*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Crismargrg- felicitari pt baietel!!!

==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Maine dimineata fug la Constanta. Ne auzim pe seara, daca resusesc sa intru pe net.
Noapte buna!

==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Crismargrg, felicitari pentru baietelul sanatos!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

elilov au sunt abonata medicover, prin locul de munca, medicul ginecolog care ma urmareste lucreaza si la medicover si mi-a dat trimitere prin care eu fac morfologia gratis, dar am intrat pe site-ul lor si am gasit Ecografie screening malformativ sarcina trim II la pretul de 320ron, daca te mai intereseaza si altceva, de acolo intra pe site-ul lor la centre medicover si cauta preturi la centrulcare te intereseaza la preturi consultatii si investigatii. daca trebuie sa te programezi pt luna iulie, te sfatuiesc sa suni chiar azi incepand cu ora 8.30 sa ceri la clinica din victoriei morfofetala de trim 2 la dr.Marius Calomfirescu, pentru ca de ieri au inceput programarile pe iulie, si cum e mare aglomeratie la asa ceva ... totul e sa prinzi loc in timp util! Multa bafta!

Leeloo
20 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza fetelor! poftiti la o !
O gramada de vesti bune! eu saptamana asta ar fi trebuit sa merg la eco, dar de ametita ce sunt am uitat sa-mi fac programare saptamana trecuta asa ca voi merge doar saptamana viitoare, cand sper sa vin si eu cu vesti legate de sexul bebelui.
MariaK tin pumnii sa fie bebe, mie primul test mi-a iesit negativ,facandu-l prea repede dar eu STIAM ca e fals, asa ca am mai facut unul dupa cateva zile care mi-a confirmat placut banuielile.
Bun venit noilor gravidute, va doresc sarcini usoare si multa sanatate!!
Felicitari pentru putzulici Diana siBravegirl!(sper ca n-am uitat pe nimeni).Chiar ca se albastreste prima pagina!!!!
Elilove tin pumnii sa fie totul bine!!
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco!
Cat de lovituri...eu inca nu cred ca am avut parte, o data am simtit ceva ciudat, posibil sa fi fost altceva...asa ca mai asteptam.
N-am mai intrat de cateva zile pentru ca netul meu e limitat, luna asta am descarcat cam multe chestii asa ca sunt cam stramtorata pana la sfarsitul lunii.. si aici e foarte cald, sper sa se strice vremea, sa ploua muuuult si sa nu se mai opreasca, urasc canicula!!!!!
Va doresc o zi frumoasa!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

neata burtici! azi trebuie sa fim atente la vreme, apa e salvarea noastra si zice ca alimentul recomandat iaurtul ....trecem noi si peste vara asta.
bafta multa
vreau sa va intreb cum pun si eu un carucior si o burtica la semnatura ? nu gasesc de unde sa le selectez
multumesc

18+

Mergi la inceput

Neatza!
Azi e prima dimineata in care bebe imi da suturi...
pana acum avea program doar seara.
Fug la Constanta. Va pup!!!

==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata BraveGirl si Diana felicitari pentru baietei!Ce de flacai in gasca..o sa aiba mindrele noastre de unde alege!
Maria K esti graviduta? Daca da, ma bucur mult pentru voi si sarcina usoara!
Despre noi nimik nou...sunt fericita ca vad ca sunt tot pe la 9 kg luate...e inca rezonabil...vedem mai incolo...burta mare...bebelina misca cind vrea ea,nu cine stie si de azi in 2 sapt. abia ajung la eco morfo...cam atit
Pupici!

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimineata fetelor!
multumesc mult de incurajari!
am facut pozuci ultimelor 2 teste. primul e un surecheck de ieri dimineata (cam slaba liniuta, dar mie inca nu mi-a intarziat si ala se face dupa prima zi de intarziere) iar al doilea e barza de ieri de la ora 16 (se vede mai bine). aici sunt TESTELE MELE

Maria

vine bb?

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maria K din teste apare clar ca esti graviduta..inca o data felicitari!

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput