Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

cand mergi la eco Anca?La cluj sau la tine?Eu pana la inceputul lui iulie nu mai merg.Nu mai e mult.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

alina, alinushca, 300, babytza multumesc din suflet...chiar a contat ca mi-ati tinut pumnii.....va si ma bucur ca suntem, alaturi una de alta si la bune si la mai grele ca doar asa trebuie
aly ai grija de tine si cred ca ar trebui sa stai in patuc mai mult si sa te odihnesti...multa sanatate

26+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by andy.p

300.De ce tre sa stai singurica??Suntem si noi pe aici.

27+bbelina

Asa e :) Dar eu am trait toata viata intr-o casa plina; daca e pustiu in jurul meu imi iau campii.

Ahhh m-a pocnit o greata de simt ca mor. Poate e de la foame? De la caldura? Am mancat doar cateva caise.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Anca, asa cum zicea si Andy, nu mai e mult! Si o sa ne tinem scumpii in brate.abia astept!
Anca, apoi...poate da ti o petrecere in pijama...u si carla, faceti-va de cap, daca tot sunteti singurele!Poate chemati si un stripper :))
Andy.p,dar oare loviturile alea din col nu l pot face sa se deschida? ca, colul meu nu era in conditie fizica prea buna

27+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Aly nu cred ca loviturile pot deschide colul.Dar colul tau cum e?Al meu la ultimul control era lung si un pic deschis.Dr.mea nu mi-a recomandat repaos la pat,ma gandesc ca daca era ceva pericol mi-ar fi spus.
300 mananca nu sta asa ,si bea multe lichide.Nu te juca cu canicula sa ti se faca si mai rau.Si stai la racoare.

27+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy.p, saptamana aceasta am programare la eco, joi. Dar daca ma simt bine o imping pe saptamana viitoare. La Cluj dupa 15 Iulie trebuie sa merg.

Aly_c20, foarte buna ideea ta! Dar fara stripperi ca trebuie sa ferim copila de ispite si tentatii Cred ca daca ar fi dupa taica-sau, nici intalniri nu va avea pana pe la vreo 25 de ani, iar atunci doar daca mergem si noi cu ea. Protectie 100%, ce mai!

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca tu ai palpitatii de la Gynipral ? Mie imi era tare rau cand le luam....Am scapata totusi repede. Dupa 3 sapt a zis dr ca e colul ok(40mm) si contractiile mai rare si mai slabe si raman doar cu no spa..

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, am avut palpitatii la inceput. Acum doar din cand in cand. Cea mai mare spaima am tras-o cand am luat o pastila intreaga (aveam contractii extrem de puternice si dese) si mi-a ajuns pulsul la 147 batai/minut. Acum iau doar cate o jumatate la 6 ore si e OK.

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

va multumesc pentru urari !!!! va invit pe toate la deva
la pizza, praji, sangria, santal si ce-om mai gasi pe aici !

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pizza, sangria...

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput