Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)
Raspunsuri - Pagina 5

anca81 spune:
Mami de Alexa multumesc, prietene adevarate ca de obicei
Aly_c20, sunt exact ca tine, am contractii multe intr-o zi, uneori 30 sau chiar mai multe, alteori - mai putine. Oricum media e de aproximativ 20. Si eu obosesc, ies din casa foarte rar si incerc sa nu fac efort. Hehehe, Carla e la fel ca si Sebi, noaptea cand merg la shushu se trezeste si ma anunta ca e acolo, dupa aceea adoarme. Seara in schimb, e veselie mare in burtica lui mami.
O burtica mititica 29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas

andy.p spune:
Aly imi pare rau ca ai contractii,dar e bine ca te si plimbi.BB devine din ce in ce mai puternic asa ca miscarile lui vor fi tot mai energice.Ce simti tu sunt loviturile in col,e normal,sunt zile in care si eu le simt asta depinde de pozitia in care sta bb.Cand se intoarce si numai loveste e mai bine vei vedea.27+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

babytza spune:
Buna dimineata burtici !!!
Ce zi vom avea azi...Cod galben
Aveti grija toate cu iesitul pe afara...
Anca multumesc pt ulei, o sa intru de acasa pe site, le munca nu ma lasa programul sa deschid nimik...
AndyFelicitari pentru examene !!!!!!!!LA MULTI ANI a_Rose!!!!
multa sanatate si bebic in grafic !!!!
Pooooop toate mamicile Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru

andy.p spune:
Anca iubita nu mai ai mult.Ai vazut ca trece timpul in favoarea ta si a Carlei?27+
bbelina

300 spune:
Buna dimineata si de la mine! Zumzaiti asa d emult ca eu oricat as avea de spus ceva ori o fac cu intarziere, ori devine off topic .
A-rose la multi ani si petrecere frumoasa in continuare!
tzitziri multumesc :) vreau si eu perna de-aia, fac pe naiba-n 4 si tot imi iau una cat de repede ca nu mai am loc nicicum. Ieri seara l-am trimis pe barbatu-meu intr-un perete ca asa bine stateam de-a curmezisul patului...
andy.p eu am un ventilator super silentios. AC nu pot pune deocamdata ca nu stam la casa noastra L-a luat sotzul din Carrefour, cu picior, se roteste si are 3 viteze. Arata clasic si nu mi-aduc aminte ce marca e.
ratonelu da-mi te rog un PM (iar nu-l ai activat).
andy_galro felicitari mamicii harnicute si studioase !!
Cred ca o sa imi iau si eu CM o perioada dar singura mi-e groaza sa stau. Dar pe zi ce trece sunt din ce in ce mai lenesa.
{pup] pe toate. 24+

monica_dicut spune:
NEatza si de la mine
A_rose LA MULTI ANI!!!!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi, sa ai un bebe sanatos si mancacios.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

andy.p spune:
300.De ce tre sa stai singurica??Suntem si noi pe aici.
27+
bbelina

anca81 spune:
Andy.p, da, mergem inainte si sunt fericita pentru fiecare zi care trece cu bine. De abia astept sa merg la eco sa vad ce mai face grasunica mea
Babytza, Gynipral - 4 jumatati/zi si Utrogestan 2/zi. Mai iau si cate un No-Spa din cand in cand pentru dureri.
O burtica mititica 29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas