Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dar Capri, inca o data, ne dam si noi doar cu parerea, asa ca nu te supara pliiiz; important e sa va placa voua

Didi 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anaxena da-te cu Asocilinul dupa ce te mulgi, nu foarte mult (cat un bob de mazare pt fiecare sfarcan, estimez eu) ca e foarte gras si aproape ca nu intra in piele, stai cu the boobs neacoperite si spala unguentul bine cu apa si sapunel inainte de urmatorul muls cu vreo 15 minute, deci chiar daca il tii si doar cate o ora el isi va face efectul. E un unguent local, nu trece in sange in cantitate mare, daca-l speli bine inainte de muls e bine. Eventual poti sa-l alternezi cu Garmastanul. Sper din tot sufletul sa te ajute

Caprioara si mie mi se pare incarcata lumanarea. Eu as scurta fusta, as micsora funda de tule fiindca e mult prea bulky si, cum a zis si Mada, as cauta niste panglica galbena satinata lata de vreo 3-5 cm latime cu care sa dai un pic de pretiozitate ansamblului. Daca nu te deranjeaza sa cosi, eu as face un fel de fusta, la 1/3 din inaltime as coase cu cusatura de insailat panglica galbena de satin, as strange cusatura ca pe gura de sac in jurul lumanarii; ar rezulta niste volanashe din funda de satin iar fusta lumanarii s-ar increti usor. Apoi as aplica floarea soarelui jerba, asa cam cum ai pus-o tu acum. E o sugestie, n-am mai imbracat lumanari pana acum, Mada sigur te va ajuta mai mult.

Monica 37+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky am vazut hainutzele f faine costumasul ala verde e super tare.
Didi ms mult.
Gata ca de cand zic ca merg sa ma intind si nu mai apuc, ca m-a pocnit insipiratia.
Pupici gagici nb su vp si ne auzim maine dim.
Rontzy pt ca eu is cu doua ore in urma voastra bag galeria de acuma, curaj maine tinem pumnii sa fie ok si asteptam vestile de la sotz:

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

caprioara, f dragalasi cercelusii. sa-i stapaneasca sanatoasa. Eu nu ma stresez cu asta. ii las mamei placerea sa se ocupe de cercei ca are hobby la bijuterii...

eu am fost la teatru si sunt f happy ca l-am vazut pe stefan banica. sunt fana inraita

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 51 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

gata,m-am dat,acum ce-o fi o fi...ii dau la bibe in noaptea asta si maine arunc laptele si apoi ii dau ei...sa vad cum reushesc

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, basca jos pentru idei de lumanari. Mi-au placut. M-am tot uitat si eu pe net la modele de lumanari, sa vad ce si cum se poarta, ca aici nu este obiceiul, asa ca o sa mergem cu poza la florarie :).

Vicky 39+ si Maya
AMR 2 zile

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uuuff, eu am insomnii si mor de cald. Azi incep soldurile, asa ca m-am uitat la ceva hainutze pentru Maya si finutz.

Sursu, cum ti-a iesit analiza?

Ronzi bafta azi!! Recuperare usoara si bebe sanatos!!!!

Vicky 39+ si Maya
AMR 1 zile

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Mada fa ceva, poate daca te urnesti si nasti tu se hotaraste si al meu .

eu nu mai cred in povestile cu colul scurt/dilatare, pericol de nastere prematura... pai eu il am asa de 2-3 sapt. si numai de nastere nu vad vreun semn...

turtu crek ai dreptate, o sa stea asta numai in fustele mele ... sa vedeti aici soacra ce ma fac eu te inteleg cum te simti ca ai timp mai mult, mie tot nu-mi vine sa cred ce bine e acasa, cu anna am muncit ca un ciine pina am nascut....

annababy ti-a zis bine prietena ta, infectia cu Klebsiella in general e f severa, nu prea merge la tine fara nici un simptom. plus ca eu nu am vazut infectie urinara cu un sumar de urina absolut normal pina acum, si am vazut destule...cred ca a fost contaminare de laborator, eu as mai repeta odata testul, si daca sumarul e tot ok stai linistita.

Flo

Diana bun venit acasa, mult laptic si bb cumintel! cum a reactionat Iulia? sunt tare curioasa...

Caprioara luminarea si eu as face-o mai putin stufoasa, dar e chestie de gust pina la urma. cum a zis si mada imi place sa se vada luminarea, florile le-as prinde cu o panglicuta simpla si un pic de voal in jur.

vicky pai da-i drumul la cumparaturi! eu n-am scuza cu soldurile ca astia au sale-uri mereu

Ronzi sa ai o nastere usoara si bb sanatos!

pt Teodora

39+ AMR 1 zi

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

vicky acum am remarcat, si tu AMR 1 zi? pai ce facem domne', o fi de vina DPN-ul asta de 26, nu se urnesc astia deloc??? nu mai am rabdare, macar sa stiu de ce trag aici cu soacra-mea, ar fi culmea sa fi petrecut aceasta saptamina minunata cu ea degeaba si puturosul asta sa vina dupa ce pleaca ea

am uitat: anaxena ce-ti mai fac sinii?

pt Teodora

39+ AMR 1 zi

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata fetelor!
Pt Rontzy:

Mada si mie imi place costumasul verde,este tare haios,mi-ar fi placut sa aibe bluza cu maneca scurta dar se pare ca cei care l-au facut nu au fost prea inspirati,pantaloni scurti si maneca lunga. Lumanarea arata superb cum ai desenat-o,imi inchipui cum ar arata in realitate.Buna idee i-ai dat lui Capri. Cum se intelege Ari cu mama ta?

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput