Dar viitorul ei?....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Cred ca un psiholog ar putea explica mai bine de ce unele mame incearca sa le fure copilaria fetitelor lor, transformandu-le in mici femei ca si cum inversandu-se rolurile,mamele s-ar juca cu papusi Barbie.
Am vazut mai demult un documentar cu un concurs care era un fel de alegere Miss printre fetite;acestea erau instruite,aranjate si carate prin toata America.
Pe langa faptul ca aratau grotesc machiate si coafate am inteles ca erau victimele propriilor mame frustate si ambitioase dar si ale unei industrii intregi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

SI eu am vazut un documentar despre concursurile alea grotesti din America. Eu nu inteleg cum intr-o tara in care si privitul poate fi hartuire esexuala, se permite exploatarea unor copii la modul ala penibil. SInt imbracate ca niste femei usoare, machiate, danseaza aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Oribil si grotesc sunt termenii care mi-au venit in minte cand am vazut pozele acelea. Nu pot sa nu ma gandesc care va fi tendinta de "educatie" a acelei fetite. Inceputul e "promitator".

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

quote:
Initial creeata de viorela hoff

Am deschis netul sa mai citesc ziarele, am dat peste stirea aceasta, mi s-a facut rau.
Parca ar fi expusa spre vanzare.

pai daca tu ai vrut sa citesti ziarele, de ce ai pus subiectul asta? ca sa ne dam cu parerea in legatura cu ce?????
ca e clar si limpede ca lumina zilei ca oricine se oripileaza la vederea lor!
ce ar fi de comentat? de dat cu parerea? de analizat?

se fac presupuneri fara temei! cine vrea sa faca ceva, exista politia care se ocupa cu astfel de cazuri.
dezbaterile noastre chiar nu ajuta acest copil, daca ar fi intr-un real pericol!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

nu stiu ce sa zic dar mai nou se intra pe bloguri sau pe hi5 si iau poze deacolo ca sa-sifaca ziarul publicitate ca ce buni is ei.daca citesti in cancan ai sa vezi ca multe subiecte sunt facute pe poze..

daca i-am facut poze dezbracate nu inseamna ca o vand.Cred ca am si AICI IN ALBUM:

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Care e de fapt stirea ,despre ce discutati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Linkul a fost sters din cauza continutului inoportun ptr acest site
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Daca tot ati sters link-ul de ce nu inchideti subiectul? Sa va place sa discutati discutie?

Mergi la inceput