Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)
Raspunsuri - Pagina 12

andy.p spune:
andreutac si bb-lina mea are zile cand e activa raaau si zilele cand imi mai da asa cate un sut sa nu uit.E normal.Si da eu sunt convinsa ca le transmitem starile noastre,cand eu sunt agitata ea nu face multe miscari ,iar cand am o stare buna atunci si ea e miscareatza.
July ce mari sunteti,felicitari
AlexaM felicitari si tie ptr schimbarea semnaturii
a_rose am doua prietene care au nascut prin cezariana si au avut lapte pana prin luna a noua,asa ca ...nu cred ca are vreo legatura.27+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

JulyMorning spune:
Multumim de felicitari, fetele!
Alexa, e vorba de 22 august, nu iulie :) Atunci voi avea 38 de sapt si 3 zile, deci e ok.
_
Our future determines our past
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

babytza spune:
Tocmai am citit ca Thea fetita lui Sun este stabila si papa laptic de la mami prin gavaj...
Este tare nerabdatoare sa ajunga acasa cu printesica ,dar fericita ca bebelina este bine... Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru

AlexaM spune:
Scuze...am scris aiurea dar am inteles bine...22 august...dar parca tot mi se pare devreme...sau inca nu m-am obisnuit eu cu ideea ca trebuie si sa iasa... Neuron gravid ce sa-i faci..
Si la mine bebe este mai activ in unele zile si mai linistit in altele...dar poate fi vorba si de cat de ocupate suntem noi...cala mine coincide zilele in care este el linistit sunt eu ocupata asa ca poate...pur si simplu nu sunt suficient de atenta la el...
Sanatate multa! 30+
Matei

JulyMorning spune:
Alexa, de la 37-38 de sapt se considera matur bebele, nu mai e prematur. Eu am oareshce de furca cu tensiunea; am avut si IR-urile la limita superioara, nu au crescut, dar nici nu au scazut. Asa ca o sa fiu sub supraveghere, dar e posibil ca dupa 37-38 de saptamani sa-i fie bebelinei mai rau la mine in burtica decat afara. O sa vad la urmatoarea eco cum mai stam si in functie de asta o sa stabilim, nu e definitiv momentan.
_
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

clau_geo spune:
Buna tuturor burticilor si bebilor
Mi-a fost dor de voi toate si v-am simtit lipsa mai ales atunci cand nu ma simteam foarte bine si nu aveam cu cine sa impartasesc.
Am avut si inca am netul blocat din cauza unui virus insa de maine sau poimaine sper sa imi reiau activitatea pe forum
Norocul meu cu Feli ca m-a sunat ca altfel nu mai stiam nimic de voi. Mammy Magda imi pare rau de tot pentru problemele prin care treci si sper din tot sufletul sa se rezolve cu bine si repede si sa ne mai intalnim macar o data toate, la o terasa in parc. promit sa vin de data asta
Nu am apucat sa citesc din urma deoarece nici in acest moment nu am acasa internet si sunt prin vecini, asa ca nu stiu cum sunteti fiecare si in ce etapa de dezvoltare.
Eu am luat cu bine examenele, ma simt relativ ok (mai putin cu calcemia ca e foarte mica si fac des caderi de calciu si cu somnul - dorm maxim 2 ore pe noapte), bebelina mea este si ea sanatoasa, e grasuta are 1.400 gr si a cresut binisor de la ultima eco. DPN a scazut si la noi la 04.09.2008, insa dr. mi-a zis ca perioadele de crestere sunt diferite in ultimele 2 luni asa ca ea lasa tot termenul de 16.09.2008 ca fiind cel final.
In weekendul asta plecam la mare 2-3 zile si sper sa ma relaxez si sa dorm ceva mai bine.
Va pup pe toate (dar mai ales pe Feli, July si Mamy Magda) si sper sa fiti bine si sa aud numai vesti bune data viitoare cand voi reusi sa intru pe forum.
26+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 93 ZILE

a-rose spune:
si eu am observat ca atunci cand sunt agitata, fata sta linistita insa cand ma intind in pat, ma saluta de fiecare data. ma intreb mai mereu daca atunci cand se misca asa de tare o deranjeaza pozitia in care stau si trebuie sa mi-o schimb sau se joaca si se simte bine in burtica? de multe ori ma intreb care este pozitia in care sta pentru ca eu, pur si simplu nu stiu cum va dati voi seama de treaba asta.
am si zis ca la urmatoarea eco o sa-l rog pe doctor sa-mi spuna unde ii este capul si unde picioarele, numai asa, ca sa-mi fac si eu o idee. 26+
rose

Piersicutza spune:
quote:
Originally posted by a-rose
si eu am observat ca atunci cand sunt agitata, fata sta linistita insa cand ma intind in pat, ma saluta de fiecare data. ma intreb mai mereu daca atunci cand se misca asa de tare o deranjeaza pozitia in care stau si trebuie sa mi-o schimb sau se joaca si se simte bine in burtica? de multe ori ma intreb care este pozitia in care sta pentru ca eu, pur si simplu nu stiu cum va dati voi seama de treaba asta.
am si zis ca la urmatoarea eco o sa-l rog pe doctor sa-mi spuna unde ii este capul si unde picioarele, numai asa, ca sa-mi fac si eu o idee.26+
rose
Si eu am exact aceeasi problema si la fel ca si tine, am zis ca la urmatoarea ecografie o sa intreb medicul unde e capul si unde sunt picioarele. Sper sa nu-mi raspunda ca oricum isi schimba pozitia tot timpul.

Piersicutza

tzitziri spune:
July, felicitari pentru implinirea celor 30 de saptamani..ce repede a trecut timpul!
LA noi pozitia lui bebe de vreo luna cel putin era cu capsorul in dreapta si cu piciorusele in stanga....asa ca mie mi se parea ca da cu piciorusele in timp ce el dadea de fapt cu capul. 25+
bebe David

JulyMorning spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
July, felicitari pentru implinirea celor 30 de saptamani..ce repede a trecut timpul!
LA noi pozitia lui bebe de vreo luna cel putin era cu capsorul in dreapta si cu piciorusele in stanga....asa ca mie mi se parea ca da cu piciorusele in timp ce el dadea de fapt cu capul.25+
bebe David
Multumesc, tzitzi!
Si la mine la fel statea la ultima eco... de fapt la toate: capul in jos, putin in dreapta... Tu ce faci, ramai la euroclinic?
De vreo 2 sapt la mine este foarte activa, dar in special dimineatza si seara-noaptea. Azi noapte cel putin m-a sutat odata de m-am trezit

_
Fasolica

Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S