M-am hotarat.........adoptie(48)
Raspunsuri - Pagina 8
asi spune:
Cristina super pozele.E mortala Ale cum ii e frica de apa.
Se pare ca intr-adevar nu sunt copii.E mai avantajos sa iei bani pe ei pana la 2 ani, dupa 2 ani sunt trimisi la cersit,li se face certificat de handicap sau....
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
yubi spune:
Buna dimineata !Ieri am fost la DPC si am vorbit cu o doamna de acolo .Mi-a dat o lista cu actele necesare pt. dosar ,iar luna aceasta o sa incercam sa le facem pe toate.Mi-a spus ca nu au copii sub 1 an ,decat foarte rar si sunt sanse foarte mici sa pot adopta un bebelus Cristina ,sunt foarte frumoase pozele ,iar fetita este o scumpa
asi spune:
Yubi nu dispera nu intotedeuna e chiar asa cum zic ei.Mai sunt si exceptii.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
Catty ma bucur ca "nu ai avut timp sa mori" ca mie chiar mi-a fost dor de tine si ma intrebam ce mai faci si cum te mai descurci.
Eu cred ca anul asta renunt la mare, chiar daca sint aproape de ea, ca parca nu-mi vine sa mai mergem doar noi doi si atit.
O sa astept cu asi de minutza .
La multi ani si fetelor de acolo!!
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
dalv spune:
Buna fete dragi spuneti-mi va rog ce se mai aude cu asociatia Proadoptia?
nusica << mamica de bebici gemeni>>...in curand acasa
"Daca mamele ar primi copiii in numele Domnului, ce straveziu ar fi in ei chipul lui Iisus!Abia atunci si-ar da seama pe cine au primit prin copii" Arsenie Boca
dalv spune:
dragele mele acum 2 saptamani am fost la Manastirea Prislop la Hateg la mormantul Ieromonahului Arsenie Boca unde ne-am recules si ne-am incarcat bateriile pentru a rezista tuturor greutatilor pe care le vom intampina pe parcursul derularii procesului de adoptie; va povatuiesc sa mergeti la mormant pt ca este un loc unde se intampla minuni si de unde preabunul parinte ne inlesneste ca toate dorintele noasre sa ajunga la Bunul D-zeu;dupa ce o sa reusim sa luam copiii acasa o sa va povestesc "minunile" pe care le-a facut pt noi;chiar daca este departe duceti-va nu stati pe ganduri pt ca o sa va incarcati de energie pozitiva si o sa va simtiti aproape de Bunul D-zeu
nusica << mamica de bebici gemeni>>...in curand acasa
"Daca mamele ar primi copiii in numele Domnului, ce straveziu ar fi in ei chipul lui Iisus!Abia atunci si-ar da seama pe cine au primit prin copii" Arsenie Boca
catty spune:
MISHA, crede-ma ca sunt terminata. Nici nu ma mai recunosc uneori. Uite de ex acum am terminat curatenia si ma apuc de calcat, dar am simtit nevoia de o mica pauza. Gatitul il las pe maine. Treaba nasoala este ca sotul meu este extrem de ocupat si nu ma ajuta mai deloc cu micuta, asa ca "sclava Isaura" e la datorie. Uneori simt ca nu mai pot si imi pierd controlul, dar ce sa fac? Daca nu ma ridic eu, nimeni nu o face. Asa ca mergem mai departe si speram la mai bine.
DALV, ai vb de ce ti-am spus la DPC?
ASI, ceva noutati?
Pupici tuturor si succes
catty spune:
Haideti ca am lecturat din urma, ca ramasesem in aer.
ANCA, sa stii ca e adevarat ceea ce ti-au spus cei de la DPC in legatura cu faptul ca unii copii isi aleg singuri parintii. Uite noi cand am fost sa o vedem prima data pe Alexuta ea a facut 2 gesturi pe care nu le-a mai repetat cu alte persoane: 1. cand a luat-o sotul meu in brate, l-a prins cu manutele de gat si si-a lasat capul pe umarul lui. Asa face si acum atunci cand vine acasa si vrea sa fie mangaiata. 2. in ziua in care a implinit 1 anisor si eu am luat-o in brate sa o culc, s-a uitat in ochii mei fix si a spus "mam". Acum atunci cand vrea sa imi arate ca ma iubeste se uita fix in ochii mei si imi zambeste din tot sufletul.
MIHA mama stai linistita. Vei vedea ca bb al tau va fi bine. S-a ajuns aici pt ca nu a avut nimeni grija de el cum trebuie. Finuta noastra cand a luat-o maternala avea o lista lunga de diagnostice si la sf scria "copil cu grad ridicat de risc". In mare nu i se daduse de trait mai mult de 1-2 luni. Acum are 6 luni si este minunata. Dr de la spital nici nu le vine sa creada. Asa ca totul se rezolva cu multa iubire. Important este sa stii sa te adaptezi ritmului pe care il are copilul si totul se va rezolva.
VICTORIA iti raspund si tie. Toate am fost ingrijorate si ne-am pus intrebari la inceput. Chiar si acum uneori suntem mai "altfel", dar asta nu ne deranjeaza. Eu am avut framantari mari si teama, si cred ca fetele isi aduc aminte de asta, pt ca micuta mea are pielea mai inchisa la culoare. Cei de la DPC spuneau ca nu o va lua nimeni, dar DD a hotarat ce e mai bine pt noi. Nu m-a deranjat si nu ma deranjeaza ca are ceva mai "aparte" fata de noi. Asta o face unica si toata lumea o iubeste.
Alexuta este la noi de la jumatatea lui ianuarie si certificatul i l-am schimbat pe 2 iunie. Crede-ma ca nu ma mai gandesc de ffffffffffff multa vreme ca nu am nascut-o eu. Cand iubesti cu toata inima si vrei sa fii mama chestiile "tehnice" nu au importanta. Ceea ce conteaza cu adevarat este sa ai inima deschisa si gata sa primeasca in ea un sufletel nevinovat. Ce spun unii si altii nu are nici o importanta. Ceea ce simti si vrei cu adevarat conteaza. Eu chiar ma gandesc sa mai asteptam sa mai creasca putin si sa ii aduce un fratior sau o surioara. Cand am fost intrebata daca simt ca este copilul meu am raspuns "a fost copilul meu inca de cand a fost conceputa, numai ca am ajuns mai tarziu la ea, dar micuta noastra a fost rabdatoare si ne-a asteptat".
Haideti ca m-am intins cam mult
Pupici tuturor si succes
Am reusit sa pun cateva pozici de la mare
gabita78 spune:
Fetelor, intru si eu in randul vostru, al aspirantelor.
Dupa doua FIV-URI nereusite ne-am hotarat sa luam calea adoptiei
Sunt f.confuza pt ca la noi e un caz mai special si am nevoie de sfatul vostru.
Locuim la Milano si nu stiu daca e posibil d.p.d.v. legislativ sa adoptam un copil roman dat fiind faptul ca adoptia presupune cativa pasi precisi cu vizite la domiciliu si multe altele.
Poate mai sunt fete pe forum care se confrunta cu aceeasi situatie.
Tzuni spune:
Buna seara, fetelor!
Am vazut poze frumoase cu copii fericiti! Sa va traiasca si sa va infrumseteze vietile! Si noi am fost in vacanta - la mare, la Vama Veche. Pt ca inca nu am definitivat adoptia, n-am avut cum sa plecam impreuna din tara.
Vedeti AICI poze cu Maria la mare. Nici Meri nu s-a omorat cu apa , asa...pe mal...la sapat transee in nisip si fara prea multa balaceala.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos