Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)
Raspunsuri - Pagina 11

babytza spune:
Andreuta bebelul meu este foarte activ de obicei, dar ieri a fost taaaare puturos. Nu a miscat mai deloc. Am simtit la un moment dat cum sughita. A fost foarte interesant, am simtit asta prima oara...
Ma ingrijorasem putin ca e puturos, dar azi a luat-o de la capat.. Cred ca danseaza la cordon acum Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru

ratonelu spune:
babytza....nu mai stiu in mom asta unde era cinema-ul asta.....
andreutac,si io am problema asta.al meu e f activ tot timpul....dar de ieri e f ffff puturos....chiar ingrijorator de puturos.
poate de la caldura?
pe cuv....al meu si dim si la pranz is seara....mai indiferent d pozitie....e super agitat...dar acum nu mai e de ieri...abia l-am simtit de dim f putin....sau poate mi s-a parutnu vreau sa-mi fac ganduri negre.
carla,27+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

andreutac spune:
Multumesc Tzitziri si Babyta.
E drept ca nici eu n-am fost intr-o stare exceptionala, dar nici rea. S-or transmite toate starile mele? Ca daca e asa, incercam sa nu ne mai supere sau streseze nimeni.
Andreea25+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

babytza spune:
Ratonelu , este langa muzeul de istorie de la Universitatii. Valentina
25 +
Matei

JulyMorning spune:
Deci sa le luam pe rand!
vecinico tin pumnii la eco... daca stiam ca te duci asa devreme la eco, te asteptam ca am fost pe acolo de dimineatza
irina hai cu vestile bune!
a-rose La Multi Ani!! Sa fii sanatoasa si sa ai o zi de nastere minunata si cele ce vor urma cel putin la fel.
Io, cum am zis, am fost la doctor de dimineata. In principiu mi-a stabilit data pt cezariana: 21/22 august. Dar mai vedem dupa eco de pe 10 iulie. I-am zis ca 22 nu prea as vrea, ca e ziua mea M-a intrebat daca am de gand sa petrec la greu, si sa facem dupa cezariana
Plus ca azi schimb semnatura !!
Facem 30 de saptamani.. wow, am schimbat prefixul!!
Am citit vreo 12 pagini din ce ati scris, asa ca evident ca nu mai stiu mai nimic. revin pe parcurs.
_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

babytza spune:
WOW....July ce mari sunteti !!!!!!!!!!!
Felicitari si la mai mult !!!! Valentina
25 +
Matei

ratonelu spune:
babytza...multu....cred in week-end mai dau o raita.
july...flicitari!ce amri sunteti!
dar faci cezariana ca ai probleme....sau ca as avrei?
stiu poate ai mai spus....dar io-s foarte uituca ,....nu retin nimic.
o s ama blameze unele fete....dar ce sa fac ....vreau cezariana neparat.
carla,27+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

a-rose spune:
fetelor, pupic inca o data si de o mie de ori !
cred ca mi-am disperat colegele. azi am vorbit non stop la telefon. mi-e si rusine...
oare o fi adevarat ca mamicile care nasc prin cezariana au mai putin lapte decat cele care nasc natural? ma cam sperie treaba asta pentru ca pe mine ma asteapta o cezariana....
rose

AlexaM spune:
La multi ani a_rose!!!! Multa sanatate si fericire.
July, si eu tot azi am facut 30 saptamani...nu e cam devreme 21/22 iulie pt cezariana... eu ma gandeam ca o sa se intample ceva mai tarziu si parca m-a luat asa putin cu transpiratii cand ai spus data...
Eu ma duc maine la medic dar nu stiu daca o sa fixez ceva...morfofetala de trim 3 fac pe 9 iulie...poate dupa asta sa fixez data.
Tu ai facut eco?
Mersi mult!
Sanatate maxima!
AlexaM 30+
Matei

_irina_ spune:
Andreea la noi a ramas ca si inainte. Adica al meu moare de cald si eu mor de frig. Azi noapte m-am trezit de frig si m-am invelit cu o pilota subtire. Voiam sa il trezesc si pe el sa nu zica dupa aia ca bat campii dar mi-a fost mila si m-am culcat la loc.
27+
- Andreea