*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*
Raspunsuri - Pagina 8
diana21 spune:
Mirtha, magazinele Z sunt magazinele Andreei Esca si sunt doar pt. copilasi, nu pt. mamici! Au super hainute de pitici acolo, e printre preferatele mele!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
19+
Mirtha spune:
Aaaa...ok Dadap , nu stiu de ce retinusem ca e si pentru gravide. Oricum informativ si pentru viitor mi-ar placea sa am mai multe date despre magazin. Multumesc .
Edit - Felicitari pt. caruciorul albastru ! Sa iti traiasca pecrechea !
Mirtha
22+
Mirtha spune:
M-ai facut curioasa asa ca in pauza de masa ma pun pe gogalit. Deci chiar asa se si numesc Z ?!! Cam scurta denumirea
.
quote:
Originally posted by diana21
Mirtha, magazinele Z sunt magazinele Andreei Esca si sunt doar pt. copilasi, nu pt. mamici! Au super hainute de pitici acolo, e printre preferatele mele!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel![]()
Dialoguri strumfesticu Bebedoi
19+
Mirtha
22+
monicus spune:
Salutare,
M-am intors si eu de la analize. Am facut triplu test si analizele obisnuite care se cer a fi facute inca odata si pentru trimestrul doi de sarcina.
Spre sa iasa bine. Imi fac un pic de griji, pentru ca imi doresc sa iasa bune analizele.
Tineti-mi pumnii. 
![]()
Felicitari pentru viitoarele mamici care au aflat ca vor avea baietei. 
Faceti fata caldurii de afara?
Cum rezistati?
Si eu vreau adresa cu privire la magazinul Z. Sunt interesata. 
14+
alexutza_26 spune:
Elilov - multumim frumos de aprecieri 

...asteptam concurentaaaaa
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
15+ 
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Mirtha - te inteleg, aceeasi teama am avut-o si eu la prima sarcina...si cred ca datorita stresului de a nu ma ingrasa, am pus pe mine in cele 9 luni doaarrr....30 kg
. Asa ca acum mi-e invatatura de minte, nu ma mai stresez si uite acum la aproape 16 sapt nu am pus decat 3 kg...o fi mult o fi putin..habar nu am, dar inca ma cuprind pantalonii de ne-gravida, burtik e cam invizibila...dar bebelina cica e cam grasuta(avea la 13 sapt 100g), asa caaaaa.....ce-o vrea DD!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
15+ 
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare!
Maria K, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos!
Felicitari fetelor care au vazut ce au bebeii intre picioruse!
Banu, eu voi naste la Cantacuzino cu Dr. Dan Secara.Am 3 prietene care au nascut acolo si au fost f multumite.Sunt camere de 2 persoane si daca vrei bebe poate sta cu tine.
Bebe misca mai mult cand sunt in masina...oare ii place sau nu?E super senzatia...un gadilat asa frumos...si niste tumbe parca...
Nu mai am rabdare pana pe 7 cand merg la eco.
Ramo
15+
Puiutul meu scump
Mirtha spune:
Alexutza e super castigul in greutate de care povestesti tu - 3 kg in primele 16 sapt. Oricum sper sa nu iau totusi 30 kg pina cind nasc. 
Mirtha
22+
Ramo2007 spune:
Fetelor, pe mine ma mai doare burtica din cand in cand, dar nu tare...la voi e la fel?Simt un usor discomfort mai ales daca stau mult pe scaun...
Eu nu prea beau lichide...ma chinui rau de tot, in schimb pap cate 2-3 iaurturi pe zi...si am cumparat si pepene ca sa suplinesc lipsa apei...
Ramo
15+
Puiutul meu scump