M-am hotarat.........adoptie(48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Hello Mischa,

Am terminat cu examenul de licenta, l-am luat, si acum mai am putin sa va dau o veste buna, nu stiu cand, dar sper ca o sa fie cat mai curand posibil. Tu ce faci? nu ai mai cautat nimic?
Va pup
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Felicitari Claudia!!
Asta trebuie sarbatorit musai! Pe cind ?? Sau astepti sa ne dai si vestea buna ? Sa dea Domnul sa fie cit mai curind.
Eu nu mai stiu unde sa caut, daca sa mai astept DPC-ul sau, dupa cum ziceam si mai devreme, sa nu mai fac reatestarea ca sa pot lua in PS sau PU un bebe mic. De fapt eu imi fac planuri, insa nu stiu nici asa daca se poate, tinind cont ca am fost atestati deja o data. Of, legile astea.... Nici nu stii cum sa mai faci ca sa fie bine.

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara, fetelor!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si bafta mamicilor in cautare de ingerasi! Noi azi am avut petrecere mare! Maria a implinit doi anisori. asa ca ne-am strans prietenii si-am petrecut cat am putut!
Dovada o aveti: AICI

Va imbratisez pe toate, cu drag!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

LA MULTI ANI, MARIA !!!!!

E superba Maria. O adevarata printesa.
Tzuni, iti doresc tot ce e mai bun in lume pentru ea si fiecare zi sa fie ca cea de azi.

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna fetelor!
Scuze pentru tacere...dar am avut motive intemeiate, am fost plecati din Bucuresti in vacanta.
Noi suntem bine, chiar foarte bine, m-am oprit din vizitele la medici (am fost in final la 3 medici neurologi), am inceput sa facem cu Matei kinetoterapie si ii place foarte tare, mergem de doua ori pe saptamana, inca nu reusim sa ne intoarcem singuri...dar suntem pe drumul cel bun. Se fac 2 luni de cand il avem pe Matei acasa si ma uit cateodata la el si nu imi vine sa cred, s-a intamplat totul atat de repede.
Misha- eu am plasament si am si atestat, deci se poate, iar acum astept sa il declare adoptatbil, chiar astazi voi suna la DPC sa vad daca mai au ceva vesti.
aissa, catty -sanatate multa la puiutii vostri.
irenecam- eu sunt de acord cu asi, mergi si vezi copilul...
tzuni- la multi ani fericiti pentru Maria- este o frumusete. Sa iti traiasca.

sabineta- sanatate multa. Cum iti este? ce face Rares?
ancawish- a mai evoluat relatia tata-fiica?

Pupici la toate mamicile si puiutii lor.
Miha

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Tzuni, la multi ani pentru fiica ta Maria!
Este o scumpete de fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Maria!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va multumim, fetelor!

Asi, ma intrebai de Cluj....nu stiu inca, pt ca acum fac demersuri sa vand masina. Si pana iau alta, cred ca va mai dura. Oricum, daca ma hotarasc sa plec, strig tare, sa ma auzi!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tzuni abia astept!Sunt pe faza

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput