*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata!
Oceanborn - multumim de cafeluta!
Futuremother - in stanga ecranului, ai a4-a optiune de jos in sus, Profil Personal, si acolo la semnatura iti poti pune semnul de [ gravi ] - dar fara pauze intre paranteze si carut de culoarea care vrei fie, pt asta scrii intre paranteze fetita sau scrii baiat.Acum sper sa fi inteles ce am tot zis eu aici!bafta!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 15+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Maria_K FELICITARI pt cele doua liniute. sarcina usoara !!
dandusa, anes, carmendu multumesc pt urari!
BraveGirl aproape ca te dadusem la disparuti. n-ai mai intrat de multaaa vreme.
BraveGirl, diana21, crismargrg FELICITARI PENTRU BAIETEI!!!!!Doamne cati baieti avem la aceasta odisee.

eu am rezultatele de la DT si scrie asa:
Riscul de varsta 1:710. Riscul de aparitie a trisomiei 21 (Sindrom Down) calculat functie de varsta gestationala si valorile masurate ale analizelor din Bitest este de 1:456. Riscul este scazut.
Riscul de aparitie a trisomiei 18 (sindrom Edwards) este de 1:10000 (risc SCAZUT).
inca nu-mi vine sa cred ca mi-a iesit risc scazut tinand cont de masuratorile total aiurea pe care mi le-a facut doc. mea.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata buna fetele!
ia poftiti voi la o sanziana azi sunt sanzienele
leeloo intrebam informativ eu deja am programare dar la medlife la dr. Pelinescu si ma costa 450 Ron. multumesc de info
oceanborn multumim de cafeluta buna ca deobicei
maria k hehe bv mamico arata bine testele
alexutza ti-am vazut poznele cu printzul ce dragut este cu parutul lui cret si cu putica lui goala cea mai frumoasa este la mami in brate la o luna si la tati si evident carliontii lui .
fetele cu fetite ce ziceti are alexutza un flacau
la mine nimic nou sub soare caldura, caldura si iar caldura
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

andreiutza felicitari pentru rezultatul bun la DT
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

merci alexutza, hai sa vedem daca merge

18+ (gravi) si (fetita)

Mergi la inceput

acum merge, e ok
multumesc mult

18+ si

Mergi la inceput

maria k felicitari! sarcina usoara si te asteptam cu reactii

18+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Si ca sa fie mai mult albastru... vin si eu cu vestea: Baietel!!!
Felicitari mamicilor ce au aflat deja! Si tin pumnii celor ce mai au de asteptat - sa fie asa cum va doriti!

Ma bucur mult ca am citi numai vesti bune!

mariaK - si la mine arata fix la fel testul... cel facut inainte de CM. Asa ca... e de bine!

Pup,

Dani 16+ si Ilinca (27 feb 07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Maria K eu votez pentru fara dubiu! Felicitari si sa ne tii la curent. Cind ti-ai facut prima prograamre la eco sau ti-ai facut-o ? Vin concediile si ma gandesc ca este tare haotica sub aspectul programarilor perioada ce urmeaza.

Alexutza frica e motorul. Azi am constatat cu dezamagire ca am 72 de kg. In conditiile in care pe 16 mai aveam 70. Deci nu e bine. Cu tot efortul meu de a ma mentine cum scrie prin carti la 1,2 - 1,5 kg pe luna in primele 7 luni , se pare ca nu reusesc sa tinlucrurile sub control.

Andreyutza intrebarea este ce vei face in continuare ?Vei contiua sa mergi la acelasi medic sau vei face o schimbare?

Bun venit noilor gravidute !

Spunea cineva ceva despre un magazin Z in care se gasesc articole pt. gravide si care acum face si reduceri ? Se poate mai multe detalii ? [red]Scuze nu imi aduc aminte numele persoanei./red]

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Mirtha, la Z au numai articole pentru copilasi - nu si pentru gravide.
Asa mi-as dori si eu sa ajung la Z sa iau diverse... dar am ramas intepenita de spate si zac de citeva zile in pat, nu ma pot misca. Asta e.. data viitoare..

Dani 16+ si Ilinca (27 feb 07)

Mergi la inceput