Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

July pentru schimbarea prefixului!!!!

Felicic bafta la eco si sa sti ca ramane valabil pt 1 iulie. M-am hotarat.

clau, ma bucur ca esti ok ai grija cu calciul te rog. Iar MommyMagda ce a patit? De unde sti ca are probleme?

dulce dulce si restu lumii, va citesc, dar azi am avut sef, acum a plecat si sunt mai linistita.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 81 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Vad ca linkul cu poze nu se deschide, asa ca va trec un link catre pagina generala, unde am pus trei poze facute ieri, deci intrata oficial in trimestrul III , si o poza cu camera lui Luca: POZE TRIM III

In poza, culoarea camerei lui Luca pare usor mai inchisa decat in realitate, dar nu e foarte mare diferenta. Cum va spuneam, mobila va fi alba, deocamdata camera este goala!

Multumesc fetelor care se gandesc la noi la eco!!!

27+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, nu imi e clar unde ma duc .
Asa e cand am doctor bun si intr-o parte si in alta.O sa imi pun pe hartiuta avantaje si dezavantaje si intr-o parte si in alta si sa vedem ce iese..oricum trebuie mai intai sa ajung la 36 de saptamani sa pot decide singurica ce si cum.
Tu te-ai hotarat clar unde?Sau nici nu ezitai?

25+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July si AlexaM, felicitari pentru semnatura noua

Clau_geo, bine ai revenit, offf, imi pare rau ca ai probleme cu somnicul, poate si din cauza caldurii. Sper sa fii mai bine in zilele urmatoare. si ai grija de tine.

Piersicutza, foarte frumoase pozele, esti foarte draguta. Rochita mov e super misto si iti vine de minune.

Edit: Eva, burticul tau a crescuuuuuuut muuuuult. Ce bine arati! Imi place cum ati aranjat living-ul Si a iesit bine si verdele din camera lui Luca, e foarte linistitor si va merge de minune cu mobila alba.

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

eu, de aseara, mai am o problema...
credeam ca e lucru stabilit numele fetei. sotul a zis : Ana Maria. toata lumea a sarit ca e prea simplu, prea asemanator cu numele meu, etc. cand auzeau numele, vedeam un soi de dezamagire pe fetele lor. nu m-a interesat desi eu am zis ca mi-ar placea mai mult Ruxandra Maria sau Roxana Maria. insa, taticul a zis ca el vrea Ana Maria. si asa s-a chemat fata, asa i-a zis si lumea in burtica si toti ma intrebau ce face Ana Maria... aseara, a venit de la o intalnire cu mamica lui si a zis ca soacra s-a exprimat ca Ana Maria nu e prea grozav, ca Ruxandra e nume de domnitza, ca si Roxana e frumos... acum nu mai stiu... pe fata mea cum o cheama???? voi ce ziceti??? care va place mai mult din cele 3 variante de mai sus????

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

a-rose, mie personal imi place mai mult Ruxandra Maria. Roxana nu imi place....Ruxandra e mai...semet...desi cred ca toata lumea o sa ii zica Andra..si nici asta nu ar fi rau

25+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

A_rose, mie imi place Ana Maria, e un nume elegant si simplu. Si Ruxandra e frumos. Ei, mai aveti destul timp sa va puneti de acord, oricum important e sa va placa voua, intotdeauna se vor gasi "carcotasi" indiferent de ce veti alege.

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor nu mai am rabdare deloc pana maine cand ajungem la morfologia fetala. Ma rog la D-zeu sa fie totul bine si sa fim sanatoase. Da am niste emotii...

Bafta Felicic la ecografie. Sa auzim de bine.

22+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

July si Alexa felicitari pentru semnatura noua

Clau mie dr mi-a dat tratament cu Ca cu vit D timp de 2 sapt, vb cu dr ta, poate e bine sa faci siu tu tratament, in perioada asta bebe ia de la tine cam tot.

A-rose mie imi place Ana Maria .

Eva am vazut pozele tale si arati super

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

tzitzi la mine nu e problema de hotarat, eu am un singur medic, care e doar la euroclinic :) Problema e sa ajung eu la 36 de sapt, ca altfel Polizu ma cheama (stiu sigur ca acolo ma trimite daca e vorba de ceva). Oricum, singura mea problema ar fi ca n-as naste cu doctorita mea daca m-ar apuca mai devreme, in rest am capatat asa, sa o chem seninatate sau nesimtire... as fi in stare sa ma duc oriunde, doar sa fie bine Am hotarat ca nu ma mai stresez, cum o vrea bebelina!
a-rose si mie personal Ruxandra imi place mai mult, dar important e sa fii tu impacata cu alegerea... inca mai ai timp, asteapta sa vezi care iti face cu ochiul :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput