Dar viitorul ei?....

Dar viitorul ei?.... | Autor: viorela hoff

Link direct la acest mesaj

Am deschis netul sa mai citesc ziarele, am dat peste stirea aceasta, mi s-a facut rau.
Parca ar fi expusa spre vanzare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Ingrozitor!

DAR aceste poze trebuiesc sterse. Nu conteaza banderola de pe ochi. Este un abuz si cu banderola. Expunerea ei fizica asa este un abuz. Nu al tau Viorela ci al acelui site!
Aici asa ceva intra sub incidenta legii, care poate avea bratul lung (site-uri care accepta, care pun link-uri, cei care viziteaza, etc.).
Incalificabil si inadmisibil !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu cred ca este doar o fetita rasfatata de mama ei .
Pe alt site spunea cineva ca ii cunoaste familia , sunt rromi, o familie normala , iar fetita pur si simplu e rasfatata si adorata de toti.
Mie nu mi se pare nimic sexual aici .
Si vorba cuiva, mai trist decat sa vad o fetita cu lanturile la gat este sa vad o fata de 13 ani cu fusta pana in fund i push up pe strada.
Parerea mea...

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Nu vreau sa mai intru in polemica cu nimeni, asa ca ma opresc aici cu postarile. Asemenea poze, aici, nu sunt tolerabile.

Ideea ca daca ar fi dintr-o anumita etnie, ar face aceste poze mai acceptabile moral este rasista fiind echivalenta cu a spune la oameni normali e abuz, la sub-oameni e bine si asa.

Tolerati si apoi cand vedeti consecintele transformarii unei fetite in "obiect sexual" sa nu va uitati in laturi ... sa va uitati la voi ca la niste complici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Sneeuwklokje

Nu vreau sa mai intru in polemica cu nimeni, asa ca ma opresc aici cu postarile. Asemenea poze, aici, nu sunt tolerabile.

Ideea ca daca ar fi dintr-o anumita etnie, ar face aceste poze mai acceptabile moral este rasista fiind echivalenta cu a spune la oameni normali e abuz, la sub-oameni e bine si asa.

Tolerati si apoi cand vedeti consecintele transformarii unei fetite in "obiect sexual" sa nu va uitati in laturi ... sa va uitati la voi ca la niste complici ...

--------------
"You know what despair is; then winter should have meaning for you."

A fost pe aici o discutie despre rromi , iar cei acre erau impotriva lor mi-au explicat ca nu am cum sa ma declar simpatizanta pt. ca eu nu ii intalnesc pe rromi.
Cand am spus ca am prieteni rromi mi s-a spus ca da , dar oricum nu sunt casatorita cu unul , ca sa pot sa vorbesc.
E hilar cum pe forumul asta parerile contradictorii se transforma in adevarate razboaie , reclamatii fara sens la moderatori , jigniri.
Snee draga , eu iubesc negrii. Eu vroiam sa fiu negresa/mulatra.
Am prieteni rromi si joc baschet cu arabi , tunisieni, oameni de culoare. Asa ca te rog eu , cand acuzi , fa-o bazandu-te pe niste argumente , si nu doar pt. ca nu esti de acord.
Rromii au alta cultura. Printre altele se mandresc la fetitele lor cu cozile pana la brau impletite cu tot felul de fundite , cu lanturile mari de aur , cu margele si haine sclipicioase.
fetita asta a ajuns la varsta la care o imita pe mama , varsta prin care am trecut cu totii.
Poate foarte bine sa fie ceva sexual dar poate sa nu fie.
In opinia MEA nu este , este o doar o fetita care vroia sa se imbrace ca mama si ca tantiile in reviste.
In opinia MEA.
Nu trebuie sa fie iscata nici o polemica aici , fiecare isi spune parerea, tu crezi ca e ceva sexual , eu nu , samd.
Nu e nevoie de acuzatii de rasism si altele.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Da' stii ce? intrebarea e ce credea mama nu fetita...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Miss DJ, 12 yo, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out 'n stuff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

XIO, de la a imbraca fetita in hainele mamei si a expune pozele pe net e cale lunga, parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mi se pare scandalos.
Eu nu le-am inteles niciodata pe mamicile care se grabesc sa isi maturizeze copilul.
Insa, daca ma uit prin magazine - este o tendinta aproape acceptata. LA hainute de copii sunt tot felul de piese de imbracaminte trashy, machiaje pentru fetite, rujuri, etc.

Este o tendinta bolnava de sexualizare a societatii in dauna puritatii. In dauna lucrului simplu, a educatiei. Un efect al comercializarii. Comerciantii profita de frustrarile ascunse ale mamelor. Ce nu au putut ele deveni, fi, avea ... incearca sa faca cu fetele lor.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nu stiu daca linkul pus de viorella merge, nici nu incerc.
As ruga moderatorii sa il stearga, din motivele invocate de Snee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

la cate mame si adolescente sunt fan monica columbeanu...nici nu ma mai mira.
toata lumea are impresia ca a fi model e ceva extraordinar, nu-ti bati capul, castigi bani...
eu cred ca pentru asta a postat acea mama pozele. poate o remarca si pe fetita ei cineva si o "baga" intr-o reclama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Nu e normal ca asemenea poze sa apara pe net, asta e clar. Iar parintii trebuie sa fie responsabili cand e vorba de limitele emanciparii copilului, in functie de varsta. Din pacate, nu toti gandesc la fel.

Insa copiilor le place sa-si imite parintii. Eu tin minte ca pe la trei ani plangeam de mama focului sa-mi faca si mie unghiile.Si mama saraca la un moment dat ceda. Odata, eram in clasele primare, a uitat sa mi le stearga si m-am dus asa la scoala. Dumnezeule, ce scandal! M-a scos invatatoarea in fata clasei, ca exemplu negativ probabil. Nu mai stiu la varsta aia cum m-am simtit, dar acum mi se pare ca respectiva invatatoare a fost penibila, indoctrinata probabil de morala "sanatoasa" comunista. Azi, daca as mai vedea-o, i-as spune ca nenorocita aia de oja nu m-a facut s-o apuc pe "cai gresite" si ca de fapt educatia si mediul in care cresti este important si nu atat cu ce haine te imbraci sau daca la 3, 4, 7 ani iti doresti oja pe unghii.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput