Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu sunt Roxana Maria

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca, da a crecut "burtica", si precum vezi e perfect rotunda! E ca un balon perfect rotund de la inceputul sarcinii. Asa ca miturile cum ca burtica de mamica de baiat e tzuguiata...raman babisme!

Vom vedea daca am sarit de un kg jumatate in cateva ore! Oricum, mari suntem clar, nu exista dubiu!

A-rose, imi place fff mult prenumele Ana, Maria e la fel de frumos, acum vezi in ce forma le combini, impreuna sau separat! Timp sa va hotarati mai esta!

Andreutac, eu m-am panicat fff tare sambata. Am tot alergat cu al meu prin Ikea, ne-am agitat, si seara acasa Luca era cam apatic. De-abia cand i-am dat inghetata a inceput sa miste. Nu iti spun ca am inceput sa plang si sa il implor sa dea din manutze, picioruse, sa faca ceva! Nu m-am speriat niciodata asa. E foarte rau sa te obisnuiesti sa miste non stop si o zi sa fie mai apatic. Dar a miscat apoi toata noaptea si in zilele urmatoare nu mai spun! E un atlet! Insa sambata a fost oribil, prima zi pana acum ca misca anemic asa, la 10 minute, cat sa imi dau seama ca e acolo! Sper sa nu imi mai faca asta niciodata!

27+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

July, 30 saptamani!!! Wow!!! Parca zboara timpul asta, nu gluma! Daca ramane stabilita nasterea pt. 21-22 august poti sa ai o micuta leoaica, asa, ca mami
A_rose, mie personal imi place Ruxandra Maria
Eva, foarte frumos v-ati aranjat casuta, iar camera lui Luca arata f. bine.

Vad ca bebelina a inceput sa miste dupa ce i-am dat papica. Cred ca i-a placut.

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Ramonzca vroiam sa te intreb de unde ai luat seturile de 7 body-uri pt bebe?
Anca bafta sa iasa bine analiza de uro si sa nu ai probleme. Ma gandeam ca te grabesti sa vezi ce mai face Carla dar stii tu mai bine ce socoteli ai. Hai ca mai sunt doar cateva zile pana la 30s .
Laura si multumesc, sper si eu ca rezultatul sa merite efortul. De fapt il merita oricum ca am mai castigat spatiu si o camera in plus, da ma plang si eu la voi.
Andreutac beblina mea si acum are zile cand e mai linistita - de fapt ea n-a fost prea agitata de cand am inceput sa o simt. De-abia din saptamana 28 trebuie sa ii monitorizezi miscarile dar important e sa miste, mai tare sau mai slab nu cred ca (,) conteaza.
Felicitari July si AlexaM pentru schimbarea prefixului, wow sunteti primele, ce mari sunteti!
Irina ai noroc ca mori de frig, la asta exista remedii dar la cald e greu rau, eu deja nu mai suport, mai ales cu burtoiu asta mare dupa mine.
Clau ce ma bucur sa aud vesti de la tine, felicitari pt examene si imi pare rau ca ai probleme cu somnul si cu calciul. Distractie placuta la mare! Ce mare e bebelina ta!
MommyMagda sper ca esti bine, nu stiu ce probleme ai dar daca ai nevoie de suport suntem aici.
Eva ce frumoasa e burtica ta!! Mi se pare mie sau e si putin bronzata? Astept sa vad cum aranjati camera lui Luca, culoarea e f. frumoasa.
Piersicutza ce poze frumoase! Si ce mamica frumoasa, de asemenea! Parcarea de carucioare e in Elvetia?
A-rose si mie imi place Ruxandra Maria, dar si Ana Maria e dragut...important e sa iti placa tie si lui tati, lasa-i pe ceilalti.
Preety pt maine!

Ca tot vorbeati de miscarile bebeilor, eu pana acum nu am simtit-o niciodata pe a mea sughitand - e obligatoriu? Poate suna stupid dar nu am simtit nici o miscare care sa semene cu ce ati descris voi ca simtiti cand spuneti ca sughite bebe.

28+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Clau ma bucur ca ai reusit sa intri sa ne spui despre tine,felicitari ptr bb si imi pare rau ca ai caderi de Ca.Iei ceva tratament?
Eva wow ce burtica ai!!A crescut destul de mult...ca sa aiba Luca loc sa faca cat mai multe nazdravenii
A_rose si mie imi place Ana Maria,dar voi veti alege ce va place mai mult si nu ce spune lumea,oricum vor fi care vor zice ca nu le place un nume sau altul ,dar nu asta e important.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

A_rose au dreptate fetele , cel mai important este sa alegeti ce va place cel mai mult. Vezi doar ca parerile difera foarte tare.
Nu trebuie sa fie cu suparare, fiecare are o parere... Voi sa fiti multumiti de numele bebelinei....

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, de asta te intrebam,de alternativa...deci e Polizu.Oricum sa fie bine si sa ajungem cu toatele cel putin pana la 36 de saptamani.
Oricum te "pandesc" ca o sa nasti inaintea mea la Euroclinic .

25+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Gata, m-am linistit cu miscarile bebelinei! Stiam eu ca nu misca constant si ca nu simti loviturile cu aceeasi intensitate, dar simteam probabil nevoia de o confirmare. Va multumesc din inima tuturor si va

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Se supara cineva daca eu o votez pe Eva cea mai frumoasa burtika si mamika de la odiseea noastra ???

Piersicutza , pozele sunt din Tenerife asa-i??? NU ne-ai spus si noua (cel putin mie ) cum a fost

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 81 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

andreutac yap, cusca cu lei: io leu, ea leu, tac'su leu Deci va fi de coma cre'ca.
andreea_and multumim frumos si voua la mai mare!
tzitzi pai in ritmul asta sunt prima la nascut . Da, stiu ca la Polizu, dar cand am intrebat-o pe doc eu ce fac daca nasc inainte sa ma primeasca astia la euroclinic, s-a uitat urat la mine si mi-a zis ca alternativa asta nu exista, ca bebe tre sa stea in burtica si ca nu-mi raspunde . Deci ce medic, cum si in ce fel... amanunte nu cunosc.

_
Our future determines our past
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput