cautat si eu pe net ceva idei ceva mai interesant si astia au niste minunatii la unele de iti sta mintea-n loc asa ca m-am dus frumos la florarie i-am zis lui aia exact cum vreau sa arate si daca poate sa o faca si normal am stat acolo cu ea si dupa vreo 40 de minute a iesit si lumanarea adik asta, nu s evede f bine ca nu e pozata f de aproape dar a avut cativa trandafiri roz si albi si ceva gerbera si restul au fost floricele din alea albe si niste verdeata sa nu se vada buretele ala. Am ales stilul asta pt ca alea cu flori curgatoare etc mie imi par mai mult de nunta decat de botez, mai ales ca stilul asta curgator se potriveste la buchetele de mireasa facute cu flori din astea mai exotice mai deosebite si pt persoanele inalte, in genere si la rochii din alea mai couture asa. De asta zic pt botez simplu si dragutz si daca se combina mai multe flori nu prea multe alegi una de baza si mai completezi pe langa cu ceva sa fie in ton si gata.
Mai ales daca se merge cum vrea Caprioara cu floarea soarelui e clar tre sa fie ceva mai simplutz pt ca floarea soarelui e o floare simpla naturala f frumoasa dar nu trebuie prea mult incarcata parerea mea tocmai pt ca e simpla si de efect.
Tecky ce sa zic mama o tot sacaie sa o bage in seama si etc da ei nu ii place ea vine ea cand are chef nu ii place sa ii tot stai in cap toata ziua si mama cam nu pricepe si fata cam fuge, da na ce sa fac eu i-am mai zis frumos da daca nu pricepe.
Uff azi se pare ca la noi e cam innorat poate nu poate sa gradinareasca si sta iar botoasa aici cu mine in sufragerie de parca a pedepsit-o cineva, e belea mai serios nici nu vb eu tot zic una alta ea nimic. Si apoi zice ca eu nu vb cu ea.
Vreauuu sa vina bebeeeee, sa am treaba multa sa scap sa nu ma mai intrebe daca e tot acolo cand evident e tot acolo.
Violeta spor la treburi.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 1 Zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Aoleuuu Boti eu acum am citit...tu zici de moasa de la spital??? ....pai la noi nu se cere....eu vorbeam de moasa copilului ( la Alex e sora sotului)

Poponetul bebelusului nu se unge cu nimic daca e ok.
Pudra de talc se poate folosi in iritatii dar in strat subtire, intins bine, fara gramajoare de pudra mai ales la pliuri.
Eu mai alternam crema de galbenele, cutadenul, bepanthenul si pudra cand a fost iritat.

Dana81 eu am folosit pastile de tantari la bebe, si la noi sunt foarte multi tantari. Nu a patit nimic.

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel

AMR 9 zile

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna ziua mamici,
Impreuna cu fiul meu care are 3 luni am venit pentru cateva saptamani in vizita in Romania si am adus si caruciorul cu noi. Mi-a fost foarte greu caci am calatorit singura pe avion si am decis sa nu il mai car si drumul inapoi spre casa. Este un Graco Quatro tour deluxe (http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010020&brid=2). L-am cumparat in USA, este o calitate foarte buna si sunt foarte multumita. Caruciorul vine impreuna cu scaunelul de masina, plus baza de la scaunel. Pretul pentru toate 3 este FOARTE ACCESIBIL in comparatie cu pretul afisat aici.:)) Acolo l-am folosit foarte putin prin cartier iar de cand suntem aici si mai putin, este in stare foarte buna si intretinut. Daca sunteti interesate scrieti-mi PM, va pot trimite si detalii si poze. Noi plecam acasa pe la sf. lui Iulie si il pot trimite
Va multumesc si va doresc o zi senina tuturor.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa cu pudra ca mi-am adus aminte deci noi la fata la fiecare schimbare de pampers o dadeam cu crema din asta cu oxid de zinc da nu pe funduletz ci numai la pasarica asa in triunghi pt ca daca nu o dadeam de la urina facea bubitze rosii, si nu treceau decat cu clotrimazole si doctorita mi-a zis sa o dau cu un strat mai generos la fiecare schimbare de pampers si nu o sa mai faca.
Pudra nu am folosit decat la gatutz si la sub brat si pliurile de la picioruse pt ca altceva nu a functionat ea transpira la pliuri si daca nu dadeam cu pudra ci cu crema tot mirosea pielea si se irita f tare pudra turnata usor in ploaie asa si apoi suflat excesul sau dai cu mana sa se intinda sa ramana numai asa un strat f subtire.
La noi numai asa a functionat.
Acuma depinde si de fiecare bebe, incercati si voi si vedeti ce li se potriveste la bebeii.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 1 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mada, biri o fi cum ziceti voi! sa speram ca eu fundu il managi da' e rotund mey...de numa! faine buci..n-am ce zice
mada moama...cred ca-ti vine uneori sa....iti inteleg senzatiile..adica na...mai ales textele astea "tot acolo e bb"..adica...uof...cam asa am si io o colega la servici...colega de birou...as putea s-o scalpez uneori! na...da incerca sa nu te mai enervezi..desi cred ca e greu...sau na..nu stiu..daca ii spui oare toate cele? adica: sa nu mai faca aia..sa nu mai zica aia...bla-bla...oare nu ar pricepe!?
violeta spor la munci!
cristina, flo
no revin ...sa mai lucrez oaresce

Oana
30+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput