M-am hotarat.........adoptie(48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Am uitat sa va multumesc pt. primire si pt. incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Yubi poti lua in plasament daca nu esti asistent maternal si si daca nu sunteti atestati.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna ziua iubitele mele,
In primul rans vreau sa le felicit mamicile care si-au gasit puiutii. Sa va dea DD tot ce e mai bun si sa aveti niste ingerasi minunati.
Fetelor stiu ca este greu sa asteptati si sa sperati, dar toate se intampla la vremea lor si stie DD ce face. Totul se va rezolva cat se poate de bine, veti vedea.
Din pacate eu nu mai am timp nici sa mor. Programul de la munca este infernal, vin acasa si ma ia pitica de odihnita si apoi seara ma apuc de treburile casnice. Daca dorm 4 ore pe noapte sunt fericita. Am fost cateva zile la mare in speranta ca ne vom relaxa si noi putin insa nu prea ne-a iesit. Alexuta a plans non stop pe plaja, baie a facut cu forta si nici in nisip nu a vrut sa se joace. Trebuia sa o tinem numai in brate si se linistea. Contempla ce se intampla in jurul ei si cam atat. A fost cel mai cuminte copil de la plaja. Asa ca ne-am intors acasa mai obositi decat atunci cand am plecat. Speram ca la sf lui iulie cand mergem iarasi sa fie mai bine. Am reusit sa facem si intoxicatie si suntem pline de bubite si facem tratament. Dar asta este.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Catty ce fain ca ati fost la mare.Cred ca toate am patit asa la prima experienta la mare.Data viitoare sigur va fi mai bine.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La noi e al 3-lea an consecutiv cand patim asa, Ale nici acum nu a intrat cu voie in apa. Singurul aspect sa spunem imbunatatit fata de ceilalti ani a fost ca s-a apropiat cat sa stea in fund pe marginea piscinei cu picioarele pe prima treapta (asta ca se indemna cu Victor) si sa se apropie de nisipul ud de la plaja (unde anul trecut urla si daca ne duceam noi spre apa). E adevarat, din prima zi am avut eu o idee stralucita sa ma dau pe tobogan, am tinut-o in brate si la "amerizare" m-am dezechilibrat, ea ma tragea spre fata, eu incercam sa ma redresez asa ca a luat o gura de apa si mi-a promis ca nu mai intra niciodata in apa. Am mai bagat-o apoi intr-o piscina de vreo 30 cm adancime unde luase curaj, a facut un pas, a alunecat si iar s-a speriat. De aici toate intrarile in apa, facute cu forta, la mine in brate, au fost pe principiul: "mami nu te misca, vreau pe uscat, scoate-ma, ajutooor etc". Rozi va poate confirma...ma uitam cu jind la Victor cum se balaceste si fraierica mea statea pe uscat. I-am facut cate o scurta baie, in pisina mai ales (unde zic eu se simte mai putin miscarea apei), am si pus-o ca pe pluta, ieri am si invarit-o putin cu viteza si am vazut-o si zambind in apa...chiar si pt o secunda... Ma uitam la o fetita de 5 ani care sarea cu aripioare la maini, de pe margine in piscina singura... Eu sper ca in 5 ani de acum incolo sa intre si a mea de buna voie in piscina.
Altfel, intalnirea noastra a fost frumoasa, chiar daca ad hoc realizata (noi avema bagajele pt alta destinatie dar un atac de panica de-al meu m-au facut sa renunt chiar in noaptea in care trebuia sa plecam in Gr asa ca am schimbat directia si am luat bilete acolo unde stiam ca e Rozi plecata. Inca nu am apucat sa descarc pozele ca am acumulatorii la incarcat, mai pe seara cred ca pun si niste poze, abia astept sa le vad si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Misha, multumesc!

Aissa, sa ne bucuri si nou ochisorii cu niste poze.

Citind peripetiile voastre la mare, ma gadesc ce-oi mai trai si eu anul asta.

Am facut cerere si vineri ar trebui sa o luam acasa. Suntem in febra pregatirilor.
De azi in 2 saptamani plecam la mare cu totii. Fericire, temeri, emotii, planuri, ganduri...le port cu mine peste tot. Mi-ar placea sa am un manual care sa-mi raspunda la toate intrebarile si care sa ma invete sa fac totul bine.

Numai bine tuturor!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Am reusit sa fac un album: Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ce-a crescut, Cristina, si ce frumoasa e. Felicitari, mami si sa va traiasca!

Mergi la inceput

Multumesc Anca! Le asteptam si pe ale voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Aissa...frumoase poze din vacanta!! Cred ca a fost minunat...

Poze Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput