... de taiat doua bucati mot ...
Buna!
Sambata o sa ne taiam moturile. Si am o problema cu torturile. Nu stiu la ce cofetarie sa le facem.
Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?
Multam,
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Eu am oscilat intre 2 cofetarii,Ana pan si Alice,am ales Ana pan si am fost dezamagita,nu de gust si aspect ci de faptul ca de unde comanda initiala era de 3-4 kg de tort,acesta a avut 5400gr,pretul initial de 45ron s-a modificat brusc la 63ron explicatia:era comanda!!??
Asa ca pt viitoarele petreceri voi alege cofetaria Alice,am inteles ca si ei au torturi deosebite.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
sim_stoian spune:
La botez am dat comanda la cofetaria Vio in Titan - amandina cu martzipan, a fost excelent. La motz il vom face tot acolo.
Edit: mai e Agapitos care face torturi delicioase. Acolo am comandat la ziua sotului, am luat de caramel si a fost dementzial.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
anacami spune:
Simona,cat costa kg de tort la Agapitos?trebuie sa faci comanda cu mult timp inaite?Multumesc anticipat!
Carmen,La Multi ani si distractie placuta!In ce zona stai?
Am cumparat tort si de la Alice, si de la Vio (cel din Titan); parca cele de Alice (Pta Iancului-vatra Luminoasa) erau putiiin mai bune:
http://www.cofetariaalice.ro/index.php?page=shop.browse&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=1
Camelia, Sebastian si Stefania _
"Life is a journey!Enjoy the trip!"
sim_stoian spune:
A costat cam 45 RON/kg, comanda se face cu min 3 zile inainte.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
first_carmen spune:
Buna!
Am auzit si eu ca la cofetaria Alice se fac torutri f bune (am mincat de acolo prajituri).
Era o optiune dar stam in Militari si este cam departe.
Pozicile noastre
ralualexandrei spune:
Si eu tot in Militari,Carmen,dar am sa fac un efort sa ajung acolo,cu metroul e destul de usor de ajuns.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
first_carmen spune:
Buna diminata!
Simbata ne-am taiat moturile! A fost neasteptat de bine, s-au comportat admirabil, au ris tot timpul (i-am tinut doar o jumatate de ora, la inceputul petrecerii, a fost cald si erau transpirati si i-au dus acasa si au stat cu bona nostra).
Iar torturile, le-am comandat de la cofetaria TIPTOP unul crant si celalalt capucino (f bune amindoua) fiecare cu poza de bebe pe el.
Multa sanatate,
Pozicile noastre